שירשור משחקים ושאלונים

../images/Emo79.gifמה את שומעת עכשיו?../images/Emo79.gif

בא הביתה-עידןן יניב המחייך הלאומי DDD; בא הבייתה שבב אליך כל החלומות מתגשמים בלב,,, מחייך :]

MaStuLa76

New member
את כל הדיסק החדש של בריטני ספירסD;

גיב מי גיב מי גיב מי גיב מי גיב מי גיב מי גיב מי גיב מי גיב מי שרלילה ^

MaStuLa76

New member
גמאני [:

שמו תאלבום שלה בוואלה , אמרתי "יאלה נוריד" D; אם יש את הדיסק שלה חינם , למה שלא אוריד?DD; גם אם הוא חרא..

lililulu

New member
זה בסדר

גמני מכורה לשיר החדש של עידן יניב אבל אותו אני שונאתD;

../images/Emo215.gifזהבה בן - לא יודעת מה השיר . D =

מה ... ? ,
אני שומעת רדיו ים תיכוני ושמו אותה .

MaStuLa76

New member
שאלון מספרים מגניב:)))

1)הצלקת הכי מוכרת לכם בגוף שלכם, והסיבה שממנה היא נגרמה(אפשר ורצוי לחפור): - 2)שני השמות הכי מוזרים ששמעתם בשבוע האחרון: - - 3)שלושה טעמי גלידה שתמיד יימצאו צלכם בגביע: - - - 4)ארבעה אנשים שתיקחו אתכם לסיבוב בעולם: - - - - 5)חמישה שמות אופציונאליים לילדים שיהיו לכם: - - - - - - 6)שש קללות אהובתות, בכל שפה שהיא: - - - - - - 7)שבעה מותגי נעליים שאתם אוהבים: - - - - - - - 8)שמונה תאריכים שקשה לזכור, גם אם רוצים: - - - - - - - - 9)תשע מילים אסוציאטיביות למילה "שעמום": - - - - - - - - - 10)עשרה שירים שלא יימאס לכם לשמוע אף פעם: - - - - - - - - - -

MaStuLa76

New member
אני אגיד אותך לרייינהD; נאמ , זדיינו כזה ?

1)הצלקת הכי מוכרת לכם בגוף שלכם, והסיבה שממנה היא נגרמה(אפשר ורצוי לחפור): -יש לי המון צלקות O; ואף אחת מהן אני לא יודעת ממה היא נגרמה . D; 2)שני השמות הכי מוזרים ששמעתם בשבוע האחרון: -גונסאלוD; -כרמית XD 3)שלושה טעמי גלידה שתמיד יימצאו צלכם בגביע: -וניל עם עוגיות [: -ריבת חלב
-ושוקולד עם פיצפוצים! 4)ארבעה אנשים שתיקחו אתכם לסיבוב בעולם: -דנית !! חובה פשוט.D; -עינב הזברה [: -נופר בלעכס D; -ו..ו.. בשביל שיהיה קצת סקס..אז גם את תובל [: 5)חמישה שמות אופציונאליים לילדים שיהיו לכם: -ליאן! -ליאם! -קייט\קטי -לואיס -מור -ליאב [: 6)שש קללות אהובתות, בכל שפה שהיא: -קיבינמטDDDDDD; -זדיינו! -פיאאאסD; -בולבול [: -כוסאמק -אינעל[היא נעלD;] 7)שבעה מותגי נעליים שאתם אוהבים: -מה אני ניראת לכם ? אני הולכת לפי מה שיפה ומה שאני אוהבת לא לפי מותגים. - - - - - - 8)שמונה תאריכים שקשה לזכור, גם אם רוצים: -היסטוריה
כל התאריכים המסובכים האלה בתקופה לפני הספירה אחרי הספירה -ל"ג בעומרD; -ימי הולדת עברים . כ"כ כ"כ לא. -צומות. -מבחנים. - - - 9)תשע מילים אסוציאטיביות למילה "שעמום": -נאומים. -שיגרה. -הפורום הזה XD -שאלונים ארוכים וחופרים. -אנשים שרושמים "ממצב\מה קורה?" -סיכומים.
-ויש עוד הרבה לא זוכרת - - 10)עשרה שירים שלא יימאס לכם לשמוע אף פעם: -חולצת פסים - עברי לידר! -יום טוב - עברי לידר -סוף העולם - נינט -מכה אפורה - מוניקה -מספיק בנאדם - מוניקה -יוני בלוך , כמעט כל שיריו. -דניאל סלומון.כמעט כל שיריו. -שלמה ארצי . שכחתי איך קוראים לשיר XD -כמה שירים של אביב גפן. -וכל מיני טראנסים שלא נמאס לעולם לשמועD=

