כמה דברים.
אז ככה, ויקה, ולא אכפת לי מה אומרים עליה ועל בלונדיניות, היא פשוט מתוקה. בובה (במלעיל). אני מתה עליה. שתישאר תמימה וזכה ועם הזייץ שלה, רק שלא תהפוך לדן הבלונדינית. ולמה לא הראו את החפצים האישיים של נועם ומושיק?
טינה..... היה שקוף שהיא עפה. לא הבנתי מה נסגר עם העידן הזה - מתחבר לתרנגולת, מתחבר לטינה, מתחבר לחלזונות תמימים ורכים..... הוא מגלה יותר מדי סימפתיה אל האנדרדוג. שזה יכול להיות נחמד, אבל כדאי לו להתעורר לפני שהוא ימצא את עצמו בצד הלא נכון של הקבוצה. וגם, למה טינה רצתה לפרוש ואז שינתה את דעתה, וגיא זוארץ אמר למתמודדים "טוב, אתם יודעים מה טינה חושבת". כי אני דווקא לא הבנתי.
במשימת הכח הכפול - זה לא נראה כאילו שמו את המתמודדים להקריא כמו תוכים את מה שהם אמרו? הם גם הראו קצת יותר מדי מהפרק הבא, לא? כלומר, כבר היה שם יותר מדי מההתכתשויות ומהמשימה... ואני אהיה צפויה ואשאל - מה קרה לנועם? על איזו סירה אתם מדברים שהוא היה עליה? אם זה היה רק סירה, למה זה גרם למשה להתוודות שאין לו מה לעשות פה? *בודקת* אוקיי, נועם באמת נמצא על הסירה של סבאנה, אבל אם כך למה גיא אומר "ובשיאה של הדרמה [כלומר, אחרי שהמשימה כבר התחילה] משהו קורה לנועם"? הרי הוא כבר נמצא עם סבאנה, אז למה שדבר כזה "ישבור אותי, ישבור אותנו" כדברי משה? שוב פיתולי עריכה?