אוקיי, כדאי לכם לראות את זה...
מצאתי עכשיו המוןןןן מגזינים של רוק באנגלית מהשנים האחרונות. אני רושם בדיוק מה יש לי ומי שרוצה "להזמין" את זה, שירשום את המספר (כל אחד יכול להזמין מראש 2, בכל מקרה, במפגש כולם יוכלו להסתכל עליהם). אל תדאגו, אני נותן את זה בחינם (אני רק מחפש כבר להיפטר מהם...). הנה המגזינים (המגזין - חודש ושנה - קאבר - כתבות גדולות עיקריות): (הכתבות שרשומות הן רק הכתבות הגדולות והרלוונטיות ביותר לפורום, יש עוד הרבה כתבות בכל מגזין, וגם הרבה דברים אחרים שאתם תאהבו ופשוט לא היה לי כוח לרשום) 1. Kerrang - אוקטובר 2002 - bowling for soup - פידר, רעמשטיין, ניו פאונד גלורי... 2. ריבולבר - מרץ 2004 - Thursday - גאנז'נ'רוזס, 25 הלהקות הכי טובות בלייב, דייב גרוהל, לוסטפרופטס... 2. מטאל האמר UK - אוקטובר 2004 - לוסטפרופטס - 100 האלבומים הכבדים בכל הזמנים, נייטוויש, מגהדת'... 3. מטאל האמר UK - יולי 2003 - מרלין מנסון, צ'ינו מהדפטונס ועוד - אוונסנס, הים, דפטונס... 4. ריבולבר - דצמבר 2005 - סליפנוט - קוהיד אנד קיימבריה, גוד פורביד, Chimaira... 5. ריבולבר - מאי 2005 - סיסטם אוף א דאון - פו פייטרס, מאדביין, פאפא רואץ'... 6. ריבולבר - יוני 2005 - טרנט רזנור (NIN) - טים סליפ, A7X, שקר קוראים ענק (עם MCR)... 7. ריבולבר - נובמבר 2004 - דה יוזד - גרין דיי, שבל, JEW, טומי לי... 8. ריבולבר - מאי 2003 - מרלין מנסון - דה יוזד, גודסעמק, AFI... 9. ריבולבר - פברואר 2004 - ג'ון דייוויס (קורן) - סנסס פייל, סטיינד, בלינק 182... 10. ריבולבר - ספטמבר 2004 - קאבר כפול של הוורפד טור 04 (עם הסולנים של NFG, Co&Ca, TBS, GC, SOTY ועוד...) - סיקור ענקי של הוורפד טור ושל הרבה להקות ממנו (כולל MCR). תזכרו, לא יותר מ2 לכל אחד...