הישרדות פרק 7 - ההדחה

XקוקיX

New member
מסכימה איתך.

גמני בעד שיעיפו את דן וויקה. גם עליי נעם הוא המועדף מההתחלה. ובקשר לאי מתים- אני מניחה שאת צודקת, אבל האמת שאני אהיה די עצובה אם עומר יעזוב. וכ"כ רציתי לראות איזה חפץ נעם הביא, ממש התבאסתי שלא הראו.

LiRs Lullaby

New member
כמה דברים.

אז ככה, ויקה, ולא אכפת לי מה אומרים עליה ועל בלונדיניות, היא פשוט מתוקה. בובה (במלעיל). אני מתה עליה. שתישאר תמימה וזכה ועם הזייץ שלה, רק שלא תהפוך לדן הבלונדינית. ולמה לא הראו את החפצים האישיים של נועם ומושיק?
טינה..... היה שקוף שהיא עפה. לא הבנתי מה נסגר עם העידן הזה - מתחבר לתרנגולת, מתחבר לטינה, מתחבר לחלזונות תמימים ורכים..... הוא מגלה יותר מדי סימפתיה אל האנדרדוג. שזה יכול להיות נחמד, אבל כדאי לו להתעורר לפני שהוא ימצא את עצמו בצד הלא נכון של הקבוצה. וגם, למה טינה רצתה לפרוש ואז שינתה את דעתה, וגיא זוארץ אמר למתמודדים "טוב, אתם יודעים מה טינה חושבת". כי אני דווקא לא הבנתי.
במשימת הכח הכפול - זה לא נראה כאילו שמו את המתמודדים להקריא כמו תוכים את מה שהם אמרו? הם גם הראו קצת יותר מדי מהפרק הבא, לא? כלומר, כבר היה שם יותר מדי מההתכתשויות ומהמשימה... ואני אהיה צפויה ואשאל - מה קרה לנועם? על איזו סירה אתם מדברים שהוא היה עליה? אם זה היה רק סירה, למה זה גרם למשה להתוודות שאין לו מה לעשות פה? *בודקת* אוקיי, נועם באמת נמצא על הסירה של סבאנה, אבל אם כך למה גיא אומר "ובשיאה של הדרמה [כלומר, אחרי שהמשימה כבר התחילה] משהו קורה לנועם"? הרי הוא כבר נמצא עם סבאנה, אז למה שדבר כזה "ישבור אותי, ישבור אותנו" כדברי משה? שוב פיתולי עריכה?

cheelly33

New member
תשובה לאחת השאלות

לא הראו את החפץ של מושיק כי הוא בשבט אחר... אם התכוונת למשה, אז הראו את החפץ שלו= התמונה של ברוס לי הכלב שלו עם חולצת אולד נייבי ("ברוס לי מדגמן את האופנה לשנת 2006 ...")

LiRs Lullaby

New member
לא, התכוונתי לאלכס, סתם התבלבלתי בין שני

מבוגרים..... וגם את של יעל לא הראו.

כולכם יפות כולכם חכמות אבל רק אחת זוכה .

לדעתי אין מה לעשות בסופו של דבר כמה שאנשים בשבט יתחברו אחד לשני בסופו של דבר כל אחד חושב רק על עצמו כדי לזכות במקום הראשון . ולכן לפעמיים שומרים דווקה על החלשים כדי שיצליחו ליגבור עלהם בעתיד בקרב המכריע . ולדעתי טינה זה היה ברור שהיא תודח .וכנראה בשבט גיבארו הבאה בתור זה וויקה כי היא ממש אבל ממש לא מתאימה להישרדות היא מתנהגת יותר מידיי כוסית . ולא ספורטיבית . ותמיד שיש איזה משימה מעדיפיים להשים אותה בצד שתצפה מהצד .כי הם בעצמם יודעים שהיא חלשה ולא מתאימה בכלל למשימות . אז היא כנראה הבאה בתור להדחה . ולגבי דן .הוא מתנהג באמת כמו עורך דין ממולח הוא ממזר גדול הוא ידע שעומר מאיים עליו לכן עשה טריק והעיף אותו . אבל גם הוא בסוף יודח לדעתי כי אנשים לא פראירים . ונראה לי גם שבסופו של דבר יחלקו אותם שוב לשבטים מחדש ככה נראה לי .

