חחח סתם אני אומר דבר כזה עם כל הסטלה שלי (חזרתי ממועדון) אוהד צריך לקבל הזדמנות חוזרת שלומי מה שעשית נכון אבל לא בשלב הזה הדרך הכי קלה לפתור בעיות היא לשים את עצמך במצב השני ובמקרה הזה שים את עצמך במקום אוהד ואל תשכח את כל הפלוסים שעומדים לזכותו : זמין בסרברים כשהוא לא בצבא מתפעל את הקהילה ב MIX באופן מעולה אני חייב לאמר מעודד ומסביר איך לשחק ולימד כאן מעל 10 איך להשתמש ב ventrilo כמו שצריך והוא יכל להתחמק מזה אבל העדיף שלא על מנת שישחקו כמו שצריך במיקסים מטפל בצ'יטרים ולאגרים. אז על עניין כזה שבאמת שהדרך שנקטת בה לא נכון לפחות בשלב זה אם היו רצף של אירועים כאלו אז המשקל כבר שונה ומכיוון שלא אני חושב שטעית (בסך הכל אתה בנאדם כמו כולנו) תחזיר לאוהד את האדמין בוקר טוב ל Section51 וסליחה מראש על החפירה באהבה, יוסי.
אבל לדעתי זה לא צודק להוריד את האדמין לאוהד על מעשה אחד קטנטן, כשהוא כל הזמן מעיף לאגרים ורמאים, עושה מיקסים, וסתם אחלה איתו. תחזיר לאוהד את האדמין, כי הרי זה לא משהו שחוזר על עצמו, ואז אפשר היה להסתכל על זה אחרת...
כתוב שם שהוא נתן פריבילגיה לחברים שלו אני מסכים שאת אביתר אוהד הכיר מלפני בגינדיס אבל אותי ואת דור אוהד מכיר רק מ-CS ובעיקר מהונטרילו שאנחנו נכנסים... ואפילו אין לנו אותו במסנג'ר או משהו כזה... דבר שני אני דור ואביתר לא ביקשנו את הסיסמא למיקס השלישי הוא בעצמו חשב שזה יהיה צודק שמי שלא היה במיקסים הקודמים יהיה עכשיו.