משחק השמנים יוצא לדרך

bflygirl

New member
לב לב - 1 ובוקר טוב

הפאפיה PAW PAW הפאפיה הוא פרי טרופי טעים שמקורו באמריקה המרכזית ודומה למלון רק בצבע כתום הפאפיה מכיל שפע של אנזימי פירות ולכן הוא מסייע לשיקום העור מאחר והוא מספק אנזים לעיכול חלבונים פעילות: קוטל ועוזר לסלק תולעים, ממיס חלבונים בעור מת(<- לכן טוב לקוסמטיקה), ממריץ את הקיבה, מקדם החלמת פצעים. שימוש רפואי: ניתן לטיםול בבעיות עיכול, דלקת בקיבה, יעיל נגד תולעים, ניתן חיצונית לפצעים שאינם מחלימים. אפשר לכרוך את העלים הטריים ישירות על הפצעים. הפאפיה מחזק את הפעילות הטרנספורמטיבית של הטחול, ולכן בוא טוב לבעיות עיכול, עיכול חלש וחוסר תיאבון. הזרע מטהר את הדם ומלחלח את המעיים. לעלי הפאפיה סגולות הפרי עצמו ורבים משתמשים בהם לחליטת תה. ניתן להשיג את הפאפיה בצורת עץ, פרי או אבקה לאחר יבוש הפרי. האנזימים בפאפיה מסייעים להיפטר מעור מת, תהליך שנקרא קילוף ומסייע בריפוי פגמי עור. הקילוף האנזימי משפר את הגוון הדל של העור, מעניק לו מראה קורן ומותיר הרגשת רעננות וניקיון. טיפים:
להסרת תאי עור מתים ולהמרצת מחזור הדם, יש לשפשף את כל שטח הגוף עם הצד הפנימי של קליפת הפאפיה ולשטוף.
לצמצום הנפיחות סביב העינים יש להניח פרוסות דקות מאוד של פאפיה על העינים העצומות. יש להשאיר ל-5 דקות ולשטוף במים חמימים. |קוסיות|סיכום הנקודות לבינתיים:
VCA -2
מוסורסקי - 2
אור - 1
סאן רייז - 1
ebony -1 והצטרפה
לב לב - 1
תודה על שיתוף הפעולה אתם גדולים כולם!!!!!!!!!! בקרוב חידה חדשה

bflygirl

New member
../images/Emo103.gifמשחק השמנים והצמחים חלק 2

בוקר טוב לכולם
ויום קסום להלן החידה היומית:
הוא מדכא את היצר המיני
הוא מפיג מתחים ומרגיע ביותר
משתמשים בו בטקסים דתים להגברת הרוחניות
רמז:נותנים אותו לנזירים במנזר בהצלחה

vca

New member
גם למיר יש תכונות כאלה

ואולי מיר אפילו עוד יותר מתאים לשאלה הזו.

vca

New member
Myrrh. Commiphora Myrrha

מדובר על מתצית כבדה מאוד המופקת משרף עצים.

ebony

New member
סנדלווד../images/Emo9.gif

לא בטוחה אבל נראה לי הכי מתאים

bflygirl

New member
ואתה מתכוון למור ולא למיר

מסתבר שאני יודעת לקרוא אנגלית רק בילבל אותי ה Commiphora

הופהההההההה ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif

לא תמיד יוצא לי לנחש פה ת'תשובות כי יש הפרשי זמן ואז אחרים מנחשים
אבל אני תופס חלק
אז סבבה.