קל, אפילו קל מאוד!!! i'm outta love והשאלה שלי למעלה...
B BeautifullFighter New member 26/6/03 #44 גם קל... I ask of you שולט!!! cowboys&kisses או love is alive
F FreakOfNature New member 26/6/03 #46 Love Is Alive../images/Emo70.gif Paid My Dues או Why'd You Lie To Me
B BeautifullFighter New member 26/6/03 #50 why'd you lie to me? יותר קצבי... overdue goodbye או who's gonna stop the rain?
F FreakOfNature New member 26/6/03 #38 Crazy In Love (ועכשיו צריך לחזור לנושאים שקשורים לאנסטסיה...) Love Is A Crime או I'm Outta Love
B BeautifullFighter New member 26/6/03 #26 טוב, קשה לענות להרבה שאלות... חחחח, זאת שאלה בשבילי לא?! אני המעריץ הכי גדול של ג'ניפר (לאב יואיט, לא לופז!!!) אז התשובה היא ג'ניפר, והשאלה היא: האם אתם חושבים שהיה מתאים לאנסטסיה שיער שחור?! שחור או בלונד?
טוב, קשה לענות להרבה שאלות... חחחח, זאת שאלה בשבילי לא?! אני המעריץ הכי גדול של ג'ניפר (לאב יואיט, לא לופז!!!) אז התשובה היא ג'ניפר, והשאלה היא: האם אתם חושבים שהיה מתאים לאנסטסיה שיער שחור?! שחור או בלונד?
F FreakOfNature New member 26/6/03 #27 ממש לא, ואני חוזר על השאלה שלי: (אולי מישהו ישים ויענה ) Freak Of Nature או Freak Of Anastacia
D DIRRTY New member 26/6/03 #51 ../images/Emo45.gif הפורום מתחיל לזוז אני מבטיח לחסום אותך בהקדם האפשרי