מזה מקופל?
O OhBaby New member 21/7/05 #102 כשיש הרבה תגובות מקפלים שרשור,ואז רואים רק את התגובה המקורית וליד את מספר התגובות..
P Pink Angel1 New member 21/7/05 #103 אה... כנראה שינית את זה בלי לשים לב תלחצי על אופן צפיה ותשני להסתרת תגובות
O OhBaby New member 21/7/05 #104 לא הבנת.... אם אני לא טועה המנהלת אמורה לעשות את זה או שזה אוטומטי...
N niranat New member 22/7/05 #107 נראה לי שכן ../images/Emo8.gif בצד, באופן הצפייה, את בוחרת.. שחקי עם זה ובחרי מה שנוח לך
P Pink Angel1 New member 22/7/05 #109 לא ראיתי את שניהם אז אן דן דינו *עושה* המתמחה בגדים- בגדי מעצבים\ מותגים או שוק?
J JULI4561 New member 22/7/05 #110 מעצבים ... חחחחח זה יחודי ! אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון ?.. אין שאלות אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
N niranat New member 22/7/05 #111 אנג'לינה ג'ולי ../images/Emo99.gif שתיהן מדהימות אבל אנג'לינה פשוט.... לא יודעת, אני לא מצליחה למצוא בה פגמים! היא מדהימה! איזה זוג-לשעבר יותר יפה [או: למי היו יוצאים את הילדים הכי יפים ] - בראד פיט וג'ניפר אניסטון או ג'ניפר לופז ובן אפלק?
אנג'לינה ג'ולי ../images/Emo99.gif שתיהן מדהימות אבל אנג'לינה פשוט.... לא יודעת, אני לא מצליחה למצוא בה פגמים! היא מדהימה! איזה זוג-לשעבר יותר יפה [או: למי היו יוצאים את הילדים הכי יפים ] - בראד פיט וג'ניפר אניסטון או ג'ניפר לופז ובן אפלק?
י ילדת סיקסטיז New member 22/7/05 #112 אין ספק שלבראד ולג'ניפר אניסטון. טום קרוז - עם ניקי קידמן או עם קייטי הולמס?
P Pink Angel1 New member 22/7/05 #113 קייטי הולמס הם ממש חמודים ביחד אשטון קוצ'ר- עם דמי מור או בריטני מרפי? אוף השרשור כבר לא קופץ =\