הישרדות פרק 7 - ההדחה

israelisurvivor

New member
שאר מחשבות מהפרק

בנוסף, אפשר לשים לב שעידן מגולח - או פחות שעיר - כשהוא מדבר על כמה אתגר ההצבעה הכפולה החשוב (*בולשיט*) מאשר שנייה אח"כ שמראים אותו והוא הרבה יותר שעיר...נראה לי לקחו את זה משיחה ישנה איתו או משהו. מישהו הזכיר פה את ההצבעות...כן זה היה מוזר. למה טינה/מושיק הצביע/ה לעידן/שחר? הרי ברור שקול אחד היה השני של מושיק וקול אחד היה של טינה. אם את טינה - למה לא לורה (כמו בתוכנית הראשונה)? אם אתה מושיק...למה לעידן/שחר? אם טינה לא הייתה חושבת על לעזוב אני חושב שיכל להיות מעניין...עידן ומושיק היו מצטרפים אליה, ויכול להיות שהם היו משכנעים את שחר (שאסטרטגית זה גם יותר חכם בשבילה, כי יעיפו את טינה לפני שיעיפו אותה - היא חזקה יותר פיזית). ואז היה שיוויון 4 נגד "רביעיית הצעירים והיפים" (מולי, גיא, ורה וליה). מה שיכל להכריע מוביל אותי לנקודה הבאה שלי... זכות ההצבעה הכפולה זה דבר מטומטם. במקרה כזה, אם למתמודד היה את הזכות הזאת היא הייתה הרבה יותר חשובה - כי אז אם מישהו מטינה/מושיק/עידן/שחר היה זוכה בהצבעה הכפולה היה להם יתרון 5 נגד 4...זה אתגר שיכול להכריע מי הולך הביתה. אבל בגלל שאסור להצביע לאותו בן אדם...מה זה נותן? ההפך זה רק פוגע, כי אז הבן אדם שהצבעת לו עם הקול השני והמיותר שלך יכול לקחת את זה קשה ולנטור לך טינה. זה יכול להיות שימושי ב2 מצבים: אם אתה לא יכול להחליט בין 2 מתמודדים, אז אתה פשוט מצביע לכל אחד ונותן לשבט להחליט...אבל זה לא יקרה וזה די מופרך. או אם יש יותר מ2 מתמודדים פוטנציאלים ללכת הביתה, ואז אתה יכול להצביע ל2 כדי לשמור על השלישי או משהו כזה...גם זה לא יקרה. זה נחמד שרצו להוסיף משהו אבל לדעתי היה הרבה יותר יפה לעשות אתגר חסינות אישי בין השבט המפסיד שבו המתמודד שחושש שיסולק יכול לקבל חסינות - עוד הצבעה לא ממש עוזרת לו. לא חושבים על זה כרגע בגלל כל ה"מה קרה לנועם?" אבל הריב הזה בג'יבארו היה מעניין מאוד. דן מגן על ויקה כדי לשמור עליה בצד שלו אבל מצד שני הוא מרחיק את עצמו מהקבוצה - לא צעד חכם. והם הולכים לישון ביחד במקום אחר? חח. אף פעם באמת לא הבנתי למה יותר אנשים לא עושים את זה...כמו יואב למשל שהוא "לא יכל לישון" בגלל הדיבורים של מיה...שיילך מאה מטר משם ויישן על החול או משהו...בכל מקרה הם ישנים על האדמה. אני מסכים שהם קצת הגזימו ב"הצצה לפרק הבאה". מראים בעצם את כל הפרק...(בלי קשר, גם באמצע הפרק כשיוצאים לפרסומת...עשו "מתח" כשהמנחה שאל את טינה אם היא רוצה לפרוש...למה הם גילו את התשובה?) הם גם השאירו את הקטע עם ויקה יותר מדי כי המשפט האחרון בסצנה הזאת היה של דן אז ויקה "פישלה" הפעם...זה די מסמן שהם הפסידו את אתגר הפרס - לא? בהתחלה כשהראו שכולם בשוק בפרק הבא חשבתי שאולי עושים ערבוב שבטים - בדרך כלל עושים את זה בסביבות הפרק הרביעי (יום 12-13) - לא? אבל אח"כ ראו שזה משהו שקרה לנועם... בקשר לנועם...אני עדיין לא בטוח אם זה משהו פיזי או מעבר לסבאנה...חושב שיותר סביר שמעבר לסבאנה. ויש צורך באמת לקפוץ לאי המתים בפרקים של הדחה? לשמוע את עומר מדבר עם עצמו על עצמו? האמת שהוא קרע אותי שהוא אמר "מגיע איזה גמד אחד" או משהו כזה על דן. ואני אומר את זה בתור גמד. הוא פשוט אמר את זה בטבעיות כזה... זה הכל לבינתיים.

