שלי!
J just טלוש New member 9/11/07 #60 מוצלח ביותר!!!! כל הכבוד../images/Emo45.gif במבט מהיר היא דומה לאבריל לאבין[בתמונה המרוטשת ] כל הכבוד,ממש מוצלח
מוצלח ביותר!!!! כל הכבוד../images/Emo45.gif במבט מהיר היא דומה לאבריל לאבין[בתמונה המרוטשת ] כל הכבוד,ממש מוצלח
J just טלוש New member 9/11/07 #65 שניים חדשים! ג'ניפר האישה הזו פשוט מכוערת. או התכערה.. מה,בתור ילדה הייתי חושבת שהיא הכי יפה בעולם.... אוי שהיא הזדקה מדי או שמאפרים אותה כבד מדי ומדגישים את מה שלא אמורים להדגיש!
שניים חדשים! ג'ניפר האישה הזו פשוט מכוערת. או התכערה.. מה,בתור ילדה הייתי חושבת שהיא הכי יפה בעולם.... אוי שהיא הזדקה מדי או שמאפרים אותה כבד מדי ומדגישים את מה שלא אמורים להדגיש!
J just טלוש New member 9/11/07 #70 נכון..לצערי עשיתי בלור,משום שהיא יותר מדי קשה !! גאד,עור הפנים שלה היה זוועתי לריטוש...הייתי חייבת "לבלר"
נכון..לצערי עשיתי בלור,משום שהיא יותר מדי קשה !! גאד,עור הפנים שלה היה זוועתי לריטוש...הייתי חייבת "לבלר"
ל לוקה מור New member 9/11/07 #73 כן לינזדי בהחלט...את ג'ניפר יותר אהבתי פשוט קצת מטושטש שני הריטושים אבל בהחלט של גניפר יותר טוב
K K i t t yG i r l New member 11/11/07 #75 ../images/Emo45.gif....גם הבהרת מדי אצל לינדז ולדעתי גם האיכות הזוועתית של התמונות גרמה לזה חח לא חבל על העבודה והטרחה על תמונות כאלה גרועות?
../images/Emo45.gif....גם הבהרת מדי אצל לינדז ולדעתי גם האיכות הזוועתית של התמונות גרמה לזה חח לא חבל על העבודה והטרחה על תמונות כאלה גרועות?