תגובה
א. אני הצעתי את ההצעה הזאת בדיוק באותה מידה כמו שאוהד הציע. בעניין ההכרות עם השחקנים, אני מכיר את גרייסס ודורררר רק מהמשחק וגם עם אביתר לא דיברתי כמעט לפני שהגענו למשחק ובקשר לאוהד, אותו דבר, הוא אמר לך שהם לא חברים שלו (כאלה שיהיה לו אינטרס לתת להם סיסמה), אז כדאי שתסמוך עליו, אחרת רק בגלל זה, המצב לא טוב. ב. אני הייתי בוונטרילו מהמיקס הראשון שאתה עשית וראיתי בדיוק מי שיחק ומי לא, אם הייתי יודע שאחד מהשלושה כבר שיחק, לא הייתי נותן לזה לקרות ואני יודע שכך גם אוהד, מה גם שהשלושה האלה לא ביקשו את הסיסמה, אוהד הוא זה שיזם את הרעיון. ג. כמו שכבר כתבתי ואני לא יודע אם קראת, הקהילה הזאת ביינתים מורכבת בעיקר (ומדובר ברוב המוחץ) מאנשים שבאו מקהילת גינדיס, אז גם אם לא יוצא לי לדבר עם כולם כל יום, אני יודע מי זה כל אחד ובגלל שכולנו מכירים בכללי את כולם, אפשר להגיע להסכמה שנותנים לכמה חבר'ה שלא שיחקו עדין, לשחק וזה מה שהיה - כולם הסכימו לעשות את זה כך. ד. במקרה הזה, היה מדובר בארבעה שחקנים שלא שיחקו והרביעי בכלל לא הספיק להגיע, בעתיד (אם יהיה עתיד), כשיהיו הרבה שחקנים בקהילה, אי אפשר יהיה להתחשב בצורה כזאת בכולם ולכן דבר כזה לא יקרה. ואני רוצה להוסיף עוד משהו, גם אני וגם אוהד באים מהקהילות הפופולריות של המקורי, אנחנו לא משחקים פה ומתפקדים כאדמינים כי זה המקום הכי טוב שבו אנחנו יכולים לעשות את זה, אנחנו עושים את זה כי פה יש את האנשים שאנחנו מכירים ושאנחנו אוהבים לשחק איתם ואנחנו מתפקדים כאדמינים כי אנחנו רוצים לתרום לקהילה ולחברים האלה, אז תבין, מה שאנחנו עושים אנחנו עושים כדי לרצות את הקהילה שמורכבת מחברים שלנו ולא בשביל האינטרסים האישיים שלנו, כי אם היינו רוצים להיות פשוט אדמינים, יש מקומות יותר טובים ואם היינו רוצים לשחק בשביל האינטרסים שלנו, היינו קונים שרת עם חברים.