פרגיות במרינדה חריפה
פרגיות במרינדה חריפה NRG של שאול טבת, "סטפן בראון" מתכון: בשרי החומרים: 1 ק"ג פרגיות למרינדה: 30 מ"ל טקילה לבנה 1 כוס מיץ תפוזים טרי 1/2 כפית צ'ילי טחון 5 כפיות פפריקה מתוקה 5 כפות שמן זית 2 כפיות כמון טחון 2 כפיות בזיליקום יבש 2 כפיות אורגנו יבש 1 כפית פלפל שחור 1/2 לימון סחוט 50 גרם כוסברה טרייה קצוצה ההכנה: 1. מכניסים את כל חומרי המרינדה, למעט הכוסברה, למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד (כשתי דקות). 2. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים קלות. 3. משרים את הפרגיות במרינדה לשעתיים לפחות במקרר. 4. משפדים את הפרגיות על שיפודי מתכת (שיבלטו מהגריל כשני סנטימטרים מכל צד). 5. מניחים על גריל פחמים ללא רשת וצולים מכל צד עד למידה הרצויה. 6. מורידים מהגריל, נותנים לשיפוד לנוח כשלוש דקות ומגישים.
פרגיות במרינדה חריפה NRG של שאול טבת, "סטפן בראון" מתכון: בשרי החומרים: 1 ק"ג פרגיות למרינדה: 30 מ"ל טקילה לבנה 1 כוס מיץ תפוזים טרי 1/2 כפית צ'ילי טחון 5 כפיות פפריקה מתוקה 5 כפות שמן זית 2 כפיות כמון טחון 2 כפיות בזיליקום יבש 2 כפיות אורגנו יבש 1 כפית פלפל שחור 1/2 לימון סחוט 50 גרם כוסברה טרייה קצוצה ההכנה: 1. מכניסים את כל חומרי המרינדה, למעט הכוסברה, למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד (כשתי דקות). 2. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים קלות. 3. משרים את הפרגיות במרינדה לשעתיים לפחות במקרר. 4. משפדים את הפרגיות על שיפודי מתכת (שיבלטו מהגריל כשני סנטימטרים מכל צד). 5. מניחים על גריל פחמים ללא רשת וצולים מכל צד עד למידה הרצויה. 6. מורידים מהגריל, נותנים לשיפוד לנוח כשלוש דקות ומגישים.