שירה שירה שירה:]

1)הצלקת הכי מוכרת לכם בגוף שלכם, והסיבה שממנה היא נגרמה(אפשר ורצוי לחפור): -במרפק;; זה קרה בגיל 6 נראה לי. רדפתי אחרי איזה כלב כי הוא היה מושי ורציתי לשחק איתי אבל הזבל רץ,אז רצתי אחריו ונפלתי והיו לי מלא שיפשופים בברכיים;; ובמרפק נשארה צלקת עד היום. 2)שני השמות הכי מוזרים ששמעתם בשבוע האחרון: -בוגדן. -ושיקו למרות שזה לא שם ככ מוזר. 3)שלושה טעמי גלידה שתמיד יימצאו צלכם בגביע: -וניל עם מקופלת. -וניל עם עוגיות. -וניל פקאן. 4)ארבעה אנשים שתיקחו אתכם לסיבוב בעולם: -נעמה. -הומו. -ג'וני. -דורין. 5)חמישה שמות אופציונאליים לילדים שיהיו לכם: -טלאור. -גאיה. -טופז. -נטע-לי. -יהלי. -ודין.אבל לבן כן?D: 6)שש קללות אהובתות, בכל שפה שהיא: -בלאט. -ינעלדינק. -נאחוי. -כוסאמק. -בן\בת זונה. -הולי שיט. 7)שבעה מותגי נעליים שאתם אוהבים: -וואנס. -אולסטאר. -DC. -סקטור. -אין עוד><" כאילו יש אבל בקטנה..מה שרשמתי הכי^^" -אדידס. -נייק>:[?!?!]אבל אך ורק לספורט. 8)שמונה תאריכים שקשה לזכור, גם אם רוצים: -תאריכים עבריים. -היומולדת של זוהר. -יומולדת של טל. -כל האלה מלפני הספירה. -ואין לי עוד. - - - 9)תשע מילים אסוציאטיביות למילה "שעמום": -נשיונאל גיאוגראפיק -חינוכית 23 D: -הופ -ניקולודיאון -כל הסדרות האלה בויוה+פטיטו -ספר היסטוריה -ספר מתמטיקה -טריגונומטריה[כבר שכחת איך כותבים תשיט הזה><"] -לגעת באושר DD: טו נו לא היה לי הרבה.זה מה יש^^" 10)עשרה שירים שלא יימאס לכם לשמוע אף פעם: -כל -השירים -של -אביב -גפן -האדיר -וכל -השירים -של -היהודים+שייגעצ+מוניקה סקס
.

MaStuLa76

New member
נ פ ל ת י

"רדפתי אחרי איזה כלב כי הוא היה מושי" כי הוא היה מושי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פטיטו זה לא משעמם ! כייף לגחגח על אנטונלה [: ואאאאאאם היית רואה מההתחלה פטיטו הייית גם אוהבת [: אבל ככה לראות פתאום זה משעמם רצח - לנצח !!!!!!!!! D; רותם התחרפנתי היום

זה לא נעים לי שאת צוחקת עליי:[

רק אנחנו בפורום חחחחחחחחחחחחחחD: זה מצחיקי :]

../images/Emo215.gifעונה .

