האמת ברורה עכשיו לכל

אשרת

New member
כולל ילדים בני שנה? בני חודש?

הרי הם חלק מהעם? חמוד, זה מאוד פשוט לעשות משאל עם, כאשר מרבית האנשים הינם שכירים, והם לא צריכים לשלם מכיסם על המהלך הזה. ממש חוכמה להיות חכם על חשבונם של אחרים. ותעשה לי טובה, תפסיק כבר להיות פרסומת מהלכת. זה מעצבן.

מי דיבר בכלל על ילדים?

משאל עם אמור להערך רק בקרב אנשים שהגיעו לגיל שבו הם רשאים על פי חוק לבחור לכנסת, כלומר גיל 18 לפחות.

אשרת

New member
למה בלי בילדים? הם לא חלק מהעם?

וכבר אמרתי למה משאל העם אינו דבר הוגן במיוחד.

אם כך בואי ניתן להם גם זכות הצבעה

לכנסת. בחייך אשרת תהי רצינית, מה קשור זה שהילדים חלק מהעם? אולי את גם מצפה מהם שייצאו לעבוד ויפרנסו את עצמם?

אשרת

New member
אני מצפה ממך לקצת בגרות

ופחות הליכה אחרי פופוליזם זול של העאלת שכר המנימום. זה הכל.

זה מה שמעניין אותך?

מאיפה היה כסף להתנתקות? 8 מיליארד שקל, מאיפה יש כסף לבחירות? מאיפה יש כסף לכל דבר שרוצים ועושים במדינה המחורבנת הזאת? משם גם יבוא התקציב למשאל העם.

mean girl 16

New member
כי אתה פותח כל הזמן שרשורי עובדות

ומיצינו, אין לנו כוח לחרוש שוב ושוב.

mean girl 16

New member
הא?

היו שרשורי עובדות אולי כבר 20 פעם. תמיד הייתי שמה אבל נמאס לי כבר לחרוש. זה חוזר על עצמו, אין מה לחדש.

DrorBenBaruch

New member
ל יש תשובות.

תתעוררו! אתם מצביעים לקבוצה שהעלתה בצורה חדה את הפשע והאלימות. שריסקה את מערכת החינוך (כן,שרון הוא שמינה את לבנת ותמך בה). אתם מצביעים למי שגרם ליותר ממיליון וחצי עניים במדינה-האחוז הגבוה ביותר במערב ובנוסף לפערים החברתיים הכי גדולים במערב. אתם מצביעים ללמי שריסק את התנאים הסוציאליים במדינה ואת יסודות הצדק והמוסר. אתם מצביעים לחבורת אופורטוניסטיים רודפי כיסאות שהמכנה המשותך היחיד ביניהם הוא הרצון להגיע לבית הבוחרים מבלי להתמודד. אתם מצביעים לאלי אפללו, צחי הנגבי ורוחמה אברהם! צריך להוסיף חברה? אתם מצביעים למפלגה שראשה בעבר שאחריו אתם נוהרים כמו עיוורים הוא הפוליטקאי המושחת ביותר בתולדות המדינה ואשר 3 מחבריה נחקרים בימים אלו במשטרה! אתם רוצים באמת שינוי תוך עזיבת שטחים והתנחלויות? לכו עם מי שיוציא אותנו מהבוץ (עבודה, מרצ) ולא עם מי שהכניס אותנו אליו!!!!

bhnadav

New member
לא מאמין בהם.

אני לא מאמין בעבודה ובמרצ, עם כל הכבוד, כפיתרון לבעיות שהצגת. אני דווקא מאמין בתנועה מרכזית כמו קדימה, שמורכבת מהאנשים הראויים ביותר במערכת - כמו אהוד אולמרט, ציפי לבני, אבי דיכטר, מאיר שטרית, שאול מופז, פרופ' אוריאל רייכמן, שמעון פרס, עתניאל שנלר, מרינה סולודקין ועוד ועוד. אני מאמין שרק מפלגה מרכזית שמייצגת את העמדות השפויות והרציונליות בציבור הישראלי, דווקא היא, יכולה להשיג תמיכה רחבה למהלכים שיש לעשות - הן בתחום החברתי. אני בספק אם העבודה ומרצ יצליחו להביא לשינויים, גם מבחינה פוליטית. אני מאמין שדווקא מפלגה כמו קדימה שמורכבת מהאנשים המוערכים ביותר והראויים ביותר, יכולה לאגד תחתה הן תמיכה מהימין השפוי והן תמיכה מהשמאל השפוי (שמהם היא בעצם נוצרה) - וביחד להביא לשינויים הרצויים, לרפורמות הדרושות ולהישגים הנוספים. עם כל הבעיות החמורות שהצגת, יש גם הישגים נאים ביותר לחברי קדימה, כשעל כך תוכל לקרוא כאן. נכון שיש בעיות חמורות, והן אכן צריכות להיפתר במהרה, אבל זה חוצפה לבוא ולהכפיש כך את חברי המפלגה, בצורה שהצגת אותם.

למעלה