שרשור הצגת ריטושים

ממש יפה..כמה הערות לדעתי:

הגבות צורמות לי מעט.. הגוון קצת מת ובלחי השמאלית (בתמונה) 'לבן' מדי.. חוצמזה ממש יפה..אחלה טיפול בעור ואיזה תמונה מדהימה

Nienna17

New member
הגוון נוטה לסגלגל

וזה בכוונה
לא נמאס מצבעים רגילים בתמונה? צריך קצת גיוון. אבל בסדר, כל אחד והפירוש שלו לריטוש

חשבתי שזה אמור להיות ריטוש רגיל ואמין..

אם הכוונה הייתה ליצור ריטוש ריאליסטי (ככה זה נראה...כי זה לא מוקצן מספיק) אז ההערות שלי בתוקף

Nienna17

New member
לא כל ריטוש

צריך להיות מוקצן במידה כזו או אחרת, כל ריטוש ואופיו.

לא הבנת אותי

אם זה אמור להיות ריטוש לא רגיל...אז זה לא נראה כך.. כי הוא סתם פשוט עם גוון קצת לא החלטי.. לא משנה :S

Nienna17

New member
כמו שאמרתי

שוב
, אין פורמט מסויים לריטושים, אני ראיתי נכון ויפה להפוך את הגוון של התמונה לסגול טיפה. אולי תתני לי דוגמא לריטוש לא רגיל (שעדיין משתייך לקבוצת הריטושים הרגילים ולא המטורפים). ואל תגידי לא משנה, חבל כי אפשר לפתח פה דיון נחמד כזה
. למשל בשביל ריטוש רגיל זה כזה:

..סורי על הדיליי

היו לי בעיות עם האינטרנט :/ ובכיף,אני אנסה לנסח את עצמי יותר טוב: יש ריטושים שאינ רואה אותם כ'רגילים'-ז"א,מייפים ומרטשים את התמונה ומשאירים אותה במסגרת הריאליזם והשיפוץ הקל והפשוט,קווים נקיים ובלי ניסיון לעשות משהו שנראה לא טבעי.. ויש 'מיוחדים' נניח שינויים דרסטיים בתמונות,גוונים לא מציאותיים/אחרים..

Barbara77

New member
ממ..שלי../images/Emo3.gif

ריטשתי כמה פעמים בקומונה ..והנה ריטוש שלי לבחורה שביקשה כאן ריטוש!:) מה דעתכם?

innocence

New member
יפה מאוד!

אהבתיא ת ההקטנה של העיניים:) אם כבר, הייתי מגדילה ומוסיפה לה קצת ריסים (כי שלה נראים קצת דבוקים כאלו..)

אהבתי מאוד!

נורא אהבתי את הקטע של הקטנת העיניים באמת שלא חשבתי על זה, אז יפה מאוד!

|מכות|

למה כשאת פותחת יש היענות גבוהה?
וזה בסדר
... לא חשבתי לפתוח את זה עוד כי השרשורים הקודמים סתם ירדו עמודים, בלי שום תגובות.

../images/Emo6.gif

כי אני מגיבה וע"י כך מנסה להרחיב את השרשור (תראי שלושת רבעי זו הודעות שלי) אבל זה סוד אז שש אל תגלי

מציגה חחח : )

אני אישית אהבתי את זה מאוד חוץ מהקטע שיצא לי פאק קטן בשיער...

NLO

New member
יצא לך גוון מעולה בעור, ריטוש יפה מאוד.

שיער זה באמת חלק בעייתי להתעסק איתו.

למעלה