שאלון שבועי

Elpar

New member
גם לי :S

אבל אין לי מושג מאיפה!!! ואת באמת יפה!!!!!!!!!!!!1 מאוד יפהההההההההההההה וואי אני בקושי מצליח להגיב וכבר 10 תגובות חדשות XD זה הורג אותי

Tashkin

New member
אמממממ

א. תודה =)))) ב. אתם מהמרכז? חחחח אוליי ראיתם אותי... או שהאיתם בבלוג שלי בנענע או משו אז ראיתם תמונות או שאתם סתם אוכלים סרט עליי חחחח

YaAr0nEt

New member
../images/Emo119.gifיאק... גם אצלנו לא חסר ../images/Emo3.gif

מדי פעם אפשר למצוא פה אנשים נורמלים אבל לא יותר...

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gif נדחפת נדחפת

גם אני מחור נידח [טוב הוא לא כזה נידח]... ופה יש כמות כמעט מסחרית של ערסים ופקאצות.. ואם אני יוצאת החוצה [אם
] אז אנשים מסתכלים עלי כאילו אני רוצחת סדרתית.. כי אני לא נראית כמו כל הפקאצות [כי הן לא יודעות מה זה ציפורניים שפיציות עם לק שחור ובטח שלא מה זה מחוך שחור
] אז אמ... בעסה לחיות בכל מקום בארץ כבר נראה לי אלא אם כן זה קיבוץ
אפרופו קיבוץ- איפה מור
מישהי שמעה ממנה משהו?!
דואגת לה!!!

Tashkin

New member
חחחחחחחחח

אני מיתלבשת שחור וכבר דופקים בי מבט שהולכים להרביץ לי.. ניראה לי אם תבואי לרמלה ידקרו אותך חחח XD XD XD XD

אני לא מגיעה לשם אפילו לא בצחוק

אחרי מה שאת אומרת כאן
אבל נסי להיות בנצרת עם שחור.. שמה יהיו מנומסים אלייך כי יחשבו שאת באבל. אז לא משנה שאת אישה, וכל הערבים בוהים בך, את גם "לבושה שחורים" אז כולם מתחילים להגיד לך בערבית שאלוהים איתך וכל מיני חחח
למזלינו, אנחנו לא גרות בנצרת, אלה רק במקום עם ערסים

Tashkin

New member
אכן :(

וזה דיי מוזר אבל אני גרה בשכונה ברמלה אז הרבה מכירים אותי ככה שמה

moranbarak

New member
אני עני על הכל!!!