1)הצלקת הכי מוכרת לכם בגוף שלכם, והסיבה שממנה היא נגרמה(אפשר ורצוי לחפור): - אמ , אין כזו ברוך ה' . 2)שני השמות הכי מוזרים ששמעתם בשבוע האחרון: - אמ , - וואללה לא זוכרת . 3)שלושה טעמי גלידה שתמיד יימצאו צלכם בגביע: - לימון . - וניל . - ושוקו (?) 4)ארבעה אנשים שתיקחו אתכם לסיבוב בעולם: - אימא . - אבא . - אחותי . - והכלבה שלי (?) למה אחים שלי לא יכולים . [; 5)חמישה שמות אופציונאליים לילדים שיהיו לכם: - אושרי . - מאור . או שבעצם זה יהיה בעלי . D = - לוטם אולי . :) - דניאל . -אלירן \ לירן . 6)שש קללות אהובתות, בכל שפה שהיא: - מטומטמת . - טיפשה . - אהבלה . - סחלה . - מפגרת . - מכוערת .
7)שבעה מותגי נעליים שאתם אוהבים: - סקטור . - נייק . - ואנס . - דיאדורה (?) - לי קופר (?) - אדידס (?) - D = 8)שמונה תאריכים שקשה לזכור, גם אם רוצים: - לא זוכרת . D; - אמ - אמ - אמ - אמ - אמ - אמ - ניזכרתי אבל אינלי מקום לרשום . O = 9)תשע מילים אסוציאטיביות למילה "שעמום": - שין . - שוקס . - שואו מי . - רזידנט . - פורומים . [; - שיחות באיסיקיו שאין להם משמעות . - שיחות באיסיקיו שהם לא של דנה ועדן . וגם של הדר מעניינות , במיוחד בלילות . XD - להכנס ולצאת מהאיסי בלי שום סיבה . - כל דקה להחליף אווי באי סי . D; 10)עשרה שירים שלא יימאס לכם לשמוע אף פעם: - משהו ממני . - אפילו ששריפות . - כמה חסר . - הרוח תשנה את כיוונה . - כל הציפורים . - אם הוא יילך . - בתוך . - עודני ילד . - אלייך שר !!! - כל השירים שהראל אי פעם שר . [;

O דילב O

New member
../images/Emo136.gifעונה :] תודה שירהל'ה הבננה. ../images/Emo94.gif

1) הצלקת הכי מוכרת לכם בגוף שלכם, והסיבה שממנה היא נגרמה(אפשר ורצוי לחפור): - ת'אמת אין לי שום צלקת
2) שני השמות הכי מוזרים ששמעתם בשבוע האחרון: - קרלה
[בובות] - סול
[האי] 3) שלושה טעמי גלידה שתמיד יימצאו צלכם בגביע: - מרס. - מקופלת. - נוטלה. 4) ארבעה אנשים שתיקחו אתכם לסיבוב בעולם: - אמא - אבא - סבתא -וחברה 5) חמישה שמות אופציונאליים לילדים שיהיו לכם: - אושר - בן\בת - ליאן - בת - אושרי - בן - איליי - בן - תמר - בת - דניאלה - בת 6) שש קללות אהובתות, בכל שפה שהיא: - אויש חח 7) שבעה מותגי נעליים שאתם אוהבים: - לי קופר - אדידס - נייק - אולסטאר 8) שמונה תאריכים שקשה לזכור, גם אם רוצים: - בהיסטוריה [שירה העתקתי ממך
] 9) תשע מילים אסוציאטיביות למילה "שעמום": - להסתכל על הקירות - לאכול - לחשוב
- לגרבץ - סתם חחחחחחחחחחחח
- להיות במחשב ולעשות ת'ריבועים האלה שמותחים ת'עכבר בשולחן העבודה. 10) עשרה שירים שלא יימאס לכם לשמוע אף פעם: - the reason - my immortal - שיר בעיפרון - לילה לבן - לחבק אותך - listen to your hurt - אין לי אהבה [עד שתיהה לא ימאס] חח - miss you love - משהו ממני של אביחי
- עומד על צוק של היי פייב

למעלה