*+קיץ+* אמת או חובה
D DIRRTY New member 27/6/03 #97 ../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif*+קיץ+*../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif אמת או חובה
B BeautifullFighter New member 27/6/03 #98 חחח, אמת... אני מכווה שעכשיו לא תיתן לי איזה שאלה.... חחח... גיטרה או תופים?
D DIRRTY New member 27/6/03 #99 גיטרה יותר סקסית../images/Emo70.gif ממ........... חחחחח או חיחיחיחיחיחיח
B BeautifullFighter New member 28/6/03 #100 חחחח חחחח דבר ראשון... דבר שני אני מנגן בגיטרה!!! ומה סקסי בזה? דבר שלישי הנה השאלה: make over או I'm O.K. v של כריסטינה?
חחחח חחחח דבר ראשון... דבר שני אני מנגן בגיטרה!!! ומה סקסי בזה? דבר שלישי הנה השאלה: make over או I'm O.K. v של כריסטינה?
L LoVeMe4Me New member 26/6/03 #3 ../images/Emo41.gifעכשו אני התשובה: one day in your life והשאלה היא: פריק אוף נאצ'ר או נות דיי קינד (השירים)
../images/Emo41.gifעכשו אני התשובה: one day in your life והשאלה היא: פריק אוף נאצ'ר או נות דיי קינד (השירים)
F FreakOfNature New member 26/6/03 #4 חבל"ז המקוריות שלך מדהימה אותי... טוב. אני כמובן בוחר את Freak Of Nature, ואם כבר עוסקים בשיר הזה, אז מה אתם מעדיפים, את גרסאת ה- Live (מתוך הדיסק רמיקסים) או הרגילה
חבל"ז המקוריות שלך מדהימה אותי... טוב. אני כמובן בוחר את Freak Of Nature, ואם כבר עוסקים בשיר הזה, אז מה אתם מעדיפים, את גרסאת ה- Live (מתוך הדיסק רמיקסים) או הרגילה
F FreakOfNature New member 26/6/03 #6 מישהו דיבר אליך בכלל../images/Emo35.gif דיברתי אל LoveMe4Me... אבל זה בסדר... ומה עם שאלה
F FreakOfNature New member 26/6/03 #7 ../images/Emo45.gif אתה בסדר...../images/Emo26.gif לא התכוונתי להישמע צפונבון, אבל יצא ככה... לא נורא... סולח
../images/Emo45.gif אתה בסדר...../images/Emo26.gif לא התכוונתי להישמע צפונבון, אבל יצא ככה... לא נורא... סולח
F FreakOfNature New member 26/6/03 #10 ומה עם שאלה../images/Emo35.gif אני עדיין מחכה../images/Emo70.gif וגם תענה על השאלה שלי: מה יותר טוב Live או רגיל של Freak
ומה עם שאלה../images/Emo35.gif אני עדיין מחכה../images/Emo70.gif וגם תענה על השאלה שלי: מה יותר טוב Live או רגיל של Freak
D DIRRTY New member 26/6/03 #11 רגיל אנלא מת על הופעות חיות באודיו וממממממ אנסטסיה או מריה קארי (בחירה קשה ליגאל רז'ואן)
F FreakOfNature New member 26/6/03 #12 תשובה+תגובה+שאלה חדשה: תשובה: אנסטסיה, כאילו דה... תגובה: אתה באמת מעדיף את הגרסא הרגילה אני ממש לא... שאלה חדשה: VH1 או MTV
תשובה+תגובה+שאלה חדשה: תשובה: אנסטסיה, כאילו דה... תגובה: אתה באמת מעדיף את הגרסא הרגילה אני ממש לא... שאלה חדשה: VH1 או MTV