מה השעה:18:41 תמונה שלכם:אין לי יהיה בהמשך! שם:מורן גיל:ברק מזל: בתולה תאריך לידה:20.9.1991 מסטיק:מנטה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מה אני יודעת אני לא חושבת על זה אבל אם אני יהיה ציירת יהיה נחמד! מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא חוויתי עדיין! מה היית משנה בעצמך?הייתי משנה את האף שלי!לא שהוא גדול אבל אני לא אוהבת אותו... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?סאקס מה עושה לך טוב?לראות את החברים שלי ואת ההורים שלי מאושרים מה מעצבן אותך?שקרנים,וצבועים! מה תמיד צריך להיות בכיס?הנגן שלי,לא יכולה בלעדיו איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?אני מרוצה ממה שיש לי ואני לא צריכה יותר! מה הפריט הכי יקר שיש לך?הנגן שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר?קולה! מה היית לוקח לאי בודד?מטוס המלצה לסרט:המסור והמסור2 סרטים מעולים!עדיף לראות אחד אחריי השני ברצף! תוכנית טלוויזיה?ויוה לה באם מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?יש הרבה שאני לא זוכרת ברגע זה! איך את/ה מתגבר על באסה?הולכת למחשב שומעת כמה שירים וזה מוציא אותי מה באסה! איפה היית רוצה לבקר בעולם? פינלנד וגם בדרך לקפוץ לאיזה הופעה של H.I.M מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוסר תאקט ורכלנות! עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?אם חברים וחברות תמיד יש צחוקים איתם! איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?פורים האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:גנבתי בירות מהפאב בקיבוץ! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:קורה הרבה! חיית מחמד:2 כלבים דלמטיים כמה אחים יש לך?אין לי מאמינ/ה באהבה וירטואלית?ממש לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא נפגשת איתו/ איתה?לא כי לא הכרתי אף אחד מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא אבל ממבט שני כן! מהי אהבה בשבילך?רגש את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן אני בכיינית לא קטנה! מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?שמחה של חברים שלי מה את/ה אוהב/ת לעשות?להיות אם חברים ולצחוק! מקומות בילוי מועדפים:כל מקום בקיבוץ את/ה אוהב/ת להיות בבית?תלוי במצב רוח! כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?אני חושבת שכן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?לא הם נג'סים את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?קצת מכל דבר! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא כל אחד הוא מיוחד ובוחר לבד איך להיות! את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:שתוק,יא חתיכת אידיוט! האם את/ה מאמינ/ה בה´?ממש לא הוא לא קיים אמונה טיפשית! החיים טובים לדעתך:כן מאוד מי צריך יותר! לבוש:בדרך כלל ג'ינס וחולצה גזורה וגופייה ממתחת! איפור:בדרך כלל לא שמה אבל אם כן אז עיפרון שחור ומסקרה! מאכל אהוב:פיצה שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:H.I.M סרט אהוב:שודדי הקארביים גלידה:שוקולד עיר בעולם:לא יודעת לא טיילתי מספיק! ארץ:פינלנד ברגעים אלו לובש/ת:חולצה ארוכה ומכנסי אדומות! חושב/ת על:מה זה השאלון הז?לעזאל!מתי זה נגמר? מתגעגע/ת ל:כלום הדבר האחרון ש... קניתי:עגילים עשיתי:לראות טלוויזיה קראתי:ילדי יום ראשון של אביב גפן האחרון ש... שישן איתך:הכלב שלי! שחיבק אותך:לא יודעת אבל היה היום מישהו שחיבק אותי! שאמר לך שהוא אוהב אותך:אמא שלי! ששבר לך את הלב:לא קרה! בכית עליו:בן דוד שלי ז"ל צחקת עליו:ילד מהשיכבה שלי שיש לו מוח של בלונדיני! הצחיק אותך:החברים בקיבוץ! שימח אותך:הם עשו גם את זה! העליב אותך:המחנכת שלי! פגע בך:לא היה! עיצבן אותך:סתם איזו אחת שקרנית! התגעגעת אליו:לא התגעגתי! שדיברת איתו בטלפון:חברה הכי טובה שלי! שרצית לראות ולא יצא לך:לא יודעת! המקום האחרון שביקרת בו:החדר אוכל! החופשה האחרונה שהייתה לך:שבוע שעבר שהחלטתי לא ללכת ליום התלמיד

Love Bem

New member
מי מתלונן?(אישתי../images/Emo99.gif)

