מקוויקאנד

Shir Girl XD

New member
מיי מקוויקנד

שיר השבוע של מקפליי: ignorance Transylvania Acoustic
שיר השבוע לא של מקפליי: Simple Plan - you down Simple Plan - i just a kid offspring -give to me baby Offspring - Why Don't You Go Get a Job someones watching over me-ilary duff
להקת / אלבום השבוע: simple plan mcfly offspring
קליפ השבוע: Simple Plan - Untitled http://www.youtube.com/watch?v=Y2lhkCQkhu8&NR=1 offspring -give to me baby http://www.youtube.com/watch?v=WtdQmj9Woxs Offspring - Why Don't You Go Get a Job? http://www.kewego.com/player/?csig=iLyROoaftMxt&sig=iLyROoaftIGD blink-182 - First Date http://www.youtube.com/watch?v=1yaVVF7RX2g someones watching over me by hilary duff http://www.youtube.com/watch?v=EyAfqxT7Ulo תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: או.סי משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: שימח:צחוקים עם החברים שלי מהלהקה העציב:היחס שאני מקבלת או יותר נכון החוסר יחס שאני מקבלת החברות שלי עיצבן:הטקס שהיה לי ביום חמישי
ציטוט השבוע: אורטל אומר/ת: XDD חלום Shir Laz -סאמר ווינטר אומר/ת: מה חלום? אורטל אומר/ת: שהוא ישיר לי ... Shir Laz -סאמר ווינטר אומר/ת: הוא כבר שר לך אורטל אומר/ת: באמת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shir Laz -סאמר ווינטר אומר/ת: בדיסק שדאגי נתן לך אורטל אומר/ת: את רואה פה את דאגי בסביבה אורטל אומר/ת: לא כי הוא פשוט בקשר רק עם סבתא שלי ... Shir Laz -סאמר ווינטר אומר/ת: אההה את במכוונת במציאות שהוא ישיר לך..? אורטל אומר/ת: כן Shir Laz -סאמר ווינטר אומר/ת: אהה חח Shir Laz -סאמר ווינטר אומר/ת: XD אורטל אומר/ת: XDD יופי שוגה ====== אני:מוגלי בן 40 היית מאמינה אורטל:XDD את לא יודעת כמה זמן לקח לי להבין !! מוגלי XDD אממ לא כתבתי אותו ... אני:מה? אורטל:מה מה? אני:אממ לא כתבתי אותו ... את מה לא כתבת? אורטל:את פרק 40 ? מה ? על מה דיברת ? אני:אני דיברתי על מוגלי מספר הג'ונגל XD XD XD XD XD XD XD ====== שיעור ספרות אנחנו מדברים על אנטיגונה ילדה:ליאור (המורה) נכון היא הייתה בת 12 ליאור: מי? ילדה: יוליה ליאור: אנחנו מדברים על אנטיגונה מה יוליה קשורה תמונת השבוע:

Charley XD

New member
יופי תראי את

הפיגור שלי לכולם
סורי אבל זה היה ממששש תקוע ולא קשור לחיים !! מה את רוצה ממני ? |פאפיפייס| חוסר יחס ? סליחה ? מה זה ? תהרגי אותי שאני אדם שהיה לו שבוע משוגע !! אני אוהבת אותך בכל זאת
וחסר לך שתגידי את זה שוב !! אני אצטרך לנסוע באופניים אלייך...

