גיא פינס איה או שירלי
D DIRRTY New member 26/6/03 #77 שירלי השולטת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מממממממ קטנטנות או המורדים (לא אף אחד מהם לדעתי )
שירלי השולטת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מממממממ קטנטנות או המורדים (לא אף אחד מהם לדעתי )
B BeautifullFighter New member 26/6/03 #79 ג'ניפר אניסטון!!! "אני יודע מה עשיתי בקיץ האחרון" או "הצעקה"
F FreakOfNature New member 26/6/03 #86 שילוב בין שניהם: דוד סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם... ואולי נחזור לנושא המקורי עם שם-משפחה או בלי
שילוב בין שניהם: דוד סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם... ואולי נחזור לנושא המקורי עם שם-משפחה או בלי
B BeautifullFighter New member 27/6/03 #89 חחחח סליחה לכל הבתולות, אבל התשובה ברורה: מנוסה... ואני שוב מצטער לכל הבתולות... עכשיו השאלה, מפורסמת מכוערת או לא מפורסמת אבל יפה? (אתם יודעים למה...)
חחחח סליחה לכל הבתולות, אבל התשובה ברורה: מנוסה... ואני שוב מצטער לכל הבתולות... עכשיו השאלה, מפורסמת מכוערת או לא מפורסמת אבל יפה? (אתם יודעים למה...)
D DIRRTY New member 27/6/03 #95 קולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ממממממממ.......... טלפון או פלאפון
קולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ממממממממ.......... טלפון או פלאפון
B BeautifullFighter New member 27/6/03 #96 חחחח, מה זאת השאלה הזאת?! ברור בפלאפון, אין שום יתרון בטלפון... אהההממ, קיץ או סתיו?