שרשור מכירות-החלפות

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כן ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תלוי אם זה לא מה שיש לי XD יש לי שני גליונות מאמצע אפריל אחד עם שער של NIN ואחד עם שער של לוסטפרופטס.

elknetld2kil

New member
בבריטים לא היה כלום על מיוז

ולא נראה לי שיהיה כתוב עליהם באמריקאים. סורי...

lestatgirl

New member
למה? אבל אבל אבל

מה אני היחידה שאוגרת? יש לי 95% מכל הQ שיצאו משנתיים וחצי האחרונות ורק המוות יפריד בינינו

t a o t a o

New member
אמ....

בשביל 95% מכל הQ שיצאו בשנתיים וחצי האחרונות אני יכולה לסדר משהו. מה אתם מוכנים לעשות בשביל ערימות של מעריב לנוער וראש1 מ-1994?

t a o t a o

New member
חשבתי על זה

זה לא נשמע ידידותי מדי לסביבה. מצד שני גם התוכן לא. כשיהיה מפגשפורום בל"ג בעומר או משהו נשקול את העניין שנית.

Rose131

New member
אפשר את 7 ו8?D:

ואני פשוט אגנוב לגלי את 3 וארוץ*מגלגלתעיניים* סתםנו, אז את 7 ו8?D:

elknetld2kil

New member
תעשו לי טובה

תנסו להתארגן ביניכם לבין עצמכם. התכנון שלי היה סתם לבוא, להוציא את זה מהתיק ולזרוק את זה איפהשהוא שכולם יוכלו לקחת מה שהם רוצים, אבל לא רציתי ליצור מהומה וריבים. ולכל אלה שלא מבינים למה אני נותן את זה - אני כבר נהנתי מזה ואין לי מה לעשות עם זה. אם אנשים אחרים יכולים להנות מזה - אז שיהיה ככה. וחוצמזה, אני עוד 3 חודשים יוצא סוף סוף מהדירה שלי ועובר לגור באיזור עפולה ויש פה הרבה דברים שאני צריך להיפטר מהם.

elknetld2kil

New member
לא קשור

זה ברור שזאת הייתה בדיחה אבל אני רוצה שתסגרו הכל ביניכם. מצידי אני יכול סתם לזרוק אותם על איזה שולחן אבל אני לא רוצה שתריבו (אובר-הייפ?). ההודעה שכתבתי נראית בטון עצבני אבל זה ממש לא ככה, זה יותר בטון של "לא לריב ילדים, אמא תקנה גלידה לכולכם".

elknetld2kil

New member
Invisible Monsters!!!

אחרי שקראתי את זה אפשר להעביר את זה הלאה. 30 ש"ח
זה הספר (באנגלית כמובן) שעליו נכתב השיר Time To Dance של PATD. מומלץ למי שאוהב את הלהקה (ויש עוד הרבה שירים שמוזכרים בהם קטעים הספרים האחרים של הסופר). בכלל, זה ספר מצויין.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif יש לי אותו P:

אוך.. אבל שנים עד שאני קוראת את זה.. טחח הייתי יכולה לחכות ולקנות אותו ממך עכשיו XD

elknetld2kil

New member
אם את רוצה...

אני יכול להקריא לך אותו מהתחלה עד הסוף בשביל חצי מחיר
האמת היא שקראתי 70% ממנו ולא היה לי זמן להמשיך (לחץ מבחנים), אז פשוט הורדתי את הAudiobook ושמעתי אותו כל יום בדרך למכללה.

למעלה