תגובה על הפרק ../images/Emo58.gif

קודם כל, דן הפתיע אותי עם הכובע של מכבי חיפה!! :) זה היה ברור שטינה הולכת לפרוש, ואם לא אז ידיחו אותה... אמממממ בקטעים של הפרק הבא... שמחתי לראות את ג'יבארו רבים חחחח זה היה כיף, לא יודעת מה איתכם והעובדה שנועם עבר שבט (שאני אישית מקווה שזה נכון) משמחת אותי עוד יותר בקשר לעריכות של ראו את הספר כבר מקודם וכו' אז כנראה שאת השיעור ספורט של הבנות או מה שזה לא היה, הכניסו לפרק מוקדם יותר ושכחו לטשטש את הספר הם בטח רצו להראות את השבט ג'יבארו מגובשים יותר יחסית לסבאנה. שיקולים של עריכה... אתם צריכים לזכור שזה עדיין טלויזיה. יש דברים שהם לא מראים, יש דברים שהם מעדיפים להראות וכו'... אי אפשר לדעת מה באמת היה שם. עידן חמוד, כמעט בכיתי בהדחה של טינה (כמעט). הם היו ממש חמודים שהם חיבקו אותה... ממש מרגש מולי מהמם זהו... נקווה שהפעם סבאנה ינצחו! במיוחד עכשיו שיש להם את נועם :)

ומעלה משהו ../images/Emo58.gif

הריב בג'יבארו לפי מה שהבנתי היה על מי ישב בצד במהלך המשימה... אז כנראה כדי למנוע ת'ריב הזה נועם התעצבן ועבר שבט וככה בעצם מנע מצב שעוד מישהו יצטרך לשבת בצד בג'יבארו ואולי לזה התכוון גיא כשאמר באמצע המתח.... אולי באמצע הריב של ג'יבארו הוא חתך אותו בכך שעבר שבט... אבל לא בטוח... זה מה שאני חושבת

LiRs Lullaby

New member
חח למה שהוא יעשה דבר כזה על דעת עצמו?

הוא יכול לעצבן את כל הקבוצה שלו אם הוא אמור לחזור אחר כך........

LiRs Lullaby

New member
אבל כל התיאוריה שלך לא הגיונית בעליל.

ממתי אנשים יכולים להחליט לעבור צד רק כדי להשתיק את הקבוצה בקשר למי יישב בצד? ואז פשוט לעבור ל*תמיד*? מה רע לו בקבוצה שהוא כבר מכיר? יש לו מקום נוח בתוך חברה של אנשים שהוא מכיר מהיום הראשון, ואין לו שום סיבה לעבור רק כדי שויקה לא תצטרך לשבת בצד. ואז פשוט להישאר אצל השבט המתחרה, שהוא לא מכיר ולא וידע מה העניינים שם.

ממ לא ניראלי כי..

במשימות של הקייקים לא ניראלי מישהו יישב בצד.. כי זה שיטוף פעולה של הקבוצה

Ultra Spidey

New member
עומרי,

אם אתה שם תמונות מהישרדות, אז לא "כל הזכויות שמורות" לך.

שחר000

New member
טוב שהעיפו את טינה..יש לה קול מרגיז

יאווו איזה קול מעצבןןןןןן

פתאם אף אחד לא....

מקטר על זה שהוא רעב בזמן שבכל פרק כל הזמן קיטרו. פתאם אף אחד לא סובל לא קר לו, הכל סבבה שם. פתאם הם מחליפים בגדים שמתם לב לחבל הכביסה? פתאם החבל מלא בגדים מאיפה הגיעו ?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיכול להיות שאלכס לא קיבל מתנה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

או שפספסתי...

rebecca121

New member
גם נועם לא...בטח הם קיבלו

אבל לא הראו את זה!! באסה כי רציתי לראות את החפץ של נועם!!

למעלה