שרשור הפרק היומי - פרק 27

מה שאמרת

בקשר לזה שבוק אמר לטומי "ההורים שלך" זה נכון....אני הסתבכתי לגמרי

Yarinv

New member
פרק יפה

כל החזרות ל-09.09.09 מתחילו קצת להיות מתישות, כבר מכירים הכל ויודעים אילו דברים אמורים לקרות. "בוק עשה פוק"
כמו שבן אמר, בוק הוא כל כך צ'כוב 2. יכול להיות שבזמן שהפרק הזה התרחש הילדים בינתיים חיפשו מקום אחר על האי ומצאו את הבית של משפחת בן עמי וזה מה שראינו בפרק הקודם?

Superboi

New member
זה עדיין לא מסביר איך יש לעלמה ספר אדום../images/Emo59.gif

ליאל666

New member
יש מצב..!

או שבכלל זה יה בהיסטוריה אחרת..! ואולי עכשאאו כל הילדים "חטופים" והם במבצר - ומקס חיכה לטומי - והוא רוצה להרוג אותו..?! >< "מבולבלים..?! גם אנחנו..!" חח..! - חיקוי של גיא זוהר - אתמול מארץ נהדרת..! חח..! D=

snirf

Active member
זה לא הולך להיות פשוט...

טומי נתקל בקשיים נוספים להחזרת המצב שהיה ומפרק לפרק נהיה יותר מעניין לראות איך המצב מסתבך אף יותר היה פרק מצויין
אהבתי את הדמות של ידידיה,דמות קומית
מסתבר שהוא טיימר שתפקידו לתקן גליצ'ים שנוצרים בזמן זה היה די ברור עוד מסוף המחצית שהוא לא דילן אהבתי גם את העריכה של הפרק...העריכה של תקציר הפרקים הקודמים הייתה שונה+מנגינה שונה
מי אמר ששינויים זה רע?

../images/Emo45.gifאני איתך

אחלה של עריכה מוסיקה בפרק יכול להיות שההתחלה הייתה מנגינה של שיר כלשהו ולא סתם מנגינת רקע?

ny22

New member
מנהל
רגע, אז מה שאתה אומר זה ש...

כל החצי השני הולך ליהות איך טומי מתקן את הגליץ'????? אני מקווה שלא, כי קשה לי לראות איך זה יהיה מעניין....

ליאל666

New member
פראאק מטוראאף..!

בוק - שעשה פוק..! בוק - שרזה כמו דוק..! בוק - ישלך ת'לוק..!!! מתעעליך..! ידידיה..! בוק..! ניני..! משלא תרצה בשבילי אתה מלך..! מלך..!
אם אתה הפיקסר - אני הגליץ'..! ;) 3> ידידיה..!!!

אולי הספר של עלמה../images/Emo63.gif

הוא לא קשור 9.9.09 כי לא היה רשום על העטיפה את התאריך הזה..

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאבל היה בו את הציור

של האסטרואיד שפוגע בכדור הארץ

אראל16

New member
עוד משהו

איך זה שהילדים היו גם על היאכטה וגם עלו על הרכבת באותו זמן וגם שג'יני הייתה על היאכטה עם מקס וצ'יף והלנה וזה וגם הם חטפו אותה כמו שהם חטפו ומייקי היפנט אותה איך זה קרה באותו זמן

סאמוואן

New member
חחחחח איזה פרק קורע!

באנה ידידה הזה שחקן ענק!!-כמו תמיד אבל הוא נהיה ממש מכוער...שיהיה.. הוא ממש קרע אותי

הוא../images/Emo35.gif מכוער../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

לא נכון
לפי דעתי מתאים לידידיה תסרוקת כזו,

סאמוואן

New member
מה לעשות שבהשמיניה הוא היה נראה יותר טוב..

עכשיו הוא התכער לדעתי-חח איך ידעתי שיתקפו אותי על זה...(אבל חפיף..) הוא שחקן מצויין וזה מה שחשוב...

לא תוקפים נשמה../images/Emo13.gif

זכותך לחשוב מה שבא לך אני חושב שככל שהוא גודל הוא רק נהיה גבר אמיתי ונאה ויפה יותר עם העיניים הכחולות שלו והוא שחקן נפלא ומצויין בזה את צודקת

למעלה