10 סיבות לגאוות היותי ישראלי

koneko90

New member
שלי

1.ירושלים - כל מילה מיותרת. 2. תושבי שדרות - אומץ לב הילאי. 3. המתנחלים - הרצון ליישב כל פינה במדינה הוא הכרחי לדעתי. 4. צה"ל - בלעדיו לא היינו פה. 5. ש"ס - אומנם אני לא דתי, אבל אני שמח לראות שמפלגות עדיין עושות הכל למען קהל מצביעהם ולא סותים מהמצע שלשמו הציבור שבחר אותם, בחר אותם. 6. טכנולוגיה - איך הצלחנו להתברג בצמרת הטכנולוגית של העולם במעט שנות קיומנו - בהחלט מקור לגאווה. 7. ספורט - הספורט שלנו בארץ בעיקרון ברמה ירודה אבל איך בכל זאת יש אנשים שמתעלים מעל המערכת המקובעת שלנו (יעל ארד, גל פרידמן) - לדעת שיש כאלה אנשים אצלנו בהחלט משמח אותי. 8. הדמוקרטיה שלנו - למרות הקשיים וחילוקי הדעות בין המגזרים והאיומים הסובבים אותנו עדיין ישנה דמוקרטיה יציבה. 9. היסטוריה - עם שאין לו עבר אין לו גם עתיד. החיבור שלנו להיסטוריה, ימי התנ"ך, השואה וכל "חויות העבר" הם חלק בלתי נפרד מהתרבות היומיומית שלנו. 10. גיוון תרבויות ועדות - מתבטא באוכל, במבטא, במנהיגים ועוד - חלק בלתי נפרד מהאופי היחודי של המדינה. יש עוד הרבה.

MoRoSH11

New member
מנסה

1. הישגים בתחומים שונים- ספורט, בידור, מדע וכו' 2. היותה מדינה דמוקרטית, שבאמת יש בה בחירות (בהנבדל מהמדינות הסובבות אותה) 3. אפשר להגיד של ישראלים המון דברים רעים אבל אי אפשר לקחת מהם את העובדה כשצריך תמיד נותנים עזרה ומוכנים לתרום. 4. הנופים- ההבדל בנוף בין הצפון והדרום. 5. בנוסף לסעיף 3- השיירות לשדרות בימים אלה. 6. ההתרמות של כולם לתושבי הצפון בקיץ שעבר. 7. העובדה שעברנו משהו כמו 9 מלחמות ואנחנו עדין פה. 8. הקיבוצים
- אז מה אם אני משוחדת?! 9. המוסיקה והשירים הכ יפים שיש 10. השפה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכמה נתונים סטטיסטיים על ישראל../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

1. בישראל יש את אחוז עורכי הדין הגבוה בעולם 2. 38% ממחזיקי ההגה בישראל הן נשים. ול3 מליון אזרחים יש רשיון 3. ישראל היא מקום רביעי בעולם בהייטק 4. התחנה המרכזית החדשה בתל אביב היא הגדולה ביותר בעולם לאוטובוסים 5. ישראל במקום הראשון בעולם בסיכוי לעבור את גיל 65. 6. תל אביב היא המרכז הגדול בעולם לסגנון הבניה "הבאוהאוס" 7. ישראל במקום השני בתוצרת ספרים חדשים על כל אזרח 8. אגד היא חברה האוטובוסים השניה בגודלה בעולם 9. תל אביב היא השניה במזרח התיכון עם מספר גורדי השחקים 10. חיל האויר הישראלי הוא החזק בעולם. הוכח שבקרבות אימונים הוא מנצח גם את של ארה"ב. 11. ישראל נמצאת במקום ה3 ברשימה ארוכה בנסד"ק 12. ישראל נמצאת במקום ה3 בתחום היזמות העסקית ובמקום הראשון עם אחוז הנשים שם 13. סטארט אפ ישראלי פיתח את המצלמה ברזולוציה גבוה הראשונה שמבוססת על צ'יפ אלקטרוני יחיד לשימוש כמצלמה בפלאפון 14. מהנדס ישראלי פיתח את הפלאפון הראשון בעולם במעבדת מוטורולה בחיפה, שהיא מעבדת חקר הגדולה בעולם 15. ישראל במקום השלישי בעולם במספר החברות הסורחות בוול סטריט אחרי ארה"ב וקנדה

S h r i k y

New member
סתם ראיתי פורום נחמד ../images/Emo9.gif

אז בגלל שאני מתגייס עוד שבועיים ( קרבי כמובן =] ) אני לא אשתתף בו יותר מידי.. אבל חשבתי שהתמונה תתאים!

SupermanZW

Well-known member
לך יש רק סיבה אחת להיות יהודי

נולדת כזה . חסרות לך 9.

למעלה