Shir Girl XD

New member
מה את רוצה להתקשר את לא מתקשרת

בטלפונים שלי את נרדמת ובואי נראה כמה שנים יקח לך להגיע באופניים..... אני לא נראה לי שזה יקרה במאה הזאת ורק היום אנשים שאלו אותי איך היה לי בהופעה ואיך בחתונה אבל אף אחד לא יכל לשלוח לי הודעה של 'בהצלחה' או להתקשר להגיד מילה טובה כי לפני ההופעה אני זאת שהתקשרתי אלייך בר רק היום שאלה דרור.. אני לא יודעת אם היא שאלה ואור שאלה אתמול לזה אני קוראת חוסר יחס... (ויש לי סיבה לפי מה שאת שמה לב) **סליחה על החפירה אבל זה ישב לי על הלב**

Charley XD

New member
שוגה ../images/Emo23.gif כבר דברתי איתך אבל

בבקשההההההההההההההההההה תסלחי לי ... את יודעת איזה שבוע היה לי ! וסורי אני עייפה תמיד ... אני כמו ילדה קטנה בקטע הזה ואת יודעת

OneStepCloser

New member
../images/Emo187.gifסופשבועD:

שיר השבוע של מקפליי
McFly & V - Chills In The Evening McFly & Busted – Lola McFly - The Way You Make Me Feel McFly - The Ballad Of Paul K McFly – Rocks McFly – Nothing McFly - No Worries McFly – Ignorance McFly - Home Is Where The Heart Is McFly - Fight For Your Right
שיר השבוע לא של מקפליי
Avril Lavigne – Hot Biffy Clyro - Folding Stars Eminem - When I'm Gone HIM – Beautiful HIM - Gone With The Sin HIM - Join Me HIM - Killing Loneliness HIM - The Sacrament HIM, Apocalyptica, The Rasmus – Bittersweet Limp Biskit - Behind Blue Eyes Lindsay Lohan – Over Linkin Park - One Step Closer Mika - Happy Ending
My Chemical Romance – Cancer Natasha Bedingfield – Soulmate No Doubt – Don’t Speak Plain White T's - Hate (I Really Don't Like You) Quietdrive - Time After Time The Rasmus - No Fear
להקת/אלבום השבוע
McFly ו-HIM.
קליפ השבוע
אין.
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
סרט - היה איזשהו סרט עם מישהו חמוד... לא זוכרת איך קראו לו. סידרה – האוס!$#%
משהו שעיצבן
המשפחה שלי
שימח השבוע
החברות שליD:
ציטוט השבוע
1. התגובה שלי ושל שיר על סוף ההופעה של טוקיו הוטל בEMA – כששפכו עליהם מים: NoHappyEnding says: אמגד NoHappyEnding says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שירD: says: WTF?!?! NoHappyEnding says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שירD: says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD NoHappyEnding says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הלוואי שיתחשמלו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD NoHappyEnding says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שירD: says: תראי את השיער שלו סDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג NoHappyEnding says: ככה השיער שלו יותר יפה! NoHappyEnding says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שירD: says: הוא נראה ככה יותר נורמאלי!! שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח NoHappyEnding says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שירD: says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDD אוי זה היה טוב NoHappyEnding says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג NoHappyEnding says: מאוד NoHappyEnding says: XDDDDDDDDDDDDDDDD 2. זה לא מצחיק, אבל מוכיח כמה ששאח שלי מפגר
: אח שלי התחיל לשיר BCB אז שאלתי אותו: "למה אתה שר את השיר הזה?" והוא ענה: "כי זה שיר הומו" גאד -______________-'
מתנגן בראש/פלייליסט
McFly – All About You
תמונת השבוע
יש 2 P:

Yu vi

New member
טום נראה ממש טוב../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

ראיתי היום את הקטע עם המים בהופעה של טוקיו הוטל XDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחח זה היה אחד הדברים הקורעים XDDDDDDDDDD זה היה נראה כאילו מעל כל אחד מהם עומדים 10 אנשים עם דליים בכמויות אדירות ושופכים עליהם בלי הפסקה XD זה היה ממששששש מוגזם

הו, ס'מתוק../images/Emo99.gif

המ.. את יכולה להעלות בשבילי את McFly - Rocks להורדה? פליזפליז?
והציטוטXD אמרתי את שלי כבר במקוויקנד של שירXD

O0NoNi0O

New member
טום בלבוש פטריוטיXD

חח אבל של ישראלXD; מצבי רע. אבל רציני עכשיו; כול הזמן הוא עם אותה חולצה, בצבעים שונים מה היה מבצע על החולצות האלה?XD

