הישרדות פרק 7 - ההדחה

XקוקיX

New member
שניה שניה

גם לי יש, אני בודקת עכשיו. וואי אם כן אני אהיה ממש שמחה! אני יותר אוהבת את סבאנה בתור שבט. נראה כמה ג'יבארו יהיו 'חזקים' בלי נועם.

XקוקיX

New member
../images/Emo2.gif נכון!!!

יכול להיות שנתנו לסבאנה אפשרות לבחור מישהו שיעזור להם באתגר והם בחרו אותו? או שגיא אמר את זה וזה חד פעמי? או שזה לכל הזמן?XD אוף יהיה קשה לחכות עד יום רביעי...

מיניונט

New member
אבל... אני לא מבינה...

אם זה חד פעמי- ואחר כך הוא יחזור לג'יבארו- אז למה לו להשקיע? הוא הרי ירצה שהם (סבאנה) יפסידו בחסינות... או שאולי, אם הם מפסידים, גם הוא מועמד להדחה אפילו שהוא שם חד פעמית? לא, אבל אז ברור שסבאנה יעיפו אותו, כי הם רוצים שבשבט שלהם יישארו יותר אנשים... התבלבלתי
מישהו שרואה הישרדות האמריקאית יכול אולי להגיד אם עשו דבר כזה באחת העונות ואיך בדיוק זה הלך?

XקוקיX

New member
אני רואה הישרדות האמריקאית

ולא זכור לי שהיה דבר כזה. היה רק את הקטע שהשבט המנצח יכול לשלוח מישהו מהשבט השני לאי הגלות כדי לחפש את פסלון החסינות. אהה והיה גם את שינוי הקבוצות, אני זוכרת שבאחת הפעמים הקבוצות נשארו אותו דבר ויצא שרק אמבר הייתה צריכה לעבור קבוצה. הממ יכול להיות שזה זה ויצא שרק נועם צריך לעבור? או שזה משהו אחר... נאלץ לחכות ליום רביעי במתח רב:/

mushimushi16

New member
למה לו להשקיע? כדי

להראות לשבט ג'יבארו שהם לא יכולים בלעדיו.

LiRs Lullaby

New member
שהפואנטה בשורה התחתונה היא....?

הרי אם הוא יעשה מאמצים כדי לגרום לסבאנה לנצח, הרי שזה יגרום לג'יבארו להפסיד. מה התועלת בזה? ולפי מה שראינו אתמול, אתגר הפרס היא זו עם האזיקים, ואתגר החסינות היא זו עם הסירות, ככה שלנצח באתגר החסינות עבור סבאנה, ולגרום לג'יבארו להפסיד לא מועיל לאף אחד. חוץ מסבאנה, אולי.

redsnowhite

New member
../images/Emo45.gifכן גם אני בדקתי בעזרת היס מקס../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

סבאנה
בטח זה רק למשימה אחת לא?
לא תמידי..

יאווו אתה חייב להרוס עכשיו לחצי מהאנשים ?!?!!

ואווווווי לא שמעת על הסימן הזה ספוילר?
בפעם הבאה במקום להרוס לכולם תשים ספוילר יוופיי נהדר עכשיו הרסת לחצי מהאנשים שרצו להישאר במתח עד הפרק !!

מיניונט

New member
מה?! אני אתחיל לאהוב את ג'יבארו..

סתם, יש לי נטייה לאהוב את החלשים :p אבל זה יהיה גרוע, כי סבאנה באמת (קצת) יותר טובים בעיניי (למה נכשלו? כי מה לעשות, היו להם אנשים שהחלישו אותם, וגם קצת מזל), ואם נועם יעבור אליהם לא חושבת שלג'יבארו יהיה ממש סיכוי, כשכולם שם יהיו בנות ומשה, והכי חזק יהיה דן... (התכנית של דן קצת תלך לעזאזל, "אני ונועם נהיה החזקים בשבט", לא?) ואז לא יהיה כ"כ מותח או מעניין... יעופו הרבה מג'יבארו... ומה, יחזירו לשם את נועם?

Upgrade U

New member
יא חתיכת ילד מוגבל - למה להרוס לכולם?!

חשבת אולי שחוץ ממך יש פה עוד גולשים ש-לא- רוצים לדעת את ההמשך?! חשבת לפחות לשים ספוילר בכותרת?! אינשאללה שהשטן יקח אותך ואת כל המשפחה שלך!!!

וואו בנאדם תרגיע!

מה זה צריך להיות?! נכון, זה לא בסדר שהוא גילה ולא שם ספויילר אבל ראבק מה זה הקללות האלה?! אפשר לחשוב שהעולם נכחד! אתה חייב להירגע ומהר...

סאמוואן

New member
תקשיבו אני יודעת מה הולך לקרות לנועם...

לפני כמה זמן קראתי איפשהו...לא זוכרת איפה זה היה....שמישהו שם נפצע מסכין או משהו כזה..אז יכול להיות שזה מה שקרה לו וזה לא באמת הגיוני שהוא יעבור לסאבנה..תכלס..

למה לא הגיוני? אני לא יודעת מה בדיוק ההפרש

אבל כבר 3 עזבו את סבאנה בעוד שבג'יבארו עזב רק אחד, ומה שלא הגיוני שזה יהיה פער במספר המתמודדים של כל קבוצה. הדבר ההגיוני הוא שבאמת יעבירו מישהו מג'יבארו לסבאנה..

סאמוואן

New member
אבל אם זה היה מתוכנן שנועם יעבור לסאבנה..

למה גיא זוארץ היה צריך להגיד...."מה קרה לנועם"?? הרי החליטו שהוא יעבור לסאבנה נכון? בגלל זה זה לא הגיוני

aok

New member
פרק מעולה. ימי רביעי הם הפרומואים של ימי שבת!

israelisurvivor

New member
עריכה מאוד מוזרה

קודם מראים את סיוון מקבלת את החרב...ותוך כדי אפשר לשים לב שלמרינה יש כבר את הספר שהיא קיבלה. מסיבה לא ברורה, מראים את סיוון מקבלת את החרב לפני מרינה מקבלת את הספר...למה? לא רק זה...בפרק שעבר, בזמן "אימון הכושר"(!) של הבנות חיפשתי את מרינה (אתם יודעים...תהיתי למה היא לא משתתפת
) ובאחת הזוויות היה אפשר לראות אותו בתוך האבוב הזה קוראת את הספר שהיא כביכול קיבלה רק יום אחרי (תקנו אותי אם אני טועה).

גם אני שמתי לב לזה!!!!

וגם לזה: הראו את שחר עם פאן, וזה מחזיר אותי אחורה..פאן? אולי שהיא באה וטיפחה את עצמה... אבל היא דיברה על המשימה שהייתה לפני שהיא קפצה למים ונהרס לה הפאן... ככה שעורכים את במצבים , מאפרים אותו, מגלחים וכו'.. זה ממש מעצבן העירכות שלהםX:

Volldemort

New member
אין מוקדם ומאוחר בתורה? ../images/Emo6.gif

עלית פה על משהו מעניין... יכול להיות שהם לוקחים אירועים שלא קשורים ממש לזמן (כמו האימון כושר וכו') ומכניסים אותם לפרק אחר בכלל.

למעלה