שרשור מכירות-החלפות

Luna Sphere

New member
מוכרת את כל הדיסקוגרפיה של AM כולל סינגלים

סתםםםםם נראה לכם?!! בכל מקרה, יש לי הרבה שטויות למכור, דברים שיש מצב שאף אחד לא ייגע בהם עם מקל אבל לא נורא אני אנסה בכל זאת. את האמת? ההודעה הזו מיותרת כי עוד לא צילמתי שום דבר. לולז. ביי. אהמספאםאהמ.

BabyShambles

New member
../images/Emo12.gif

ואני כזה "מההההההההההה?
מה קרה לה?!" זה היה מבהיל;;

lestatgirl

New member
רק אני חשבתי: מה דיסקוגרפיה? כולה 2 אלבומים..

חשבתי שכבר קיבלת איזה משולח דנדנש מהחברת תקליטים...=\

Luna Sphere

New member
הייתי רוצה ): אבל הם מה זה מתעכבים עם זה><

נראה לי עד שהם לא יחדשו את האתר לגמרי ואני אתחיל לעבוד לא ישלחו לי שום דבר וכן זה דיסקוגרפיה
ויש לי את כמעט כל הסינגלים וEPs והספר וחולצות וכו' P:

SainTonix

New member
רק אני לא רואה את עצמי מוכר חולצות שלי?

עד שהצלחתי להשיג אותן ו"לייבא" לעצמי כמה כאלה , גם אם אני כבר לא הכי אוהב את הלהקה (נגיד Atreyu) החולצה עדיין מגניבה ועדיין אני אוהב אותה, אז איך אפשר למכור? מצידי אפילו לשמור למזכרת, זה דברים ייחודיים שקשה להשיג בארץ. ולגבי דיסקים זה לא שיש לי מבחר עצום, וגם פה, אם יש משהו שאני כבר לא שומע - זה נשאר למזכרת, זה מסמל תקופה מסויימת, אני לא רואה את עצמי מוכר דברים כאלה
אבל לקנות זה כבר משהו אחר, אם יהיו פה דברים שחיפשתי אני אקנה =]

HarlequinGirl

New member
נמ

יש לי את הדיוידי של MCR שראיתי רק פעם אחת או משהו. יש גם פוסטר גדול שלהם אבל הדבקתי אותו עם סלוטיפ אז הוא לא במצב כזה טוב. וכמה דיסקים אבל אני לא יודעת עם בא לי להפרד מהם. והמ זהו

GaIi4697

New member
המממממממממ

יש לי את הפוסטר של מכר שאין לי בעיה להחליף עם מישהו על פוסטר אחר, כי זה יותר עדיף לי מלשרוף אותו
והמ הDVD של MCR ודה בלק פרייד והראשון שלהם למכירה רק שאין בדיסק של דה בלק פרייד את החוברת הזאת שהייתה
והDVD של גרין דיי [לא נראהלי שיש לי בעיה להחליף אותם במשהו, רק שאין ממש במה..
] הדיסקים>

litaf1

New member
אני רוצה את הפוסטר הזה! חח

כמה את רוצה בשבילו?.... חברה שלי הולכת למפגש.. אני אבקש ממנה לסדר משהו!..

GaIi4697

New member
אני מעדיפה להחליף עליו בפוסטר אחר כזה../images/Emo12.gif

Sweet Calamity

New member
אני רוצה את הראשון>> ../images/Emo115.gif

אבל אנלא באה. נסדר עניינים במסנג'ר?

Luna Sphere

New member
../images/Emo41.gifהרבה דברים../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

נתחיל עם 3 מחזיקי מפתחות >< לולז לא חושבת שיעניין מישהו אבל. 1. אמ סוס ים חח כשלוחצים עליו הוא מאיר. יאי 2. גולגולת, כשלוחצים עליה במקום להאיר היא מוציאה את העיניים כמו המורה שלי ללשון>< 3. מחזיק מפתחות של גריפינדור [הארי פוטר] שנקנה בדי הרבה כסף בספרד. כל אחד ב5 ש"ח

למעלה