asap1

New member
נקודות מעניינות

תשובה אחת יש לי בשבילך מושיק הצביע לעידן ולטינה, וטינה הצביעה לשחר. הראו בבירור על ההצבעה של עידן רשום בהגרלה, מן הסתם זה הגרלה שמושיק ערך בגלל שלא היה לו אדם שני להצביע. תודה למושיק שרשם את זה וחסך לי את המחשבות מי הצביע למי. תפיסה טובה עם הקטע של ויקה פישלה, כן העניין הזה די סגור. למרות שברור שאם נעמה מתפרצת ככה זה אחרי הפסד.. אפשר כבר לקרוא לזה 'ספויילר נעמה המתפרצת'

israelisurvivor

New member
תודה../images/Emo45.gif

פספסתי את הקטע של "בהגרלה". חכם עשה מושיק...אם הוא היה מצביע למישהו ספיציפי זה סתם היה יוצר איזשהו מתח בין ה2...בנוסף גם אם עידן לא ראה שכתוב בהגרלה הוא מיודד איתו ויכול להסביר לו בקלות. אז אני מניח שמה שנשאר זה למה טינה הצביעה לשחר...לא שזה משנה כל כך. אולי היא עשתה גם הגרלה...אבל אני חושב שהיה לו עוד איזה טיפה של תקווה נסתרת להדיח מישהי אחרת - והיא חושבת ששחר היא הבאה בתור (די בצדק...).

LiRs Lullaby

New member
למה מושיק הצביע נגד טינה? ../images/Emo12.gif

חשבתי שהוא זה שהצביע נגד שחר ועידן..... ולמה אנשים כותבים "הצביע ל..." כשההצבעה מובילה להדחה?

XקוקיX

New member
../images/Emo45.gif צודק בכל מילה.

וכן, גם אני שמתי לב לזה שעברו לפרסומות ובמקום להשאיר אותנו במתח עם התשובה של טינה גילו לנו אותה. וגם לדעתי הפרס של הצבעה כפולה לא כ"כ עוזר, שיעשו פרס חסינות, זה כבר באמת יעזור [למרות שאני מניחה שיעשו את זה באיחוד]. הקטע שעברו פתאום לעומר היה באמת חסר משמעות ומבוזבז, זה לא שהוא אמר משהו שלא ידענו, או שהוא לא אמר בפרק הקודם. אני גם חושבת שאולי יהיה את ערבוב השבטים, אבל הסיכוי שרק אחד באמת יעבור הוא די קטן. [או בעצם גדול, כי בוא נודה, זה די מבויים], מה שקרה גם בהישרדות האמריקאית עם אמבר שהייתה צריכה לעבור רק היא לשבט השני. אני חושבת שמעבר של נועם לסבאנה יעשה באמת רק טוב.

