שרשור שאלות

sivan1207

New member
חחחחחחחחחחחחחח

רקקקק האמאותת החמודות האלה יכולות להלחץ מזההה.... זה חרטא ברטאאאא די להחץץ

את בקבוצת מקדם גבולי

אז בגלל שאת בחצי נחשב כמקדם 4 שזה היה עד גיל 29 אז ככה: 8 - לחלק במקדם 4 = 2 - 29.5 + (2 -) = 27.5 שזה אומר שכרונולוגית את צעירה יותר. תהני :)

sivan1976

New member
איזה כיף לי

איזה מקסימים אתם.... מעבר לזה שהצערתם אותי בשנתיים...גם עניתם לי מהר לילה טוב ונשיקות

קודם כל....

אתה יכול לענות על כל השאלון באתר וזה גם יתן לך את התשובה של הגיל. אם אתה רוצה לחשב לבד אז ככה: אתה לוקח את סכום החלק הראשון למשל, מחלק אותו במקדם. התשובה שיוצאת לך מהפעולה הנ"ל אתה מוסיף למס' של הגיל האמיתי שלך. לדוגמא: אם בחלק הראשון יצא לך : 5 + והמקדם שלך הוא : 4 אז אתה עושה 5 לחלק ל-4 שווה 1.25 ואז מוסיף לגיל שלך. לי זה הוסיף עוד 1.25 ל 29 אז אני בת 30.25 אמאשלהם.....

מה זאת אומרת בחלק הראשון?

כאילו...לא מתכוונים להכל? אני בן 13, יצא לי -3 ופיספסתי את אופן החישוב. אני מחלק את -3 ב-4(המקדם שלי?) ואז מחסיר מהגיל? זאת אומרת שאני בן 12 ורבע? ורגע...המקדם ההתחלתי הוא 16...ככה שהגיל עולה המקדם עולה? ובכמה? כי אני רוצה לעשות הערכה כמה המקדם לגיל 13. נניח שהמקדם לגיל 16 הוא 4 והמקדם לגיל 20 הוא 5 אז אני אדע שהמקדם לגיל 13 הוא בערך 3..מבינה? תוכלי בבקשה לעזור לי?

יכול להיות שאתה טועה במקדם??

נניח שהמקדם שלך אכן 4 אז כן, אתה מחלק 3 - ב- 4 והתוצאה שיוצאת לך אתה מוסיף לגיל. בדוגמא הזאת יוצא ש: -3 לחלק ל-4 שווה 0.75 - אז 13 + 0.75 - שווה 12.15 בדיוק כמו שכתבת. אתה טיפה'לה יותר קטן...תשמח.. :)

sivan1207

New member
לא היה מקדמים של גיל 13

נראה לי שהם לא חישבו את זה לפי הגילאים האלה אבל מילא זה סתם שטויות...

למעלה