The Silent Weekend

Liquid Dreams

New member
מה מבאס?../images/Emo12.gif

את יודעת כמה שאני רוצה כבר לחזור לבי"ס? נמאס להיות בבית, כל כך. >< גם אני אוהבת לכתוב שירים של להקות בדפדפת שלי
השנה אגרתי דפים בעובי ספר ממש
גם אצלי אנשים תמיד עוצרים ובוהים במה שכתבתי ואומרים "יואו היא כותבת יפה! ראית? תראי!" נהנהנ
תלמדו לכתוב מחובר גם לכם יהיה יפה

PerfectSP

New member
XDDD איכסה!לא לחזור לבית ספר!!! ../images/Emo190.gif

את יודעת כמה החופש הזה לא היה משעמם?! פעם ראשונה בחיים שלי! ורק החסרתי שינה החופש
אז אני עוד צריכה להשלים המון
כי שנה שעברה החסרתי פי שלוש יותר
גוד שארלוט ברוקאמרינג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אני לא אוהבת את בויס אנד גירלס
כום אוהבים רק אני לא
אבל מקודם היה אתקיפ יור הנס אופ מיי גירל!!!
אני מכורה לשיר הזה
תהנו לכם3>

Liquid Dreams

New member
וואו, חופש זה דבר ארוך.

כאילו, זה כיף בחודש הראשון וקצת אחרי, וכל השאר זה נמאס לחלוטין
כבר אין לי מה לעשות [לא שהיה קודם -.-] מזל שהיינו שבועיים בשוודיה [*מוציאהלשון*], אחרת החופש היה נמאס עוד יותר מוקדם ><

PerfectSP

New member
איזה.כל יום הייתי בתל אביב../images/Emo122.gif ../images/Emo190.gif

אני צריכה קצת לשבת ולהתבטל...כי כל החופש לא עשיתי את זה. ובנוסף גם עבדתי חלק מהימים.בעבודה מפרכת למדי.

Liquid Dreams

New member
כבר דיברנו על זה../images/Emo3.gif

תל אביב זה רחוק. אם אני אסע לתל אביב סתם ככה אני ארגיש זונה שאני בתל אביב ולא הולכת לבקר את סבא בבי"ח >_>

PerfectSP

New member
גם אני רחוקה מת"א../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אבל לא כמו מהחור שלך
טוב...צור הדסה...לא כזה רחוק... באוטו אז נוסעים דרך בית שמש...וזה שעה
אבל אם אני נוסעת לבד...\= צריך להגיע איכשהוא לירושלים,שזה כבר סיפור,ואז משם קו 480[או 405,אבל זה למרכזית.לא תודה
]לת"א שזה 50 דקות דרך כביש 1:) והוא עוצר במסוף 2000

עונה

שיר/י השבוע של ווית'ין: Mother Earth שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish- Sahara Elis- Show Me the Way Elis-Tales from Heaven or Hell Elis- Forgotten Love Elis- Phoenix from the Ashes אלבום השבוע: Griesfshire- Elis מה את/ה שומע/ת עכשיו: Sahara-Nightwish דבר טוב שקרה השבוע: כלום דבר רע שקרה השבוע: מתמטיקה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שמישהו יבוא בלילה ויסיים לי את החוברת במתמטיקה. אתר השבוע: לאסט אף. אם. מאכל השבוע: סלט שאמא הכינה ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: אמריקן פאי 2 תמונת השבוע:
סבינה ז"ל }:

LadySilkworm

New member
כל הכבוד למציפים:}

שיר/י השבוע של ווית'ין: memories שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל האלבום החדש של נייטוויש אלבום השבוע: כל האלבום החדש של נייטוויש מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: הייתי בצפון דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מממ ללכת לשוק אתר השבוע: יוטיוב מאכל השבוע: בשר |רוצחת| ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: משפחת סימפסון תמונת השבוע:

LoveYourHate

New member
ואו הפקרתי..!../images/Emo2.gif

די זהו חזרתי.. שיר/י השבוע של ווית'ין: הקאבר של Running up that Hill Single מדהים
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: HIM-the beginnind of the end 30seconds to mars-fallen blaqk audio- The love letter Necrophagist-seven זהו..
אלבום השבוע: lacuna coil-karmacode[נראה לי שככה רושמים
] מה את/ה שומע/ת עכשיו: את לאב לטר של בלאק אודיו
דבר טוב שקרה השבוע: לא עולה לי לראש.. דבר רע שקרה השבוע: עונש..=\
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שאמא שלי תתן לי ללכת למפגשים
אתר השבוע: MYSPACE מאכל השבוע:ספגטיפיצה XD חחח אמא שלי אילתרה ספגטי אבל מטובל כמו פיצה בתנור >< ספר השבוע: פיפס..
סרט/סדרת השבוע:מחשבות פליליות!!
תמונת השבוע: אין..=\

Ice Queen 7

New member
נמנמ

שיר/י השבוע של ווית'ין: Restless
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יש הרבה X_X אלבום השבוע: Dark Passion Play מה את/ה שומע/ת עכשיו: Run For A Fall - Epica דבר טוב שקרה השבוע: לאדעת, אמא הזדקנה? ++ דבר רע שקרה השבוע: חזרתי ללמוד מתמטיקה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום X_X מחר מתמטיקה, בשלישי-רביעי סמינר במשואה (לקראת פולין וזה) עם כל השכבה המפגרת הזאת שאני ממש לא רוצה לראות שוב >_____> אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: פסטהעםטונה ספר השבוע: הארי פוטר ואבן החכמים סרט/סדרת השבוע: שנות ה70, עמוק באדמה, חברים, אחים ואחיות תמונת השבוע: אין

נמ

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין ++ שיר/י השבוע לא של ווית'ין: גם אין ++ אלבום השבוע: גם אין :X מה את/ה שומע/ת עכשיו: דסיבר
דבר טוב שקרה השבוע: אני יודעת באיזו כיתה אני הולכת להיות ויש איתי כמות נכבדה של אנשים נחמדים D::: וההורים חזרו מחו"ל אז אני לא צריכה לאכול יותר פסטה בצהריים
דבר רע שקרה השבוע: כל הרהיטים והדברים בבית הזה בערך החליטו להפסיק לתפקד ולהרוס את חיי >_> משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חברה חוזרת משבועיים וחצי בחו"ל D:D:D: ויש פגישות היכרות עם המחנכות, אז נגיד ++ אתר השבוע: ג'ימייל?
מאכל השבוע: שוקולד מוצרט או משהו כזה מוינה נראה לי, מרציפן עטוף בשוקולד מריר
|מזיל ריר| ספר השבוע: אין :{ סרט/סדרת השבוע: סדרות - הקס, שנות ה70 (למה יש בVOD רק 25 פרקים >.>), בנות גילמור, מכושפות (רק במחשב :{) D: תמונת השבוע: אין אני עונה על הדברים האלו רק כדי להפגין נוכחות נראה לי XD

PerfectSP

New member
כן...מוצרט...רק מוינה../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

אני מתה על השוקולד הזה! זה בהחלט ה-שוקולד בוינהP:

ההורים שלי היו שם בחנות כזו

ראיתי תמונה משם וזה הכל שוקולדים *_* אז הם הביאו שתי שקיות קטנות כאלו של השוקולד שכתבתי עליו קודם

למעלה