israelisurvivor

New member
באיחוד כן

זו תהיה משימת החסינות - להשיג חסינות אישית. אבל להכניס חסינות אישית לשבט שהפסיד בחסינות הקבוצתית יכל להיות רעיון לא רע בכלל (חשבתי על זה עוד בפרק הראשון שגילו לנו שסבאנה הולך לאתגר אחרי שהם הפסידו). הצבעה כפולה? לא ממש. טוב מה שהיה לאמבר היה שונה קצת, כי זה היה מקרי לגמרי. יכל להיות ערבוב יותר גדול אבל יצא שלכל חברי השבט המקורי יצא את אותו דגל בדיוק - ובעצם אמבר היא זו שנשארה בשבט וכל שאר השבט שלהם החליף את השם שלו אבל נשארו ביחד. קצת בדומה למה שהיה בעונה ה11 שעכשיו משודרת בארץ. נראה לי מוזר שרק נועם יעבור...בשלב כזה של המשחק (עם אמבר זה היה ממש לפני האיחוד, לא?). נועם לסבאנה יהיה מעניין...זה בטוח. לא בטוח שזה יהיה הכי טוב בשביל נועם עצמו...לעבור לבד לשבט היריב? אתה מטרה אוטומטית והיה לו מצב די נוח בג'יבארו.

אוהד 49

New member
"זה הכל"../images/Emo12.gif "זה הכל"??????

יומיים אני מנסה לקרוא ת'תגובה שלך!!!!!
ובסוף הוא עוד אומר לי "זה הכל" חחחח
סתם.. ברצינות, כתבת כמה דברים יפים, לא הולך בדיוק לעבור דבר דבר
אבל בגדול- יפה
תמשיך עם התבונות

yrutoo

New member
בדיוק מה שרציתי לכתוב (בעניין הספר).

גם אני שמתי לב לזה.. עריכה מוזרה. וזה עוד יותר מוריד מהאשליה ש"הכל שם אמיתי ושומדבר לא מבויים". אבל איזו חמודה מרינה עם הספר שהיא הביאה! חחח היא ממש הצחיקה אותי. אני מקווה שסופסוף היא תעיף את דן בפרק הבא לפי מה שהראו.. גם שחקנית טניס, גם חכמה ואינטיליגנטית, גם דוגמנית...
מאחלת לה ולעידן החמוד להגיע כמה שיותר רחוק
ואני חייבת להוסיף- העריכה ממש ממש גרועה. יותר מדי דיבורים, במיוחד במועצת השבט, ולפעמים יש גם הרבה רכילות (ונכון שזה אחד מהחלקים הכיפיים, אבל זה מוגזם ביחד לסדרה האמריקאית. זה הופך למגעיל לפעמים אבל אולי אפשר להבין שזה חלק מהקונספט...). גיא- מנחה סביר. משום מה ציפיתי שהוא יהיה טוב, לפעמים הוא בסדר ולפעמים הוא גרוע אפילו בלחקות את ג'ף.

XקוקיX

New member
זה די מעצבן שגיא מנסה לחקות את ג'ף מילה במילה

ואני מתה על גיא. אבל אפשר להגיד שאין כמו ג'ף למנחה של הישרדות. ד"א שמתם לב שכ"כ הרבה עונות של הישרדות [כבר 13 או 14] וג'ף הזה לא מזדקן?
הוא נראה בדיוק אותו דבר.

אני חשוב שמה שקרה לנועם זה...

שנפל למיים והסירה עלתה עלו ואחרכך לא הצליח לנשום וכאלה ולא יכול להשתתף..

../images/Emo23.gif../images/Emo25.gifנועם

לנועם אני מקווה שאתה תיהיה השורד האחרון כי זה מגיעה לך אוהבת אוהבת אוהבת
| בר אלקיים {ברברה}

Black Balloon

New member
העריכה שלהם פשוט גרועה. :$

אעעעהאע אני מתה שידיחו את דן וויקה. מעניין מה יקרה לנועם. אבל כמו שכבר אמרו, או שהוא נפגע ממשהו או שהוא עבר לסבאנה (ואם הוא עבר לסבאנה אז לדעתי זה רק למשימה, אבל לכו תדעו :X). בכל מקרה, הוא המועדף שלי מההתחלה.
יאא מעניין גם מה יהיה באי המתים. אין מצב שזו תהיה משימה פיזית, כי אז זה ברור שעומר ינצח. לנעמה יש יותר מידי זמן מסך :| וגם חבל שלא הראו את החפצים האישיים של נעם, אלכס, יעל... עריכה גרועה, כבר אמרתי?

למעלה