אוףףף למה ההודעות נמחקות לי?!??!../images/Emo46.gif

אין לי כח לכתוב מחדש אז קיצר... קוראים לי שני ואני פה

Mcfly for ever

New member
אני

|שיר השבוע של מקפליי: The Heart Never Lies umbrella
שיר השבוע לא של מקפליי: suddenly - ashley tisdale my_chemical_romance-welcome_to_the_black_parad
להקת / אלבום השבוע: Just My Luck
קליפ השבוע: Ashley Tisdale - Not Like That
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: רטטוי יש לה ביצים
משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: שימח: אח של סבתא שלי התעורר מקומה
ציטוט השבוע: המורה לאנגלית שלי היא עולה חדשה מלונדון אז היא לא מדברת עברית כך כך טוב. אז זה מה שקרה בשיעור אנגלית המורה: יש כל מיני סוגי של מסטיקים כמו שאצלכם יש... איך קוראים למסטיק הזה ילד מהכיתה שלי: הובה בובה? המורה: כן, אבא באבא בשיעור מתמטיקה צליל: התרגיל הזה קשה המורה: התרגיל לא קשה, את יודעת מה קשה?, הקיר קשה
תמונת השבוע:

butbut

New member
XD הציטוטים שלך קורעים!

החתול כזה חמודי!!!!!!! ^^ יאאאא איזה עיניים!!! =]]

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifהתגעגעתן?><לא הייתי בשישי-שבת

שיר השבוע של מקפליי:All About You
שיר השבוע לא של מקפליי:>>>שיר מדהים!!!! the rocket summer-so much love
להקת / אלבום השבוע:מקפליי:]
קליפ השבוע:חחח XD: http://www.youtube.com/watch?v=YjPVvP6jBEQ
משהו ששימח
:
הלכתי לישון אצל חברה
החלטנו שביום שני יש חזרה ללהקה
3 בנים התחילו איתיXDDDD העציב
:
הפיק משפיע עליXDDDD
הגעתי למסקנה שאני לא מרגישה כלום כלפי הסבתות שלי
אני צריכה לעשות עוד כתבה-כי הבנתי שהנושא הזה חרוש-XD אי ליכ וח חח
ציטוט השבוע: המורה לתנ"ך בשיעור תנ"ך-ספר בראשית: המורה:"בת-אל קורל[החברה שיושבת לידי], מה החיות עושות בכ-רם?" אני:"אמממ.." קורל:"הן מז***ת". אני:"לא, הן עושות ילדים". ~5 דקות אחרי~ המורה:"בת-אל וקורל, מה אנחנו מבינים שהוא" אני:"הוא קוקו" המורה:"לא!הוא ז-ב-ל" ~10 דקות אחרי~ אני:"המורה אני יכולה לצאת להשתין". המורה:"אם עצרת אותי באמצע קריאת פסוק, כנראה שיש בפיך משהו מאוד מיוחד לומר לנו". אני:"כן, אבל..." המורה:"שקט,כולם להקשיב" אני:"אני צריכה להשתין". המורה[מבט מבועט]:"את יכולה לצאת כשתגיע ההפסקה" אני:"המורה זה יוצא לי!" המורה:"את יכולה להתאפק". אני:"המורה אם את לא נותנת לי לצאת-זה יצא לי בכיתה. אני לא מסוגלת להחזיק את זה". המורה:"זאת הפעם האחרונה ש.." [לפני שהיא הספיקה להמשיך את המשפט כבר יצאתי בריצה]. XDD
תמונת השבוע:אואוא:] דני בגלל שהוא סקסי:]

butbut

New member
../images/Emo26.gifבא לי להרוג מישהו..

[אני ושלי בעזריאלי]. דומות? אוי לזה שאומר כן! >< XDDD

butbut

New member
ללאלאלאל><אני מכחישנית בתוקף

עד לתאריך שאנחנו נהפוך לסבתות

למעלה