חדשים

butbut

New member
אתה רוצה שאני יכיר לך עוד כמה בנים

שאוהבים את מק'? הבעיה היא שהם לא מהארץ.. הבנים בארץ פשוט חסרי טאקט,ויותר מקנאים מאשר מעדיפים להעריץ אותם. חבל. יש המון בריטים[בנים] שמעריצים את מקפליי:]

SecreT8

New member
חח אתן חמודות :]

טוב קודם כל אתן מאוד מהירות :] קוראים לי עמית אני בן 16 מדימונה.. אני רגיל להיות בפורומים רגילים מסודרים כאלה פעם ראשונה שאני בפורומים של תפוז.. אבל אני לא מכיר אנשים שואהבים את MCFLY בכלל חח נאי מכיר הרבה מהבית ספר שאוהבים את בריאן אדמס, הראל סקעת, נו אתם יודעים כל אלה /: אז נכנסתי לפה:] אם בא לכמה ממכן תכנסו אלי לאיסי - 2288141 .. ואממ הייתי בארה"ב לפני חודש פחות או יותר, במסגרת משלחת נוער והכרתי משם הרבה נוער, הם מכירים אותם רק מהסרט JUST MY LUCK אולי בגלל שזה ארה"ב XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבריאן אדמס../images/Emo99.gif

הו הו הו , הראל סקעת XDDD פעם חליתי לו על הצורה עכשיו תכיר אנשים שאוהבים את מקפלייD: או יותר נכון אנשות ^__^ תהנה פהD: ואם לא הצגתי את עצמי אני אריאל בת 14 וחצי מהרצליה

butbut

New member
כן,כולן כאן חמודות,נאמ...

אני בת-אל[נעים לי מאוד] בת 16 וחצי,מהחור של הארץ:]] ואין לי אייסיXDD אממ..יש מצב שאולי זה בגלל שזה ארה"ב ואני רצינית.

SecreT8

New member
נעים להכיר:]

תגידו חשבתם פעם לפתוח פורום רגיל לMCFLY ולא בתפוז. פשוט מאוד לא נוח פה עם כל השירשורים וזה. בפורום רגיל גם קל להכיר יותר מהר גם יותר מסודר והכל

m i c k e y 15

New member
zזה פורום די רגיל..

הרבה משתמשים בפורומים של תפוז. ובאמת כלומדים איך להסתדר והכל זה ממש ממש קל..תנסה.. אני חושבת אבל שיש עוד פורום למקפליי שהוא לא בתפוז.. אבל הפה זה רוב העידכונים והחדשות.. לדעתי זה יותר מאורגן מפורום אחר..ואני יודעת מה זה פורום אחר..וזה מעצבן שם XDD

kelly7i

New member
כן גמאני מעדיפה את הצורה של הפורומים של תפוז

יותר נוח פה והכל, בפורומים רגילים לדעתי זה יותר מבולגן ולא נוח וזה

m i c k e y 15

New member
או גאד..אני גם הייתי עם אנשים מארה"ב

בגלל המסע בפולין..צירפו אותנו לנוער מארה"ב מכל מיני אזורים והכרתי מלא והם גם הכירו XDD אז אז אממ אני מיכל..אפשר לקרוא לי גם מיקי...אני בת 17 וחודשיים בכיתה י"ב חהחה אני מקרית ביאליק..ואמממ אני מתה על הלהקה...השירים שלהם מדהימים אותי כל פעם מחדש
הראל סקעת
בריאן אדמס
XD

kelly7i

New member
חח פורומים מסודרים?

פורומים של תפוז= שליטה!
הכי נוחXD חוץ מזה ששי פה קצת בלאגן כי המנהלת לא פה לסדר, איי.. שהיא תחזור. ואני גם רוצה להיות במשלחת כזאת לאמריקה=[ חייבת לטוס
אז היי לך, אני קלי, 16, ממודיעין ברוך הבא!ותשאר פה לא כמו האחריםXD

DoLi it is Me

New member
חח ברוך הבא ../images/Emo24.gif

דורית 14 וחצי ראשון איי ואל תברח תביא בנים D: חח.. נמ.. זהו הישתלבות נעימה

SecreT8

New member
תראו משהו יפה (החתימה שלי)

היום חבר שלי הכין בשבילי אותה...שמתי אותה בפורומי שאני נמצא בהם אם מישהו מכיר את הפורום ELSF (EVERLASTS( ששם אני נמצא הכי הרבה, אז אני SECRET משם הינה החתימה : http://img210.imageshack.us/img210/1456/96888515jk1.jpg

m i c k e y 15

New member
וואלה יפה!

אם אתה צריך לשנות או משו..אני פה XDD אני יודעת גם לעשות רקעים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהחתימה ממש יפה../images/Emo47.gif

kelly7i

New member
רק אם תשים לב..

תראה שבחתימוטת של תפוז זה בלי תמונות, חח כי אני רואה שבמקום של החתימה שמת קודים של תמונה וזה חחח

Lex 1

New member
ברוך הבא! ../images/Emo9.gif

אממ אני אלכס, 17, בת-ים. רק שלא תעלם פה..
השתלבות מהירה ונעימה

Little Sapir

New member
ברוך הבא!

מוזר לומר פה ברוך הבא!
ספיר 17. כל הבנים שאני מכירה אומרים שמקפליי הם זבל

just orr

New member
ברוך הבא DD:

וזאת באמת שאלה טובה. הידידים שלי שונאים את מקפליי, אבל זה מקנאה
אניוואי... היי עמית (חעחע זה השם של אח שלי XDDD) אני אור, בת 15.. השתלבות מהירה

למעלה