חדשים

just chenis

New member
כבר אמרתי לך שאני אורי גלר לא [?]../images/Emo3.gif

טוב לא אני סתם חשה >< כן כן סופסוף בן איזה טיימינג

Dirty wings2

New member
וולקם ^_^

באמת תהיתי לעצמי אם יש בכלל בנים שאוהבים את מקפליי בארץ
. חח אני קורל בת 14:p (עוד כמה חודשים חעחע). אין לי פייב מסויים,אבל אני מאוד אוהבת את דאגי ודני

Fall Out Liel

New member
ברוך הבא לפורום 1238!../images/Emo168.gif

ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה

חצמבוש

New member
בן? אוו זה טובXD חח סתםXD

אני מכירה בן שגם אוהב את מקפליי חחחח אז מי הפייב שלך?XD

חצמבוש

New member
חח לא הצגתי את עצמיXD

אני פשוט חצי הפוכה אני לא בסדר בשעות כאלהD: [שיחות ועידה הזויות] היי אני פאני בת 14 ביום שלישי מראשון פייב דאגי תהנה:)

shakedy69

New member
../images/Emo207.gif אין לי איפה לשים את זה בלאט!&^%

אמממ לא הייתי פה מזמן אז אני כאן היי.! אז ככה לאמא שלי יש חברה שעובדת בשגרירות אנגליה בישראל, אז שאלתי אותה אם אפשר לעשות משהו איתם ואם העצומה יכולה לעזור. אז קודם כל כן!, היא הציעה לי להמשיך לפרסם את העצומה( שהשם יודע איפה היא =/) ולהגיע ללפחות 2000 איש או יותר כי מתחת לזה אין להם שום סיבה להגיע לכאן... ואז היא אמרה לי שכדאי שנכתוב מכתב רישמי מהפורום או מכל המעריצים +העצומה לשגרירות אנגליה בישראל ולשגרירות ישראל באנגליה שתזמין אותם וווו לחברת תקליטים שלהם/ מנהל או וואטאבר שלהם בתוספת לכתבות עיתונות ומאמרים,פוסטרים וכ'ו שהיו פה בשביל שיראו שכן יש להם קהל מעריצים מספיק גדול. בעיקרון אם זה בא מהשגרירות יש לזה סיכוי הרבה יותר גבוה לתשובה חיובית כי הם כמובן יכולים לסרב מבחינת לוח זמנים צפוף וכ'ו...אבל אם אנחנו חושבות שיכולים להגיע להופעה שלהם 2000 איש בדוק אז שווה לנסות. ואני מדגישה הם לא חייבים להיות בסיבוב הופעות אירופאי בשביל לבוא לכאן!! כי הם לא מתכננים אחד כזה בקרוב, וגם אם כן רוב הסיכויים שנשאר בחוץ. רק להזכיר לכם שגם הפורום של טוקיו הוטל עשו משהו דומה והופפפפ הם פה שבת הבאה! אז...לא יודעת למה אני התרגשתי שהיא אמרה לי את זה שווה לנסות ולא להגיד ישר שאין סיכוי יכול להיות סיכוי, אם לא ננסה לא נדע בחיים =/ אז...מי מתחיל לאסוף חומרים?!חחח

roni poynter

New member
אבל איך 2000 מעריציםם..??!!

אני חושבת שבישראל יש אולי 250 מעריציםם אולי אפילו פחותתתת!!!=[[

חצמבוש

New member
אפשר להעביר הודעת שרשרת במסן או באייסי

יש הרבה יותר.. פשוט אנחנו לא יודעות על כך.. אני מכירה כמה מעריצים אבל הם לא כל כך בקטע של פורומים ואני בטוחה הם ישמחו לחתום על העצומה ד"א איפה חותמים אני עדיין לא חתמתי:)

shakedy69

New member
בטח שיש...!

אני מכירה לפחות 50 ילדים מהבצפר שלי ששומעים אותם ואוהבים אותם אבל הם לא בפורומים וכאלה... והתחילו להשמיע את טוקיו ברדיו כי כל פעם הפורום שלהם היה מתקשר לרדיו לבקש את השירים שלהם...לפני זה גם לא מכרו דיסקים שלהם פה =/ צריך פשוט להעלות את המודעות, לשלוח מכתבים לרדיו ולהכניס אותם לפלייליסט שיראו שאנשים רוצים לשמוע אותם זאת לא בעיה כלכך גדולה..

roni poynter

New member
אהה אחלההה=]

אבל הם יבואו להופעה שלההםם???!!!\ לי יש חברה ששומעת אותם אבל לא נראה לי שהיא תבוא כי היא לא ממש חולה עליהםם...

The Psycho Girl

New member
טוקיו הוטל זה משהו אחר

הם מוכרים את הדיסקים שלהם בארץ הסינגלים נכנסים למצעדים שלנו ועוד למקומות גבוהים ויש להם הרבה יותר מ2000 מעריצים בארץ השאלה היא לא רק אם נשיג 2000 חתימות להשיג זה אממ פחות בעיה את פשוט מבקשת מאנשים לחתום אם רוצים שהם יגיעו צריך להתחיל להכיר לאנשים ולפרסם אותם בארץ ולגרום לחברת תקליטים שלהם למכור אותם בארץ - את זה איכשהו אפשר לעשות דרך השגרירות

JuSt My LuCk

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

אני עדי בת 15 הפיב שלי הוא דני
ואוווו בן! בן בפורום מקפליי!!!! בן שלא נעלם אחרי שבוע
חחח XDD (אפשר לחשוב שבחיים שלי לא פגשתי בנים
חחחחחח ) טוב אז השתלבות נעימה

or karady

New member
אההה!!! בן!!!

חח עזוב.. אז ברוך הבא לפורום האקזוטי שלנו (כמו שכולן אומרות).. אור 14 וחשבתי שאני גרה בחור עד שגיליתי איפה בת אל גרה.. XDD אה והפייב שלי הוא דני.. ואני ממש סוגדת לך...=].. ועשה טובה אל תברח...

Simple Girl 182

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני אלמוג בת 15 וחצי מהוד השרון והפייב שלי זה טומי בוי
השתלבות מהירה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifברוכהD:

אריאל,14 וחצי, הרצליה פייב-טום
השתלבות נעימה ^^;

m i c k e y 15

New member