10 סיבות לגאוות היותי ישראלי

sayar3

New member
../images/Emo104.gif10 סיבות לגאוות היותי ישראלי../images/Emo104.gif

יאללה-פרטו. שימרו על שפה נאותה.

klod bokevski

New member
נשתדל,

1.הספורטיאים ונבחות הספורט 2.הדמוקרטיה-שלמרות שהיא מלאת שחיתויות היא עיין דמוקרטיה מצוינת 3.כל פעם שאניקורא בעיתון על אנשים שעוזרים לתושבי שדרות 4.העובדה שעוד לא נכנעו עד הסוף לכפייה דתית,ויש כאן מדינה שמקבלת את כל אזרחיה ודתותיהם כשווי זכויות 5.לא יודע אם נכנס לקטגורית הגאווה,אבל הייתי בהרבה מקומות יפים בעולם,ועדיין כמעט ואין שניים לנגב והגליל שלנו 6.האוכל-אוכל הונגרינטעם כמו אוכל הונגרי,צרפתי כמו צרפתי ותימני כמו תימני,מכל המטבחים ישלנו כאן:) 7.הצפירות ביום השואה וביום הזיכרון 8.הקולנ.נבחרות הספורט שלנו והספורטאים האולימפיםוע הישראלי הביא הרבה גאווה בשנים האחרונות (כן,גם בופור על משתמטיו) 9.ספרות ישראלית,כמה סופרים וסופרות מצוינים יצאו מכאן 10.שאנחנו מצליחים למרות המצב לשמור על אנושיות,ולא לרדת לרמה של ארגוני הטרור

sayar3

New member
יש יהודים גם בתפוצות.....

אתה בטוח שמעמדך ומעמדם זהים?

S h a y D u

New member
כך 10 סיבות למה אני לא! גאה להיות ישראלי :)

(בעצם אני לא ישראלי, מעולם לא הייתי כזה. איך אני יכול 'לא גאה' במה שאני לא?!
) 1. בגלל התרבות הזולה: פלאפל, כפכפים, כדורגל, פיצוחים. 2. תרבות הנהיגה בכבישים על הפנים. 3. סוציאליזם. מסים גבוהים. מס הכנסה מגיע לכ- 50%. 4. חינוך קלוקל של ילדי ישראל. שביתות במוסדות האקדמאיים. 5. הישראלים הם חברה גזענית. כל אחד מגלה ניכור לשונה ממנו. יש הבדלה בין דם לדם. 6. ברמת הדרג המדיני: שחיתות של הפוליטיקאים. ברמת האזרחים: אנשים קומבינטורים. 7. גיוס חובה. מערכת צבא פרימיטיבית. 8. בירוקרטיה ממסדית. 9. חילוניות ואתאיזם. 10. כיבוש בשטחים. טוב בטח יש עוד כמה, אבל לא עולים לי כרגע...

S h a y D u

New member
אני יהודי ../images/Emo13.gif, אמרתי כבר...

בעיקרון האזרחות לא אומרת עליי כלום. ויש לי גם אזרחות אמריקאית מאחר ואני יליד ארה"ב.

אם יש לך אזרחות ישראלית משמע אתה אזרח ישראל

בין אם אתה אוהב את זה או לא , זו עובדה . עכשיו , אם כל כך רע לך במדינתנו , מדוע אינך עוזב? אם אתה כל כך ממורמר אז למה אתה נשאר פה? יש לך אזרחות אמריקאית אתה יכול לעבור לארה"ב , יהיה לך יותר טוב שם לא? קצת מוזר שאתה מתלונן על המדינה שלנו כל הזמן ובכל זאת בוחר להשאר פה...

koneko90

New member
מי קבע שפלאפל וכדורגל זה זול?

מי קבע שזה התרבות שלנו? רק אצלנו משחקים כדורגל אוכלים פלאפל נועלים כפכפים ומפצחים פיצוחים? שטויות. הנהיגה היא אידיבידואלית של אדם ולא תרבות משותפת - אני נוהג מצוין, מזה אומר עלי? שאני לא ישראלי אמיתי? נו באמת. סוציאליזם - אחלה, תבחר בליכוד. גזענות? כל העולם גזען - האיסלם שונא את כולם, הנוצרים שונאים את היהודים, היהודים שונאים את המוסלמים האלה שונאים את אלה. לך תחייה על הירח. שחיתויות - בכל העולם פוליטקאים מושחטים ומנצלים את כוחם הציבורי לרעה. גיוס חובה - חלק מהווי התרבותי המגשים את הזכות לקיום שלנו בארץ.. כיבוש? מה רע בכיבוש? ארץ ישראל המלאה + דמוקרטיה ,מערביות וקידמה בשטחים.

