האמת ברורה עכשיו לכל

דרך אגב, באופן לא מפתיע הלוגו

של הקמפיין הזה, דומה ללוגו של.......מפלגת קדימה (שימו לב לקו האדום העגלגל).

קישקאשת

New member
מצע הליכוד ידוע , של העבודה גם ידוע

של קדימה , אם באמת ח"ו ינצחו אנחנו נדע בעתיד .

קישקאשת

New member
ידיד העליז (בלי שום כוונה )

תגיד לי מה המצע של קדימה !? פרס ,רמון דליה או צחי ,אולמרט ,שטרית ???? גם השמאל וגם הימין מוכרים בסה"כ בדעותיהם , אצלכם יש מבחר קיצוני של דעות לכמה צדדים . יום אחד עוד נשמע את כל החבורה מודה ומתיירסרת על הטעות של קדימה . שוב אני שואל מה אתם !? שמאל קיצוני כדליה איציק או ימין קיצוני כצחי הנגבי .

אצלנו יש נבחרת שצועדת ביחד קדימה -

רק מבט חטוף בפורום הליכוד ובעיתונות - ורואים שהליכוד לא ממש "מלוכד"! נקודות עקרוניות כבר הצגנו - יותר ממה שהליכוד עשה (אם לא לקחת בחשבון את המצע "המעודכן" מ 99')

איזו נבחרת יש אצלכם?

תגיד לי לפחות מי זו הנבחרת הזאת? אפללו? רוחמה אברהם? צחי הנגבי שהמשטרה המליצה להעמידו לדין? בראון-חברון? מי?

אם כבר נכנסת לכך, אז: הרצוג?

לפחות תהיה ישר ולא תעלה את התחום הזה. כל פעם שתעלה זאת, אני אטרח להזכיר את הרצוג, מס' 2 ברשימת מפלגת העבודה.

קישקאשת

New member
ממך ציפיתי ליותר , עומרי פושע .

ללא ביקורת הוא לא היה עף מקדימה . יותר מזה אנשי קדימה מלאים בתיקים פללילם כולל כולם וכולל פיצי לבני שמכשירה את הפסול . איך נהפכת תומך קדימה ? מפחיד מה שעשו לך , פעם היית יותר מתון .

אני ממש לא תומך קדימה

ואף אחד לא עשה לי שום דבר. אני תומך בתפנית - שיוצאת כנגד השחיתות של כל המפלגות - הן קדימה, הן הליכוד והן העבודה. לא כמו תומכי כל אחת מהמפלגות הללו שהשחיתות מפריעה להם רק כשהיא במפלגה היריבה.

קישקאשת

New member
יפה , תודה אל התיקון , נבהלתי לרגע

יותר מתאים לך , מסכים במאה אחוז , השחיתות פה נמצאת בכולם אני מקווה שלא תגדל גם במפלגה החדשה . תשמע אנשי קדימה ממשיכם לזרוע רעל בליכוד (עומרי ואולמרט) לא פשוט להילחם , "אני כותב " לצערי תמים ולא מבין אם מי הוא מתעסק , אני הכרתי כמה מהם מול עיניי בפריימריס ממש "מהמובחרים". שיהיה לכם בהצלחה ! מה אתה חושב על טומי , יצטרף ?

חס וחלילה - אם לפיד מצטרף

אני לא אתמוך יותר בתפנית. אני הסרתי את תמיכתי בשינוי בעיקר בגללו ובגלל פורז. אם מי מהם יצטרף לתפנית - אני לא מתקרב אליה. אני מקווה מאוד שלפיד יפרוש מהפוליטיקה ויעזוב את שינוי (ובכלל את כולנו) במנוחה. לפיד לא מתאים בכלל לתפנית. קודם כל בגלל אופיו, וגם בגלל חלק מעמדותיו. האמת, מבין כל פורשי ופליטי שינוי, היחיד שאני מוצא קשר חזק בין עמדותיו לבין עמדות תפנית (מעבר לאופורטוניזם נטו), זה ח"כ שלגי. תודה רבה על איחולי ההצלחה.

אתה מדבר על אדם שמעולם לא הורשע

ומעולם לא הוגשה שום המלצה של המשטרה או של כל גוף מוסדי אחר להעמידו לדין. לעומת זאת, לגבי מר צחי הנגבי המשטרה המליצה להעמידו לדין, והכי מזעזע, שבאותו יום בדיוק שהמשטרה המליצה להעמידו לדין, מר צחי הנגבי פרש מהליכוד ועבר לקדימה, שבה התקבל ע''י שרון ואולמרט בזרועות פתוחות. כך שמה אתה משווה בכלל?

גם אפללו ורוחמה אברהם מעולם

לא הורשעו ולא הייתה המלצה של המשטרה כנגדם. זה לא הפריע לך לציין אותם.

למעלה