שרשוריטוש 10.10-15.10

הדרוש13

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאפשר גם ריטוש?:)../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איזה כיף שיש כזה פורום
אני רוצה בבקשה ריטוש עדין|סדגש לתמונה הזו> -סידור הגבות, ריטוש בעור הפנים והצוואר, העלמת נמשים ופצעונים, וחתיכת התמונה שלא יראו את הרגלים וכ'ו אלא רק את חלק הגוף העליון, עד החזה בערך. וגם להעלים את הלבן הזה בשפתיים. אך להשאיר אותן בגוון טבעי ולא אדום. תודה רבה אם בא לכם לעשות עוד עיצובים וכאלה אז בכיף, אבל בנפרד מהריטושים שביקשתי^

הדרוש13

New member
../images/Emo122.gif

בקיצור, תודה לכל מי שירטש :] בקשותי בקצרה כי יצא קצת לא מובן: ריטוש עדין. [ז''א שלא יהיה לי גוון עור כהה או בהיר יותר אלא שאשאר דומה לעצמי]. *חתיכת התמונה שיהיו רק את חלק הגוף העליון עד החזהב ערך. -ריטוש בעור הפנים והצוואר -העלמת נמשי, פצעים ושאר פגמים. -העלמת הלבן בשפתיים אבל להשאיר אותן באותו גוון ולא בצבע אדום. תודה רבה רבה רבה!!!

הדרוש13

New member
תודה טולי!!!../images/Emo23.gif

את יכולה אולי להעלים לי את הקימוטים האלה במצח? וגם אם את שמה לב העור במצח ובשאר הפנים שונה. צבע העור כאילו כהה במצח ובשאר הפנים הוא בהיר. יש אפשרות לעשות צבע עור אחיד? ולהעלים את הצמיחת שיער הקטנה בתחילת המצח?:) תודה!!!!!!!

הדרוש13

New member
אפשר עוד בקשה???../images/Emo9.gif

רק אם את יכולה חח לעשות לי את השפה העליונה עבה יותר? סתם כי מעניין אותי לדעת איך אראה עם שפתיים חחח

just טלוש

New member
-זהו- שזה קצת קשה...

מכמה סיבות. האיכות של התמונה לא ממש משהו ככה שאם אגדיל את השפה העליונה זה ייראה לא אמיתי לחלוטין ומאוד מטושטש. וגם התמונה היא קטנה...והתוצאה תצא יותר ריאליסטית בתמונה גדולה.... וגם בתמונה לא רואים כל כך ברור את השפה העליונה שלך. ככה שהכל תורם לזה.. נסי תמונה אחרת,שרואים יותר את השפתיים ויותר ברורה.

noki222

New member
הי../images/Emo9.gif

פורום נחמד! מאוד נחמד... הלוואי והיה לי כישרון כזה
אז כמו שהבנתץם אני רוצה ריטוש תמונה: -לסדר גבות -שפתיים קצת יותר אדומות/ורודות -ולהורידד כל מיני נקודות חן לא רצויות וחצ'קונים וכאלה.... -קצת להדגיש ריסים אם אפשר בכלל וזהו. תודה תודה תודה תוגה קרב לב (מתנה צנועה מצפה לל מי שיעשה לי את הריטושים לתמונות. כי אני בטוחה שסה עבודה לא הכי פשוטה ומגיע לכם משו....:p)

noki222

New member
עוד אחת

ושכחתי לציין שהעברתי את זה לגודל שאתן/ם מעדיפות/ים: 600X800

noki222

New member
תודהתודהתודה...

יצא חמוד! וכמו שהבטחתי לכל אחגד שעושה לי.......... מקווה שזה מוצא חן בעייניך כמו שזה מוצא חן בעייני

למעלה