SupermanZW

Well-known member
רוב הסיבות שלך טפשיות

1) זו לא תרבות זולה: פלאפל הוא מאכל שהרבה אנשים אוהבים, מאכל לא הופך תרבות לזולה, כפכפים הם אמצעי נוח להליכה בבית ובחוף הים, הם כלל לא עניין תרבותי ולכן אף לא רלוונטים לטענה, כדורגל הפך להיות חלק כמעט מכל תרבות בעולם ולכן הוא לא מייצג את התרבות הישראלית יותר משהוא מייצג תרבויות אחרות, פיצוחים אותו כנ"ל כמו פלאפל. 2) הכללה. 3) סוציאליזם? ישראל איננה מדינה סוציאליסטית. מיסים גבוהים אינם עניין תרבותי. 4) כאן אתה צודק. 5) "כל אחד"? הגזמת, שוב הכללה. באופן כללי יש גזענות רבה בישראל אבל לא כל ישראלי הוא גזען, לכן בסעיף זה אתה חצי צודק. 6) שוב אתה צודק. 7) זה לא חלק מהתרבות אלא מהפוליטיקה, לכן סעיף זה אינו רלוונטי. 8) זה לא עניין תרבותי אלא פוליטי, לכן זה לא רלוונטי. 9) רוב הישראלים אינם חילונים ואינם אתאיסטים, לא ברור למה כתבת את זה. 10) שוב נושא פוליטי ולא תרבותי, לא רלוונטי. בקיצור אתה צודק ב2.5 סעיפים מתוך 10 ורוב מה שכתבת הוא שטויות. לא הבנתי אותך בכלל.

moshavnikit

New member
חייבת להעיר לגבי רמת הדרג המדיני..

יש את זה בכל מקום בעולם
פשוט פה התקשורת מספיקה חכמה/אמיצה/חצופה וכו' בשביל לחשוף את הדברים האלה.

pavel777

New member
../images/Emo13.gif

1. חמימות האנשים 2. ירושלים, עיר הקודש העולמית 3. מוזיקה אלקטורונית (סגאזי אינפקטד וכו) מאוד מקובלת בעולם 4. שחקני הכדורגל הרבים שכיום נמצאים בחול 5. מכבי תל אביב באירופה! במיוחד תקראו מה נאמר עליה על אחד מהרשים של האיגוד האירופי "יורוליג בלי מכבי לא יורוליג) 6. ים התיכון
הרבה יכולםי לקנאות בנו 7. הבנות.. אין על הבנות הישראליות ישלנו בנו פה מכל הסוגים
8. עצם הקיום שלנו אחרי השואה! לאלה שהיו בפולין יודעים על מה אני מדבר... 9. המדים... כל תייר שמגיע ורואה חייל על מדים ישר מתחיל לשאול שאולות ואותי לא פעם שאלו, ואנשים מעריכים עלזה, אז אני אוהב את הצבא בוא נגיד ככה... 10. הטלויזיה.. ישלנו אחלה טלויזיה בערוץ 2 וכיום גם 10 בגל להשרדות ודוגמניות נותנים פייט... יש עוד.. ICQ
חברות ההיטק הרבות שנקנות בשני םהאחרונות ע"י ארהב ההסטוריה העם תמיד מתלכד ברגעים קשים _מלחמת לבנון, למשל) ימי הזיכרון הגן הבהיים התפוזים
הקיץ ואינלי כוח להמשיך

בוא נראה...

1.צבא בסדיר ובמילואים - אני גאה לשרת את המדינה בצה"ל , גם כשהייתי בסדיר וגם עכשיו במילואים עם כל החבר'ה שלי. 2.המסבחה והחומוס של אבו חסן - רק בישראל אפשר לאכול את הדבר האדיר הזה . 3.ירושלים - בירת ארץ ישראל . 4.הספורט ובעיקר הכדורסל 5.מאכלים ישראלים עממים 6.שירי ארץ ישראל - השירים הכי יפים שיש 7.הנופים שלנו - יש לנו הרבה מקומות מדהימים 8.הנשים - מסתבר בישראל יש את הבחורות הכי יפות בעולם 9.יום העצמאות - יום ההולדת שלי
10.אין מה לעשות , פה גדלתי , זו הארץ שלי , על האדמה הזאת אנחנו נלחמים , אני גאה שאבי נלחם למען המדינה ואני ממשיך את דרכו...בתקווה שיהיה שלום לכל ישראל .

למעלה