האמת ברורה עכשיו לכל

אבל אתה השווית את הרצוג להנגבי

ולא לאפללו ורוחמה אברהם, שאגב ידוע לך אולי אם הם בינתיים נזכרו שהם טסו באגרסקו, והחזירו את תשוום כרטיס הטיסה כפי שהתחייבו שיעשו?

קישקאשת

New member
תשמע , אנשי קדימה נמצאים בליכוד

אנשי עומרי ואולמרט מחטטים בליכוד ויוצרים חוסר אחדות , אבל , זה לא נכון בשטח , כמובן, שאתה מאמין לכל "מקורב לליכוד" או "בכירים"(בראון,צחי,בוים) שהתקשורת שוכחת שהם עזבו מזמן את הליכוד . הרי אתם מפלגה שנבחרת ע"י איש אחד ואל תספר לי על המצב כל המפגות הספיקו לעשות פריימריס ,שרון תכנן מצב זה לפני חודשים אך הוציא את זה בכוונה במן דחק כדי להכריח רבים לקבל את רודנותו. אז אל תספר לי לא על מצע ולא על דמוקרטה . אתם ממש לא הדוגמא שתטיף
תראה אצלכם מוכרים כסאות בחינם , זה קצת מובן למה אצלכם שקט עדיין . ד"א זכור לי שאולמרט איים על שרון שהוא הולך לעסקים ?! למה??? אההה הוא הריח שינוי לאחר האירוע השני וחליט לחשק את שרון . מזעזע ! אבל הוא צדק .

קודם כל יש לנו ובימים הקרובים

הוא אפילו יוצג לציבור. ומלבד זאת, אנחנו לפחות חיכינו עד אחרי הבחירות, אבל למה בדיוק מחכים בקדימה אשרת? לבוא המשיח? או אולי לרגע שבו יוצג המצע שלנו, כדי שיוכלו להעתיק גם אותו?

אשרת

New member
...

למשיח, אני מחכה על מנת להצביע לקדימה.
דבר שני, כבר נאמר לך , שלדברים לוקח זמן. קדימה, בניגוד למפלגות אחרות, היא מפלגה חדשה. אני מאמינה שעד הבחירות, היא תצא עם מצע מסודר. וכאשר אמרתי מצע- לא התכוותי לפלייר שאתה העלת בפורום העבודה, ממתיק. במשפט האחרון שלך, אתה הוכחת שאין לכם מצע. אז לפני שאתה מציק לאחרים, תתציק למפלגה שלך, שתצא כבר עם מצע.

אמרתי לך שהמצע שלנו יוצג בקרוב

ממש בימים הקרובים, אני מתאר לעצמי שאפילו עוד השבוע. פשוט חיכו אצלנו שתיבחר קודם בכוורת, לפני שיהיה אפשר להסכים על מצע משותף ולהציגו לציבור הרחב. אבל בקדימה אין למה לחכות וציפי לבני יכלה כבר מזמן להציג את מצעה הכלכלי-חברתי של קדימה, אילו באמת היתה רוצה בכך.

אשרת

New member
ממתיק.

כוורת? למה אתם דברים?
אני מאמינה בהוגנות. אתה יכול לשים לב, שהיום בפורום שלך, פתחתי שרשור שבו אני מודה ומתוודה שיש לכם בסך הכל רשימה לא רעה, ביחס לאנשים שיש לכם שם. אני חושבת שלפני שאתה מציק למפלגות אחרות לגבי המצע שלהם, ראוי שלמפלגה שלך, יהיה מצע משל עצמה. וכל עוד אין לה, ולא משנה מה התירוצים, כי תהרוג אותי, לא ברור לי כיצד מצע צריך להיות פונקציה של בחירת רשימה לכנסת, ראוי שתשב בשקט.

