חמישי S51 MIX

PinKy The KiNg

New member
ד''א עשו עליי לינץ' עכשיו

ואני מנודה מקהילת Section51 אז אם לא שמתם לב זה נכתב בצחוק ה*ו*מ*ו*ר

Ariel aka Rel

New member
תפסיק להיתמם

זה לא היה בצחוק אתה אשכרה בכית =\ 2 מיקסים שהיו לפני זה השתתפת אז עכשיו אתה פתאום ילד מסכן?

PinKy The KiNg

New member
חחחחחח מה אתה מזיין ת'מוח אתה יעני לא שיחקת?

מילה שאמרתי את זה בצחוק ואין לי בעיה שאני לא משחק .. אני לעומת כמה שחקנים פה לא בוכה על כלום אז יאללה=\

GeneratioNa

New member
שתקו כולכם

פינקי לא אשם פינקי כתב את זה בצחוק ושלומי כתב בלבן בסרבר עוד הרבה לפני

section51 co il

New member
../images/Emo41.gifיש לי 2 שאלות אשמח לתשובה../images/Emo41.gif

היה היום פרבילגיה וניתן ל 3 שחקנים להיות בשרת בלי שהם חיכו בתור כמו שאר הקהילה , כמובן בתור "האיש הרע" החלטתי להשים קיץ לנושא ולקטוע אותו ,פנו אליי מספר מעורבים בנושא וזרקו המון טענות שאלתי את כולם שאלה ולא קיבלתי תשובה אחת מספקת אז אני מפנה את השאלה לכל מי שיש לו תשובה בנושא, וזהו השאלה אם אדמין בחר לתת עדיפות ל 3 שחקנים "שבמקרה הם חברים שלו" לפחות הרוב מהם, הסיבה שהוא נתן כי הטענה שנזרקה הם לא שיחקו מיקס שעבר , עכשיו שאלה למה לכם לכולכם לחכות פה ביחד כמו כולם עד שיפרסמו סיסמה שאתם פשוט יכולים לא להתאמץ לפנות לאדמין וטעון שלא שיחקתם והוא יהיה חייב להכניס אתכם ? ומה לדעתכם יקרה אם שבוע הבא אף אחד לא יטרח לחכות לסיסמה ופשוט כולם יפנו לאדמין ויבקשו שיכנס אותם כי באמת הם לא שיחקו? תודה מראש לעונים...

Psy4Ever

New member
אל תסלף עובדות

הם לא חברים שלי הם מכרים מ CS את דור ומתן לא הכרתי בכלל לפני CS והם לא יותר חברים שלי מאלי איראל יוסי רז או כל אחד אח בקהילה הזאת היחידי שאני מכיר לפני CS זה אביתר דבר שלישי הדבר נעשה בידיעת כולם ולא מאחורי הגב של אף אחד ולאף אחד לא היה בעיה עם זה חוץ ממך... אז אל תטה את הדברים ותציג אותם כמו שנוח לך בשביל לצאת צודק כי אתה יודע שאתה לא אני מבחינתי יודע שעשיתי את הדבר שהיה הכי נכון לעשות ואם היה ניתן להחזיר את הגלגל לאחור הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר ...

snirRRA

New member
לך זדיין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אותי אתה לא מכיר לפניCS ???? ואל תישכח שאתה חייב לי חיבוק1

razaR2

New member
זה לא קשור יא סטלן

הוא דיבר על שלושה אנשים שמתוכם הוא מכיר טוב רק את אביתר ואת השאר לא, הוא בכלל לא דיבר עליך חח

orRRA

New member
יש לי גם שאלה

לפי מה קבעת שהם חברים שלו? חחחחחחחחחחחח הבנאדם לא ראה אותם פעם בחייים חוץ מאביתר שיצא לו לדבר איתו הרבה על ענייני גידניס עם אף אחד הוא לא דיבר אם אתה קורא לזה חבר אז אני לא יודע מה זה באמת חבר.. תהיה בריא שלומי

IDAN1815

New member
מה הקשר????

שמע אם אדמין באמת עשה את זה אז זה בושה... זה לא קשור אם הם חברים שלו או לא חבירם שלו.. זה עובדה שהייתה פה אפליה והוא בחר להכניס 3 אנשים לפני שהוא פרסם את הסיסמה לכולם ...

razaR2

New member
אבל כולם הסכימו שזה יקרה

והוא לא עשה את זה כי הם בכו לו או שעשה את זה בשקט בלי שכולם יודעים, הוא עשה את זה בגלוי, הם אפילו נכנסו איזה 5 דקות לפני כולם, זה היה אך ורק כדי שכולם ישחקו ושלא יצא מצב שמישהו לא שיחק באחד המיקסים באותו הערב.

IDAN1815

New member
כולם הסכימו? עשיתם פה סקר אם מותר לאדמין

לעשות דבר כזה? אני אישית לא מסכים ... גם אני לא השתתפתי באף מיקס... תמיד השיגו אותי ונכנסו לפניי, מה לעשות? אתמול נכנסתי וייצא לי להשתתף במיקס...

L S Dance

New member
משל כתשובה

בגן ישנם 15 ילדים הגננת החליטה לחלק לילדי הגן סוכריות.. הכריזה ש10 הילדים הראשונים שבאים אליה מקבלים סוכריה. הגיעו לגננת ה10 הילדים הכי זרירים בגן וקיבלו סוכריה 5 הילדים האחרים שלא היו זרירים להגיע וחלקם אף בדיוק אכלו את ארוחת הבוקר בגן ולא יכלו להגיע לגננת הגננת החליטה לתת להם סוכריה לפני כולם מאחר וזה לא הוגן שהם לא יקבלו והשאר כן יקבלו
בא האב של אחד הילדים וטען שהגננת מפלה בין הילדים.. אפליה מתקנת ענתה לו הגננת

L S Dance

New member
אה וכמובן../images/Emo214.gif../images/Emo214.gif../images/Emo214.gif

שאר הילדים הסכימו פה אחד שזה לא הוגן שרק להם תהיה סוכריה והחליטו לתת לאחרים גם הזדמנות לקבל סוכריה

מור תור

New member
חחחחחחחחח יפה יפה

אהבתי באמת הפליה מתקנת במה שקשור למה שאוהד עשה=זה בסדר!

למעלה