חדשים

OneStepCloser

New member
הייD:

אני נסטיה, בת 15, מרעננה. הפייבוריטים שלי הם דאגי וטום3> השתלבות מהירה
.

sweet shir

New member
ברוך הבא. ^__^

ממפ לודעת טחח אולי בנים מתפדחים להגיד שהם אוהבים את מקפליי כי הם מפגרים? XDDDDDD (הבנים, לא מקפליי.
)

butbut

New member
../images/Emo45.gifצודקת..אבל הם מפגרים חמוד וטוב...

הבנים האירים מפגרים כי הם מקנאים. יש הבדל. חוץ מזה אני אוהבת את הפיגור של מקפליי,הוא מצחיק:]

McFly rullz

New member
XDDלפני רגע חשבתי על מה עם בנים בפורוםXDD

היו כמה...והלכו!>< אניוואי אני מורן בת 13
השתלבות מהירה

tzuf jones

New member
ווללקקאם D :

אאני צצוף , 12 ווחצצי, נהריהה - איי שם בצצפוןן P = הששתלבותת נעיממה 3>. *עעעאאא סופסוווףף בבניםם בפורום*

mcfly danna

New member
וולקם!!!

אז כן יש בנים פה...*שורקת ומסתכלת לצדדים* נראה לי שאני חייבת כסף לכמה אנשים...חחח. סתם.. אני דנה, מעדיפה דנדה.. 14, והפייב הוא דני בוי!!!!

M C F L Y 1

New member
ברווכה הבאאה ../images/Emo24.gif

גגיילי - עוד מעט 14
- שווהם סיטיי ^^ תההנה מוותק , והשתלבות מהייררה !

Yu vi

New member
ברוך הבא^___^../images/Emo85.gif

יאא איזה כיף אתה בן ^__^ אני יובל, בת 14.5, ראשלצ תהנה פה

ברוך הבא!!!!!

יאא כמה נחמד שיש זכר.......ובקשר לבנים, והיו בנים אבל אין לי מושג למה או לאן הם נעלמו מקווה שאתה לא תנטוש ..... וקיצר ברוך הבא לפורום והשתלבות מהירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The Psycho Girl

New member
היי

אורלי 17 ומאשדוד יש הרבה בנים שאוהבים אותם או לפחות חלק מהשירים שלהם הם פשוט לא מגיעים לפורומים

roni poynter

New member
ההההההי!!! איזה כיף שיש פה בןןן!!

בורכה הבאהה!! אני רוני בת 14 ממודיעיןן!! ותשאר פה אל תלךך..! כל החברים שלי אומרים שמקפליי הומואיםם.אאאאאאאאררר

Shir Girl XD

New member
היי ברוך הבא

היי אני שיר בת 15 ליד הוד השרון השתלבות נעימה **בוא נראה כמה זמן תצליח לשרוד פה** **אז בהצלחה!**

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif יאוווווווו בן!!!בן!בן!בן!בן!! ברוכית!!!

עאעאעאאעאעאעאעע ובדיוק אני וחן אמרנו שזה מעצבן שאין לנו בן בפורום!!! והנה הגיע המשיח!!! DDD: אפשר קצת פרטים?? איך קוראים לך? בן כמה? מאיפה?? משו?? XD [יש מצב שיש לך פייבוריט?? |סקרנית|] אז אני סיון [
], עוד שבוע וחצי 15 מחיפה!! והפייבוריט שלי הוא.. דניאל אלן דייוויד ג'ונס!!! הלא הוא דני ג'ונס! תישאר פה ואל תברח!! נחמד שתהיה איזה רוח גברית פה! XDDDD

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifוופס לא ראיתי תהודעה עם הפרטים.. XD

אז אהלן עמית!! ויש לך חתיכת טעם במוזיקה אני חייבת להגיד!!!
תהנה פה!

kelly7i

New member
חוץ ממנו יש לנו פה רוח גברברית של

דני דאגי הארי וטום! חהחה איך נראה בן שמעריך את פאר היצירות של מקפליי? כן זה היה רמז של תן תמונה

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif XDDDDD אני מסכימה איתך../images/Emo11.gif

אבל הם לא באמת נוכחים פה.. הוא באמת נוכח!!! XDDD

למעלה