כבר הסברתי לך אשרת שיש לנו מצע

רק לא הצגנו אותו עדיין לציבור, כי הרשימה שנבחרה צריכה להסכים עליו ולהתפשר לגביו, שימי לב למשל שברוורמן ושלי יחימוביץ' הם לא ממש באותו ראש, ועל כן יש צורך כנראה בהתפשרויות, אבל ברגע שיוחלט סופית על הנוסח המדוייק שיגיעו אליו בפשרה, יהיה ניתן גם להציגו לציבור.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

אתה מצחיק אתה. כל עוד לא הצגתם אותו לציבור, טכנית, אין לכם. ושוב פעם, ממתי מצע של מפלגה (!!) תלוי ברשימה שנבחרה?! צריכה להתשפר לגבי?! אם הם לא באותו ראש, אז מה הם עושים באותה מפלגה? האם גם אתה מפלגה שמלקטת אנשים מכל מיני מקומות?!

את באמת רוצה שנדבר על אותו ראש

במפלגות? האם בשינוי כולם באותו ראש? האם בליכוד כולם באותו ראש? האם אפילו בקדימה כולם באותו ראש? לא, יש דעות שונות, ובסופו של דבר מגיעים לפשרות, כל החיים הם עניין של פשרות, ומי שלא מוכן להתפשר, רק מפסיד בסופו של דבר, בדיוק כפי שקרה במספר מפלגות לאחרונה.

אשרת

New member
מתיק

אתה יכול להגיד המון דברים על שינוי , עם חלקם , אני אף אוכל להסכים. אבל לשינוי יש מצע, והמצע לא תלויה ברשימה שנבחרת לכנסת. יחי ההבדל.

אשרת

תתפלאי, אבל המצע שלכם יכול לבקלות להשתנות, תארי לעצמך שמישהו עם דעות שונות יקבל לידיו את הנהגת המפלגה שלכם, כמה זמן את חושבת שיעבור עד שהמצע שלכם ישתנה? למה את חושבת אני טענתי שצריך לשמור על כל האופציות פתוחות?

אשרת

New member
ממתיק

אין סיבה שמישהו שאינו תומך במצע של המפלגה יהיה בראש המפלגה. את מצע המפלגה קובעים במועצה, והרבה לפני הבחירות הפנימיות.

"חיכינו"?! איזה מקום אתה בפריימריז?

אתה יודע הכל, אה? ממש "ממתיק סוד"
עשה לנו טובה ותחשוף אותנו לכל הסודות שאתה שותף להם - מתי תפרסמו מצע מלא? מה הקלף של פרץ שאתה מדבר עליו כל כך הרבה? ועוד..

אני לא ברשימת המועמדים

ועל כן לא השתתפתי בפריימריז כנבחר, אלא רק כבוחר. ולגבי הקלך האחרון, ושים לב "הקלף האחרון", ולא הקלף הסודי, של פרץ, כבר הסברתי שמבחינתי היה ראוי ונכון שפרץ ישתמש בקלף זה ברגע האמת, והיה אם יאפסו הסיכויים של מפלגת העבודה לזכות בבחירות, מה שעמיר פרץ היו''ר החדש של מפלגת העבודה המחודשת דוחה על הסף ואינו מוכן להשתמש בו ולא חשוב מה יהיה, כי הוא טוען שהוא מתכוון לנצח את הבחירות האלה ביושר.

זה לא הקלך אשרת

אני טוען שיש להשתמש בקביעת משאל עם ע''י מפלגת העבודה המחודשת בראשות היו''ר החדש שלה עמיר פרץ, על העלאת שכר המינימום ל1000$ מיד לאחר הבחירות, ועל התחייבות מצד מפלגת העבודה והיו''ר החדש שלה לקבל את הכרעת העם, והיה ויהיה רוב להעלאת שכר המינימום, ואני טוען שעמיר פרץ צריך להכריז על כך עוד לפני הבחירות, וכן, אני בהחלט חושב שצעד כזה מצידו ומצד מפלגת העבודה המחודשת, יכול להביא לכך שמפלגת העבודה המחודשת תזכה בבחירות במספר מנדטים גבוה מאוד, ואולי אפילו במספר שיא שלא היה כמותו מאז קום המדינה.

למעלה