מה השעה:שמונה בערך תמונה שלכם:רוצים תיכנסו למסנג'ר שלי אני לא מפרסמת כאן(emy_mcr@hotmail) שם:אמלי גיל:16 מזל:קשת תאריך לידה:30/11 מסטיק:אה? מסטיק טעים
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:קסמים
מה הרגע המאושר ביותר בחייך?היו זמנים מה היית משנה בעצמך?כול מה שהיה אפשר באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?כאילו לייק וכזה(חרא בולשיט כוס עמק) מה עושה לך טוב?כול מה שעושה לי רע
מה מעצבן אותך?הכול במיוחד אנשים מה תמיד צריך להיות בכיס?אמפי פאלפון עיפרון שחור ומסטיק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך?הנעליים שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר?קולה מה היית לוקח לאי בודד?ספינה או את חבר שלי המלצה לסרט:יש הרבה שראיתי אבל עכשיו קינג קונג תוכנית טלוויזיה?מכושפות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"כוסית"(לא סתם 'אני אוהב אותך') איך את/ה מתגבר על באסה?אצל חברה איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארצות הברית מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?צביעות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?חבר שלי איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?כריסמס האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:כן האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא חיית מחמד:כן כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?בקרוב מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?דבר שגורם לי לבכות כול יום מחדש את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לראות את מיש אני אוהבת מה את/ה אוהב/ת לעשות?קסמים? מקומות בילוי מועדפים:בבית את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?לא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:כוס אמק יקקה או זה סילקון? האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך:תלוי לבוש:גות'י או פאקצי(
) איפור:שחור מאכל אהוב:פיצה שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:יש המון אבל כרגע אונסנס נייטוויש והים סרט אהוב:קינג קונג או נרינה גלידה:תות או עוגיות עיר בעולם:אממ...מוסקבה לטבייה? ארץ:רוסיה ברגעים אלו לובש/ת:חולצת הים מכנס שחור אול סטאר חושב/ת על:השאלון ואל מי שאני אוהבת מתגעגע/ת ל:מי שאני אוהבת הדבר האחרון ש... קניתי:בס נענע בננה עשיתי:קעקוע חח..והיתחתנתי עם ענבל
קראתי:ספר בביולוגיה האחרון ש... שישן איתך:אף אחד שחיבק אותך:חבר שלי שאמר לך שהוא אוהב אותך:חבר שלי ששבר לך את הלב:חבר שלי בכית עליו:חבר שלי צחקת עליו:חברה הצחיק אותך:חברה שימח אותך:חברה העליב אותך:ילדה זונה פגע בך:ילד בן זונה עיצבן אותך:ילד וילדה בני זונות התגעגעת אליו:חבר שלי שדיברת איתו בטלפון:חבר שלי שרצית לראות ולא יצא לך:חבר שלי המקום האחרון שביקרת בו:בית ספר? החופשה האחרונה שהייתה לך:לא הייתה הרבה

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif אניניניניני. ../images/Emo33.gif

מה השעה: 20:56 תמונה שלכם: כה...
איכסה נו, זה קטן. XD שם: שני. גיל: נו 15 ומשו. מזל: בתולע. תאריך לידה: 5.9.90 מסטיק: אורביט לימון/ מסט מנטה. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אינלי שמץ של מושג. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?- מה היית משנה בעצמך? מאיזו בחינה? הרבה דברים. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "מדהים"/"מקסים" נו אז מה אם אלה לא ביטויים.
מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון (?)
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה, ציור, כתיבה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? המממממ. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים
מה היית לוקח לאי בודד? מחשב, דיסקים, כסא, דפים, צבעים, דיסקמן, שמיכה וכרית. אה, ואוכל.
המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? וואי, המ... אני צריכה לחשוב על זה. איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה ובכי. איפה היית רוצה לבקר בעולם? תאילנד, אירלנד, פינלד..(הכל נגמר ב "לנד"
) מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? המממ... חוצפה? עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? הווו, הרבה אנשים. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורףףףףףףף!
איזה חג אהוב עליך? פסח וחנוכה
האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי. חיית מחמד: דגים P: כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא תמיד. מהי אהבה בשבילך? פפפ... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון, לשמוע מוזיקה, לצייר, לקרוא עיתונים P:, וכל הדברים האלה.. מקומות בילוי מועדפים: בית, ומקומות עם הרבה טבע. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כןןןןןן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? תלוי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? מה פתאום. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך: יש בהם עליות וירידות. לבוש: איפור:
מאכל אהוב: הרבה, נו ]; שתייה אהובה: פנטה (כל סוגיה), תות בננה. להקה אהובה: אעה, בון ג'ובי. סרט אהוב: גלידה: ריבת חלב
, מקופלת ולא יודעת :X עיר בעולם: ארץ: נו מה ]; ברגעים אלו לובש/ת: מכנס אפור וחולצה אדומה
חושב/ת על: כלום P: מתגעגע/ת ל: אף אחד. הדבר האחרון ש... קניתי: המממממ, כלום.
עשיתי: הקלדתי
קראתי: את השאלות כאן
האחרון ש... שישן איתך: שחיבק אותך: יולי שאמר לך שהוא אוהב אותך: ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו: הצחיק אותך: המממ... יקי. שימח אותך: יולי העליב אותך: פגע בך: עיצבן אותך: ס.מ.ד התגעגעת אליו: יולי XD שדיברת איתו בטלפון: אמא שרצית לראות ולא יצא לך: מטאל המקום האחרון שביקרת בו: בית? החופשה האחרונה שהייתה לך: פפפפפפפפי... טוב שלא דילגתי על חצי שאלון P:

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif יותר טוב ../images/Emo11.gif

ואין לי תמונה אחרת (יותר טוב
)

YaAr0nEt

New member
../images/Emo119.gifעונה!!!!

