שרשור בריאות לאמצע השבוע

אני סומכת כמעט בעיניים עצומות

ואם יש תרופות שאינן סטנדרטיות אני כן קוראת, אבל לבושתי בדר"כ לא קוראת כלום, אבל במקרה שלך דווקא לא הייתי סומכת

norash

New member
גם אני לא סומכת על הרופא בעינייים

עצומות אבל עוד לא היה לי מקרים כמו שלך היו זה באמת נשמע רע מאוד אגב עוד דבר שאני בודקת זה תאריכי תפוגה גם של משהו שבאותו הרגע קיבלתי מרוקח. וכן כבר יצא שנתנו לי תרופה שפגה תוקפה והייתי צריכה להחזיר אותה יום למחרת (לא בדקתי בבית מרקחת כי לא חלמתי שזה באמת יקרה אבל מכיון שאני תמיד בודקת לפני שאני נותנת אז כשבאתי לתת את זה לבת שלי (לא זוכרת איזה תרופה...) ראיתי שפג תוקפו מזמן!!!! אז כן כל דבר שאומרים לבדוק ולא לקחת כמובן מאליו (כמובן עד גבול מסוים לא צריך לעשות מחקרי ענק אבל לסמוך על האינטואיציה ולקרוא את העלונים)

מחפשת טיפול/ רופא להרטבת לילה אצל בת 4.5 שנים

ביתי בת 4.5 שנים מרטיבה כל לילה במיטה. ולפעמים גם במהלך היום . אני מחפשת טיפול רופא עזרה כל שהיא בהפסקת הדבר הזה. אני גרה באשדוד...

נסי את ד"ר ברוך קושניר (הוא פסיכולוג)

יש לו אתר אינטרנט וכל מיני סניפים. בהצלחה!

me too

New member
הפה והטלפיים

נסיתי גם בשרשור הגדול מנסה את מזלי גם כאן: הפה והטלפיים. כמה זמן? המלצות? זה מדבק גם לנו - ההורים? אוף, בעלי התחיל אתמול עבודה חדשה, מה שאומר שכל ימי המחלה - עלי, ממש לא נעים לי. כבר בכיתי ותכף אני בוכה שוב, והילד מסכן, הוא בשיאו, מרגיש סבבה, משועמם, ויש לו אמא שבמקום לשמוח על זמן איכות - בוכה (אני ממש דפוקה)

אדי30

New member
זה מידבק מאד!!!!

וגם לא נעים בכלל!!! הפצעים האלה הפה יכולים להיות כואבים ומציקים ביותר. אבל זה רק וירוס והוא עובר, יקח כמה ימים. אנחנו עד שגילינו שזה מה שיש לבת שלנו - כבר נדבקנו ולנו לקח יותר זמן, איזה שבועיים שלושה.

me too

New member
אוי, זה עובר למבוגרים גם?

אם כבר היה לי פעם? חשבתי שזה כמו כל מחלות הילדות פעם אחת ודי, אז לא? מבאססססססססססססס אין לו פצעים בתוך הפה, אבל מסביב לפה, בטוסיק, ידיים ורגליים, יש גם יש. זה עוד יכול להופיע בתוך הפה גם? הוא אכל היום צהרים - זה מעודד? רואים שאני מחפשת נקודות אור

me too

New member
ועוד שאלה חשובה לגבי המוצצים

מה עושים איתם? לזרוק? לתת לו חדש כל יום? לזרוק רק בסוף המחלה? להכניס למדיח? וכוסות שתיה?

למה?

הוא לא יידבק מעצמו. מין הסתם אל תכניסי את המוצץ שלו לפה שלך ואל תתני לילדים אחרים בבית אם יש כאלה, אבל עבורו המוצץ שלו לא מהווה סכנה. הוא הרי כבר חולה. את יכולה לעשות להם סטריליזציה אם את רוצה... כוסות שתיה - לא לשתות מאותה כוס איתו ולשטוף היטב.

me too

New member
הבנתי

אז זו מחלה חד פעמית כזו? נדבקים פעם אחת וזהו?

האמת שאני לא יודעת, אבל מה הקשר?

תחשבי שהילד עם וירוס אחר. נגיד שפעת. האם תתני לו כל יום מוצץ חדש? או שתחליפי כל יום מברשת שיניים? נכון שהוא מדבק לאחרים, אבל ביום השלישי של השפעת הוא לא ידביק את עצמו שוב באותה שפעת בגלל שנשארו וירוסים מאתמול על המוצץ. אלו אותם וירוסים שבגוף שלו שהוא כבר מפתח נוגדנים נגדם. לא?

פלגיה

New member
זה אמור לא לעבור אם היית חולה פעם

אבל לא כל הוירוסים שמעו על זה
לי היה פצע ענק בפה. אז זו לא המחלה בשיאה, אבל זה היה מעצבן.
תהיו בריאים.

me too

New member
תודה!!!

משהו יודע תוך כמה זמן הפצעים מתיבשים? בערך? ת ו ד ה

בן שנה ו-8 עם בטן נפוחה. מאד נפוחה.

אני לא מדמיינת. לבן שלי יש בטן נפוחה. מאד נפוחה. ממש נפוחה. הוא נראה כמו הילדים הרעבים מאפריקה עם כרס ענקית שמפריעה לו להתכופף. שיהיה ברור, מדובר בילד בריא שגדל יפה ואוכל מצויין (גם בגן וגם בבית), אבל הוא רזה (כל הילדים במשפחה שלי רזים כך שזה לא מטריד אותי). בדקנו צליאק ולשמחתנו נשללה האפשרות. אז מה יכולה להיות הסיבה לבטן הזו?...

רגע, ומה אומר הרופא?

זה נפלא ששללתם ציליאק, אבל מן הסתם המצב לא תקני. מה אמר הרופא שהפנה אתכם לבדיקות ציליאק?

למעלה