שרשור הפרק היומי - פרק 27

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif../images/Emo45.gif

במקום להתנגש בה היא התנגשה בג'יני וטומי, ואז אבא שלה אמר לה שמספיק להיום והיא ירדה מהאופניים.

rotem bobo

New member
פרק 27

טוב אין לי הרבה מה לרשום.. גם לא שהפרק היה טוב כמו שאני רושמת תמיד קצת הגזימו עם כל הסיבוך הזה לא:\? אני אישית מאוכזבת הסתבכתי אוף יום טוב:|

yarivito

New member
פרק מעולההההה

בניגוד לשמינייה שם המשחק של ידידיה היה טיפה מאופק כאן בפרק של האי,הוא היה ממש תותח! קרע אותי מצחוק:p וידעתי שהפרט הקטנטן הזה של הילדה שינה הכלללללללל

אראל16

New member
משהו חשוב

שמתם לב שבוק אמר לטומי שבגלל מה שעשית ההורים שלך לא נפגשו למה הוא אמר ההורים שלך לטומי

ליאל666

New member
פפשש..! אייזה גליץ'..! ;)

אייזהה פרק מטוראאף...! איך טומי - יון הכווסוון - אמר כאאזה כשהמבצר חזר - ייישש..! חח..! =] אייזהה פרק יפה..! ואינעל ידידיה..! בוק - חח..! איזה שם זה..! הוא הפיקסר הכי יפה..!

ANGELUSPIKE

New member
ידעתי שהוא לא דילן.....

הייתי בין היחידים שאמרו שידידיה הוא לא דילן, יוצא מכך שתאוריה שלי עדיין תופסת וטו מי הוא דילן, חוץ מזה גיורא הוא גאון.

גדול

ענק,כבר חודשים שהוא עושה לנו טלוויזיה טובה יותר ידידיה ויטל פשוט שחקן אדיר שמשחק מצוין את הבוק שרזה כמו דוק.

פספסתי../images/Emo10.gif שכחתי שיש האי../images/Emo2.gif../images/Emo189.gif

ובקיצור, נזכרתי ב14:41 והתחלתי לראות מהנקודה הזו וכמובן שלא הבנתי כלום
נשלים ב VOD

porky169

New member
היה נדמה לי שראיתי במבי../images/Emo134.gif

בפתיח. משהו מוזר הולך פה

מה נסגר?../images/Emo6.gif היום במבי אתמול פיל../images/Emo3.gif?../images/Emo189.gif

מה יהיה מחר? זברה

אוקיי אוקיי אוקיי זאת רק אני או ש...

ידידיה אמר "ההורים שלך"?
ובוק? הוא הספר?

8דושנקה8

New member
מגניב זה לחזור להופעה של הביטלס...

גיורא לא מבזבז אף הזדמנות להכניס דברים המוכרים מהשמינייה... איזה מדליק התפקיד של ידידיה והילדים עם עלמה? איך הספר יכול להיות בשתי מקומות בו זמנית? או שזה גם היה קשור לגליץ' ועכשיו זה הסתדר? וזה היה מקס בסוף? אני מבולבלת אבל נראה לי שאהבתי את הפרק הזה יותר מהפרק של אתמול אתמול הייתי יותר מידי מבולבלת.... נו טוב, קשה (יותר נכון בלתי אפשרי) לחשוב כמו גיורא...

פרק אגדי

לצפות בפרק 27 של האי שמלא בידידיה ויטל זה תענוג אחד גדול!! בוק אה? חחח בוק זה ספר וזה מאוד מצחיק,המשחק של ידידיה מעולה כצפוי

אראל16

New member
אתה צודק

בוק זה ספר וגם הוא אמר שבספר היה מצוייר שלכלה תהרס השמלה וזה לא נראה חשוב אבל זה מה שגרם לגליץ' הוא כנראה מתקן גליצ'ים שקרו שקשורים לספר או משהו כזה

למעלה