rip off
L Luna Sphere New member 7/7/07 #60 יותר נכון רק הפאנגירלס נופלות למלכודת הזו ../images/Emo3.gif כעיקרון הם מנסים על כולם...
L lestatgirl New member 7/7/07 #64 עזבי אני בכלל גרועה, קניתי את מקסימום ליברטינ כי אני כולי אההה פעם ראשונה בוירג'ן אני אקנה כל מה שפיט\קארל מופיע עליו ואלבום של GLC ובסוף שכחתי לקנות טסטאייסקלס
עזבי אני בכלל גרועה, קניתי את מקסימום ליברטינ כי אני כולי אההה פעם ראשונה בוירג'ן אני אקנה כל מה שפיט\קארל מופיע עליו ואלבום של GLC ובסוף שכחתי לקנות טסטאייסקלס
L lestatgirl New member 7/7/07 #76 70 ש"ח שהולכים לתרומה לקופת הדיסקים שלי, אני אקנה את האלבום של המכביז אינטרפול או מקסימו פארק בכסף הזה, זה תרומה מן אמן אחד למען אחר למטרה שיותר חשובה מלייב ארץ
70 ש"ח שהולכים לתרומה לקופת הדיסקים שלי, אני אקנה את האלבום של המכביז אינטרפול או מקסימו פארק בכסף הזה, זה תרומה מן אמן אחד למען אחר למטרה שיותר חשובה מלייב ארץ
S sha na na revol New member 8/7/07 #99 70../images/Emo35.gif זדייני. ../images/Emo3.gif שנים שלא שילמתי... כלום על פריטי מעריצים, סורי.
L lestatgirl New member 8/7/07 #101 עם מי?../images/Emo3.gif וול, הלוואי עליי איש נו וזה 70 רק כדי שבסוף אני ארד ל-7 ואתה תרגיש כמו גבר שהורווח..
עם מי?../images/Emo3.gif וול, הלוואי עליי איש נו וזה 70 רק כדי שבסוף אני ארד ל-7 ואתה תרגיש כמו גבר שהורווח..
S ScreamingForSomethin New member 7/7/07 #61 בבקשה תשמרי לי../images/Emo223.gif את זאת של מי כימיקל. ואם אפשר אז גם את WT והגולגולת הזאת זה של אוונג סוונפולד והייתי רוצה את המחזיק מפתחות הגולגולת
בבקשה תשמרי לי../images/Emo223.gif את זאת של מי כימיקל. ואם אפשר אז גם את WT והגולגולת הזאת זה של אוונג סוונפולד והייתי רוצה את המחזיק מפתחות הגולגולת
S ScreamingForSomethin New member 7/7/07 #70 בשביל 5 שקל למה לא..../images/Emo223.gif אני רוצה לראות את זה במפגש אבל אני בטח יקנה בסוף
R Rose131 New member 7/7/07 #67 שמרי לי את HIM? ../images/Emo7.gif ואם תתני לי את דה יוזד אני אהיה forever אסירת תודה! [? ]
L Luna Sphere New member 7/7/07 #68 נמנמ טוב.. בכל זאת אין לי הרבה מה לעשות עם מדבקה וככה אולי גם אטי לא תהרוג אותי
L lestatgirl New member 7/7/07 #77 אוי כמה שאני גאה בך, אולי עדיין יש לנו סיכוי? אתמול עזבתי את הבית של חברה שלי נסערת כי היא שמעה אותם, אתה חושב שאתה מכיר מישו ואז אתה מגלה שהוא אימו, או קפיטליסט...
אוי כמה שאני גאה בך, אולי עדיין יש לנו סיכוי? אתמול עזבתי את הבית של חברה שלי נסערת כי היא שמעה אותם, אתה חושב שאתה מכיר מישו ואז אתה מגלה שהוא אימו, או קפיטליסט...
B Baby Rock New member 8/7/07 #98 הייי... אני לא באה למפגש אבל אני ממש רוצה אות אותו אז דברי איתי במסנג'ר- [email protected] הייתי פה פעם תחת השם shim1110
הייי... אני לא באה למפגש אבל אני ממש רוצה אות אותו אז דברי איתי במסנג'ר- [email protected] הייתי פה פעם תחת השם shim1110