מה השעה: 8:59 תמונה שלכם:אני חייבת? שם: יערה גיל: 15 ו 5 ימים מזל: גדי [שליטה] תאריך לידה: 12.1.91 מסטיק: קולה חמוץ/ מסטיק שחברה שלי מביאה מאמריקה... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הא?! אמ.. אני לא חושבת שהיה משהו ממש מאושר... מה היית משנה בעצמך? מראה... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? דוגרי ><" מה עושה לך טוב? להפגש עם חברים מה מעצבן אותך? שלוחצים עליי ושמנדנדים לי מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון ומפתח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? אמ.. לא יודעת... מה הפריט הכי יקר שיש לך? אמ... יקר חומרי או נפשי? נפשי זה הדיסקים של HIM חומרי לא יודעת... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים מה היית לוקח לאי בודד? MP3 המלצה לסרט: המ... שר הטבעות תוכנית טלוויזיה? כלום ><" מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא יודעת.. אני זוכרת רק את הדברים הרעים שאומרים לי... איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה
איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל מקום מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לנגב חומוס... סתם... אמ... לתקוע גרעפס באמצע הארוחה עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? אני צריכה להגיד את זה? ><" איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף [למרות שאני סובלת קשות מקור...] איזה חג אהוב עליך? פסח האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא... "שאני אהרוג אני מקסים כפרח!" האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כה חיית מחמד: דג, כלב, פלאפון כמה אחים יש לך? 2 אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? נופ הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? אמ.. כה נפגשת איתו/ איתה? כה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? אמ.. אין לי כוח לפרט... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חיבוק! מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה לבלות עם חברים ולהיות על המחשב מקומות בילוי מועדפים: באולינג, סרט, התנחלות בבתים ><" הסתובבות בחוסר מעש בחור שלנו... את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כה את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? יאפ את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? יודעת מתי לוותר ומתי להיות עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: יש יותר מידי :-S האם את/ה מאמינ/ה בה´? רק כשמשהו טוב קורה... החיים טובים לדעתך: נחמדים... היו יכולים להיות יותר טובים... לבוש: אמ.. מכנסיים מתרחבים, גופייה איפור: עיפרון שחור מאכל אהוב: נמ.. לא יודעת... שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: HIM סרט אהוב: שר הטבעות גלידה: ריבת חלב עיר בעולם: לא יודעת... ארץ: גם לא יודעת... ברגעים אלו לובש/ת: ג'ינס ו6 חולצות [אמרתי כבר שקר לי?] חושב/ת על: כמה שידיד שלי מעצבן אותי עכשיו מתגעגע/ת ל: חברה טובה שלי הדבר האחרון ש... קניתי: חולצת בצפר עשיתי: הכנסתי מילים למדייה פלייר קראתי: אמ... רומח הדרקון-מלחמת הנשמות- חלק 2 האחרון ש... שישן איתך: אמ... אני עצמי ואנוכי שחיבק אותך: עדי ^^ שאמר לך שהוא אוהב אותך: אוהב או אהב? ידיד שלי ששבר לך את הלב: כולם [כוסאמאשלם] בכית עליו: ידיד שלי צחקת עליו: המדריכה שלי הצחיק אותך: חברה שלי שימח אותך: נמ.. אלפר העליב אותך: ידידה שלי פגע בך: אותה ידידה שלי עיצבן אותך: ידיד שלי כרגע!!!!
התגעגעת אליו: אותו ידיד שלי שעכשיו אני עצבנית עליו!!!! שדיברת איתו בטלפון: מישהי שאמא שלי מכירה שרצית לראות ולא יצא לך: ידיד שלי שחולה :( המקום האחרון שביקרת בו: הקן המכוער שלנו
החופשה האחרונה שהייתה לך: יום שישי [אם אפשר לקרוא לזה חופשה..] פוי מעייף!!!

למעלה