זה אומר משהו והריטוש שלך הרבה יותר טוב[מופחת הצהבהבות]!
J just טלוש New member 7/11/07 #22 זה אומר משהו../images/Emo8.gif והריטוש שלך הרבה יותר טוב[מופחת הצהבהבות]!
J just טלוש New member 8/11/07 #43 ../images/Emo6.gif אבל אפשר לשלוט בך אני רואה../images/Emo8.gif ותודה רבה
N Nienna17 New member 7/11/07 #27 עכשיו היא ירוקה ../images/Emo5.gif תחזירי את הגוון גוף המקורי, או תשמשי בו בשביל להחזיר לה צבע חי יותר.
עכשיו היא ירוקה ../images/Emo5.gif תחזירי את הגוון גוף המקורי, או תשמשי בו בשביל להחזיר לה צבע חי יותר.
O o0 מוגמוג 0o New member 7/11/07 #28 ../images/Emo6.gif אי אפשר כבר סגרת את התמונה בפוטו ואין לי וח לחזור על כל הפעולה שתשאר ירוקה
N Nienna17 New member 7/11/07 #29 חחחח ../images/Emo6.gif בגלל זה אני תמיד שומרת עבודות של תמונות מקצועיות.
M Merrry New member 7/11/07 #7 חח נסיון../images/Emo189.gif טוב, אז קראתי כמה מדריכים...נסיתי ונסיתי לעשות משו בפוטו.. והגבות לא יוצאות לי!! לא יודעת כבר מה לעשות איתן
חח נסיון../images/Emo189.gif טוב, אז קראתי כמה מדריכים...נסיתי ונסיתי לעשות משו בפוטו.. והגבות לא יוצאות לי!! לא יודעת כבר מה לעשות איתן
NLO New member 7/11/07 #8 ניסיון מוצלח. יש בטאגליין מדריך מעולה של קיטי, שם בשלב 4 היא מסבירה על גבות, אולי תנסי להעזר בזה. (אני בד"כ פשוט לוקח מתמונה אחרת )
ניסיון מוצלח. יש בטאגליין מדריך מעולה של קיטי, שם בשלב 4 היא מסבירה על גבות, אולי תנסי להעזר בזה. (אני בד"כ פשוט לוקח מתמונה אחרת )
O o0 מוגמוג 0o New member 7/11/07 #18 יפה אהבתי! רק את העיינים אני חושבת שהיה עדיף להשאיר בגוון המקורי.
W welcome to heaven New member 7/11/07 #36 וואו תוצאה יפה בהחלט ../images/Emo45.gif העיניים קצת התפקששו.
N Nienna17 New member 7/11/07 #25 ריטשתי ליאנה החמודה ../images/Emo13.gif לפני כמה זמן, נורא אהבתי את הריטוש הזה , אחד מהאהובים עלי.
O o0 מוגמוג 0o New member 7/11/07 #26 אכן אחד הריטושים ../images/Emo45.gif רק שלטעמי היא טיפה חסרת צבע בפנים.
I innocence New member 7/11/07 #33 מקסים! בעיה קטנטנה.. בעין שמאל (שלנו) נראה כאילו האיפור טיפה "שטוח". משהו בברק טיפה מוזר.