מה אתם מנפנפים בעצמאות

  • פותח הנושא clcl
  • פורסם בתאריך

clcl

New member
הצעה אחרת לרוטב ברבקיו לעוף בנוסח אמריקאי יות

הצעה אחרת לרוטב ברבקיו לעוף בנוסח אמריקאי יותר: החומרים : 240 גרם קטשופ חריף 2 כפיות שטוחות שום כתוש 4 כפיות דבש 4 כפיות סויה פלפל ירוק חריף קצוץ דק 2 כפיות חומץ בלסמי 160 גרם רוטב צ'ילי מתוק אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד. טיפ –חלקי עוף שלמים יש להשרות כשעתיים לפחות לפני הצלייה. כמו כן, הרוטב מתאים גם לבשר לבן, עגל חלב, פרגיות וחזה עוף, אך יש למרוח את הרוטב בזמן הצלייה.
 

clcl

New member
רוטב צ'ימיצ'ורי לצד האנטריקוט

רוטב צ'ימיצ'ורי לצד האנטריקוט מרכיבים : 1/4 זר כוסברה טרי 1/4 זר אורגנו טרי 2 גבעולי נענע טריים 1/4 זר פטרוזיליה טרי 1/2 פלפל צ'ילי 5 שיני שום 1/3 פלפל אדום 1/3 בצל לבן בינוני קצוץ מלח פלפל שחור גרוס 20 מ"ל חומץ בן יין 100 מ"ל שמן זית אופן ההכנה: קוצצים את כל המרכיבים ומערבבים יחד עם שמן הזית והחומץ. מחכים כיממה והרוטב מוכן. מגישים בטמפ' החדר .
 

clcl

New member
שתי מרינדות המתאימות לבשר בקר (סינטה ואנטריקו

שתי מרינדות המתאימות לבשר בקר (סינטה ואנטריקוט): משרים את הבשר במרינדה בכלי סגור ללילה שלם. אפשרות אחת: 1/2 כוס יין לבן יבש חצי כוס שמן זית חצי כפית מיץ לימון כפית מלח 1 בצל גדול מגורד חצי כפית פלפל שחור טחון אפשרות שנייה: 1/2 כוס יין אדום חצי כוס שמן זית כף חומץ יין אדום גזר חתוך דק בצל קצוץ בצל שאלוט קצוץ דק עלה דפנה מלח גס ופלפל גרוס
 

clcl

New member
תירס ברבקיו

תירס ברבקיו חולטים קלחי תירס ( על פי מספר הסועדים) במים רותחים למשך 7 דקות. מורחים על כל קלח כ-30 גרם חמאה, מפזרים מעט מלח ומעט פלפל ועלים מענף טימין אחד. עוטפים בנייר אלומיניום ומניחים על הגריל כ-5-6 דקות.
 

clcl

New member
חצילים על הגריל

חצילים על הגריל כמות החצילים על פי מספר הסועדים. חציל לכל סועד. מניחים את החציל על האש. לפני שהאש דועכת שורפים אותו היטב מכל הצדדים. חוצים לאורך ומורחים שתי כפות טחינה (כשהחציל על האש) מוסיפים מעט מלח ומעט שמן זית. ומגישים. (מומלץ להשתמש בחציל בלאדי- מיד תרגישו בהבדל)
 
למעלה