../images/Emo207.gif אין לי איפה לשים את זה בלאט!&^%
אמממ לא הייתי פה מזמן אז אני כאן היי.! אז ככה לאמא שלי יש חברה שעובדת בשגרירות אנגליה בישראל, אז שאלתי אותה אם אפשר לעשות משהו איתם ואם העצומה יכולה לעזור. אז קודם כל כן!, היא הציעה לי להמשיך לפרסם את העצומה( שהשם יודע איפה היא =/) ולהגיע ללפחות 2000 איש או יותר כי מתחת לזה אין להם שום סיבה להגיע לכאן... ואז היא אמרה לי שכדאי שנכתוב מכתב רישמי מהפורום או מכל המעריצים +העצומה לשגרירות אנגליה בישראל ולשגרירות ישראל באנגליה שתזמין אותם וווו לחברת תקליטים שלהם/ מנהל או וואטאבר שלהם בתוספת לכתבות עיתונות ומאמרים,פוסטרים וכ'ו שהיו פה בשביל שיראו שכן יש להם קהל מעריצים מספיק גדול. בעיקרון אם זה בא מהשגרירות יש לזה סיכוי הרבה יותר גבוה לתשובה חיובית כי הם כמובן יכולים לסרב מבחינת לוח זמנים צפוף וכ'ו...אבל אם אנחנו חושבות שיכולים להגיע להופעה שלהם 2000 איש בדוק אז שווה לנסות. ואני מדגישה הם לא חייבים להיות בסיבוב הופעות אירופאי בשביל לבוא לכאן!! כי הם לא מתכננים אחד כזה בקרוב, וגם אם כן רוב הסיכויים שנשאר בחוץ. רק להזכיר לכם שגם הפורום של טוקיו הוטל עשו משהו דומה והופפפפ הם פה שבת הבאה! אז...לא יודעת למה אני התרגשתי שהיא אמרה לי את זה שווה לנסות ולא להגיד ישר שאין סיכוי יכול להיות סיכוי, אם לא ננסה לא נדע בחיים =/ אז...מי מתחיל לאסוף חומרים?!חחח