שרשור מכירות-החלפות

Luna Sphere

New member
../images/Emo41.gifועוד

1. אורגנית שכזו של הפאוור פאף גירלס, נסגרת באמצעות מגנט שכזה וכוללת בתוכה שלוש 'עמודות': כתובות [אנשי קשר], לוח שנה ותכנון כללי של הימים/חודשים ודפים חלקים לקשקושים והודעות. זה די שימושי וחמוד, נקנה בארה"ב אבל בגלל שקניתי עוד 50 כאלה השתמשתי רק בחלק.. 15 ש"ח 2. בובת שטן. O: 5 ש"ח לולז. 3. כובע משונה מההפנינג שהתקיים לפני המשחק של אנגליה מול ישראל [דאמן זה היה כייף.] בכל מקרה, יש לי שניים. 2 ש"ח.

Luna Sphere

New member
../images/Emo41.gifעטיפת בד של שודדי הקאריביים

לספרים/אירגוניות או כל דבר אחר שתחפצו בו גם מזה יש לי שניים. נקנה בארה"ב כשיצא הסרט השני 15 ש"ח

Luna Sphere

New member
../images/Emo41.gifפוסטר של ג'רד ליטו

זה כל כך גדול שאפשר לראות את הנקבוביות בעור שלו. אומנם לא פוסטר קיר גדול אבל עדיין מכובד 10 ש"ח

Luna Sphere

New member
../images/Emo41.gifFallen של אוונסנס ואקוסטי של ג'ון לנון

כל אחד ב50 ש"ח. בקושי הושמעו, ג'ון לנון פעם אחת בלבד

Luna Sphere

New member
../images/Emo41.gifספר תווים של הרולינג סטונס

ספר עבה במיוחד שמלא תווים לשירים רבים של הרולינג סטונס נמכר ב100, פריט אספנים מיוחד

Luna Sphere

New member
../images/Emo41.gifאגב...

שוחד מספר 1: אם תקנו משהו תקבלו מדבקה חח>< חוץ מזו של היוזד סתם תוכלו לקבל מדבקה גם ככה

Luna Sphere

New member
../images/Emo41.gifשוחד מספר 2

אם תקנו תקבלו שקית של הוטופיק >< חה! [נו כדי שיהיה לכם איך לסחוב וזה-__-]

Luna Sphere

New member
../images/Emo41.gifועכשיו כל הדברים של אבריל...

אלבומים וDVDאים
1. let go- האלבום הראשון, נמכר ב40 ש"ח 2. under my skin- האלבום השני [גרסא רגילה] נמכר גם כן ב40 ש"ח 3. my world- הDVD הראשון, נקנה בלונדון והוא נראה קצת מאוד שונה מהגרסא בארץ. תמונה נוספת בהודעה הבאה. נמכר ב65 ש"ח. 4. under my skin special edition- הDVD השני, נמכר גם כן ב65. אגב שניהם במצב מעולה. נצפו בערך פעם אחת ונראים טוב מאוד. שני הדיסקים של under my skin באים עם פוסטר מרובע קטן שלא השתמשתי בו בכלל...

Luna Sphere

New member
../images/Emo41.gifCD קייס איכותי של אבריל לאבין

נקנה בהרבה כסף בקנדה נמכר ב50 ש"ח קצת חבל לי עליו ;; ניתן להכיל בו 24 דיסקים

Luna Sphere

New member
../images/Emo41.gifפוסטר 1

שיואו איך אני משתלטת על השרשור הזה... פוסטר של under my skin, לקחתי תמונה מהאינטרנט אבל אין הבדל P: יש לי 2 עותקים, שניהם מקנדה, סיפור ארוך
נמכרים ב40

Luna Sphere

New member
../images/Emo41.gifפוסטר 2

שוב, תמונה מהאינטרנט אבל זה בדיוק הפוסטר שיש לי.. נמכר ב30

Luna Sphere

New member
../images/Emo41.gifחולצה 1

נקנתה בארה"ב בהרבה בגלל שהייתי ממש נואשת לחולצה.. מידה? היא די גדולה..כתוב L אבל אצל האמריקאים זה XS
סתם סתם.. בכל מקרה אני אביא את כל החולצות ככה שתוכלו להתרשם נמכרת ב60 ש"ח

Luna Sphere

New member
../images/Emo41.gifחולצה 2

אני מתחילה לפחד מהתגובות
נקנתה בהופעה עצמה בלונדון, בסביבות ה18 פאונד [כן, כן]. לדעתי היא יפה ואם זה רק היה אלכס טרנר שמחזיק את הגיטרה הייתי משאירה אצלי.. מידה- כתוב XS אבל לדעתי היא תעלה על כל אחד כמעט. שוב, אני מביאה אותה לפיקניק.. נמכרת ב60 ש"ח [!]

Luna Sphere

New member
../images/Emo41.gifחולצה 3

גם נקנתה בהופעה בלונדון. היא עברה תיקון לכן היא די קצרה אבל קצת רחבה. כתוב M אבל עזבו.. נמכרת ב50 ש"ח

Luna Sphere

New member
../images/Emo41.giftour book

טוב, זה אחד הפריטים שאני מאוד אהבתי ואפשר לומר שעדיין [לא בגלל שזה של אבריל..] אמ זה ספרון שאמור לסקר את כל הסיבוב הופעות השני שלה, אותו אחד שאני הייתי בו, bonez tour 2005. הוא מכיל בעיקר תמונות אבל יש גם רשימה של כל ההופעות ומכתב מהמנג'ר שלה. התמונות מקסימות והוא מעוצב באופן ממש ממש יפה. הוא גם כן נקנתה בהופעה בהרבה מאוד קווידס, אבל עכשיו אני מוכרת אותו ב50 ש"ח. וזהו הפריט האחרון.. פיו. סליחה שחפרתי/הצפתי או משו.

MoonyAvFreak

New member
יש כלכך הרבה שאני רוצה,

המון דברים של אבריל, אבל אבל אין לי כסף כבר, בעע. נראה כבר מה יהייה. מקסימום כשיהייה לי כסף אני אדבר איתך ואולי אקנה ממך לא במפגש הזה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif איזה מעצבן זה חולצות בהופעות!!

זה פאקינג 18 פאונד! ועוד באינטרנט אחרכך יש את זה 15-16 פאונד כולל משלוח ~,~

למעלה