The Silent Weekend

PerfectSP

New member
חחחח ../images/Emo190.gif

יש בכל חנות אצלהם את המוצרט.זה השוקולד הרשמי שלהם בערך

סתם לא היה לי כוח להיכנס לפורומים :X

ואז חזרתי לפה ולנייטוויש לא כי פה אין הרבה הודעות ושם כן :X

LadySilkworm

New member
חחחחחחח

ואגב אני מבינהלמה לא היה לך כוח וזה.. חוצמזה שמעת את האלבום של נייטוויש?:}

לא... שמעתי רק את אווה :X

אני עוד מתלבטת אם לשמוע אותו לפני שהוא יוצא או לא XD נראה לי שעדיף להוריד קודם ולשמוע כי אני לא יודעת אם אני באמת אקנה אותו בסופו של דבר :X וחוץ מזה, הוא יוצא שבוע לפני ההופעה! לא יהיה לי מספיק זמן להכיר את השירים :O

אם תשאלי אותי, האלבום לא ממש שווה קנייה../images/Emo3.gif

טוב נו אולי אני מגזים אבל אני פשוט מאוכזב ממנו כל כך..

זו רק אני,

או שכל להקה טובה שהוציאה אלבום חדש בשנה האחרונה בערך, קיבלה ביקורות קוטלות ממלא אנשים על ירידה ברמה וכאלה?

הכל מתבסס בסופו של דבר על טעם אישי,

ברור, אבל אני לא יכול להכחיש שעד כמה שדארק פאשן פליי "מושקע", הוא רחוק אלפי שנות אור מהאלבומים הקודמים של נייטוויש, וכן, גם מוואנס, למרות שהסגנון די דומה. וזה לא שהוא ממוסחר ממש או שהשירים גרועים *לגמרי* (לפחות רובם), אבל פשוט השירים נשמעים סתמיים כל כך..אין בהם כלום מהרגש שהיה באלבומים הקודמים ובכללי האלבום נשמע כמו אוסף של שירי בי-סייד

Liquid Dreams

New member
מה רע בביסיידים?

תכלס אצל הרבה להקות הביסיידים פי אלף יותר טובים מהרבה שירים שנמצאים באלבומים

התכוונתי בזה

שהשירים באלבום פשוט לא מספיק טובים. בי סיידס, ברוב הפעמים כאלה כי הם פשוט לא שירים חזקים מספיק.. ובאמת ב-DPP חוץ מאיזה 3-4 שירים (שגם הם לא הכי בשמיים
) כל השירים סתמיים לגמרי, עד גרועים. אין בהם כלום ממה שהיה באלבומים הקודמים של נייטוויש. הם לא מרגשים, לא מלהיבים, לא מעניינים.. כלום. אפילו TPATP.. כן, זה שיר ממש טוב ומושקע ובאמת שהוא יפה (הוא באמת בין 3 השירים שאליהם התכוונתי מקודם
), לא משתווה לגוסט לאב סקור, אמאראנת' ( שבקלות יכול להיות שיר של אבבא
) רחוק מיליוני שנות אור מנימו, אם משווים בין הסינגלים הראשונים, ושאני לא אתחיל לדבר על cadence of her last breath או ביי ביי ביוטיפול. >< מאסטר פאשן גריד סתם יודע לעשות רעש בלי לעניין ממש (
זה ממש נדיר באלבום הזה..טחח
), whoever brings the night פשוט שיר מוזר, וכמה מפתיע-משעממם
for the heart i once had נשמע בבתים ממש אבל ממש כמו שיר של אטומיק קיטן, seven days to the wolves הוא שיר סתמי לגמרי.. הסמפל נתן רושם מוטעה כל כך..
meadows of heaven שיר נחמד בסה"כ, אבל לא קורה בו שום דבר וזה מתיש.. רק בסוף כשבאה מקהלת הגוספל הוא באמת הופך ליפה, אבל זה נמשך חצי דקה בקושי
השירים היחידים שנשארו הם sahara (שהוא יפה מאוד לדעתי, אבל גם הוא לא הפיל אותי
), דה איילנדר (למרות שהוא נשמע כאילו הוא לקוח הישר מהפסקול של הר ברוקבק
) ו-last of the wilds שהוא באמת שיר חביב מאוד... מוך אלבום של שעה ורבע נשארו בערך 25 דקות שבאמת באמת שוות שמיעה
מבחינתי לפחות.. ועכשיו, היישר לפינה החשוכה!

LadySilkworm

New member
אני לעומתך

אהבתי מאוד את האלבום. :) בסדר, אני יודעת שזה לא נייטוויש, אבל אני חושבת שבאלבום הזה הם רק מוכיחים שהם יודעים לגוון. וזהו, לא נתחיל לפתוח דיון פה P:

LadySilkworm

New member
כי זה פורום ווית'ין ולא פורום נייטוויש..

אבל אין לי בעיה להיכנס לדיון D:

TheImpactBoy

New member
זה בסדר, מותר ואפשר לדבר..

ואני כבר מכיר את הדיסק בע"פ, והוא באמת סתמי ומאולץ. הקול של ענט הורס את השירים שגם ככה לא משו. אני מניח שלתומאס נאלמה המוזה.

בסדר, אבל השירים עצמם, אותי לפחות,

פשוט לא הצליחו לרגש.. חוץ מפואט, סהרה, דה איילנדר ואולי אם אני ממש מתאמץ גם אמאראנת'
וגם הם, אם היו מבקשים ממני לתאר אותם במילה אחת, היא בטוח לא הייתה "מרגשים"

LadySilkworm

New member
חבל שכך...

אני חושבת שאתה ואביעד מגזימים... אתם מתייחסים לאלבום כאל דף נייר ריק או משהו, ואני חושבת שחבל להשוות כל הזמן את האלבום הזה לאחרים. עוד אלבום עם טאריה? זאת הייתה טעות חמורה ללהקה. זמרת סופרן במקום אנט? ואיך היה אפשר לדעת שהם לא היו נשמעים כמו visions of atlantis או משהו? איך אפשר למצוא זמרת סופרן שתחליף כראוי את הסופרן של טאריה? לתומאס נעלמה המוזה? כ"כ לא! הליריקס לא מרגשים? אני דווקא חושבת שמי שלא אהב את השירים הכי בעולם, יכול להתנחם בכך שהליריקס ממש טובים. אלבום סתמי ומאולץ? מבחינתי זה אלבום מאוד מושקע. אני לא מבינה איך אפשר ככה לזלזל בלהקה..

למעלה