מקוויקאנד

נסטיי22

New member
את יכולה בבקשה להעלות לי את...

Surf Medley ?? פלייז
(למה לא שמעתי אותו עדיין??? *טיפשה טיפשה טיפשה*)

Charley XD

New member
../images/Emo26.gif אני אני אני !! ../images/Emo110.gif

שיר השבוע של מקפליי: the way you make me feel McFly - Umbrella Surfer Babe mcfly-room on the 3rd floor McFly - Broccoli Pinball Wizard Walk In The Sun שיר השבוע לא של מקפליי: Sum 41 - Still Waiting Sum 41 - Pieces
Nickelback - Animals Nickelback - Side Of A Bullet Alanis Morrisette - Hands Clean Stockholm Syndrome Blink 182 - Phantom Of The Opera (?) Blink 182 - American Pie Theme Song Foo Fighters - My Hero להקת / אלבום השבוע: מקפלי קליפ השבוע:XX תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האוס !!
ווונדרלנד
לא נמאס ממנו לעולם ... משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: עיצבן - אממ לא זוכרת אבל היה משהו .. שימח - היה אתמול כיףףף וזאת הייתה עבודה ! (זה היה מוזר) ועוד משהו שאני מאוד רוצה שיקרה היום
ציטוט השבוע: ALMoGiT ^^ רייבן בנט - Hey, My Name Is Raven =] אומר/ת: אבל בדוגרי אם ישאלו אותי זה היה הדבר הכי השפיע עליי אני יענה מקפליי ואחר כך אצעק שמקפלי זה לא דבר אלא הלקה טובה ביותר אורטל אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ALMoGiT ^^ רייבן בנט - Hey, My Name Is Raven =] אומר/ת: אבל זה נכון!! אורטל אומר/ת: אני אגיד "מקפלי" ואז ישאלו אותי - מה ? טוב עכשיו הבנו הכל מסע בזמן מסביר הכל
ועוד משהו שאף אחד לא יבין "יש פה בנות דתיות !!" XD המורה : "הכבד יכול לעשות הכל" ילד : "הוא יכול להפשיר פיתות ?" תמונת השבוע:
קר לי פתאום
למה יש לי הרגשה שאף אחד לא קורא את זה בכל זאת ? נמנמ מלכה מי שכן

just orr

New member
קר לך? O:

איך?
XDDDD אממ.. אני חושבת שמגיע לי כתר עכשיו, לא?
סתםסתם XD אוהבת אותך 33333>

Charley XD

New member
יופי ... זה שאת לא גרה שני מטר ממני זה לא

אומר שאני עסוקה ... זאת אמא הזאת אין לה כוח להסיעה אותי XDD מסכנה היא כל הזמן מסעה לבד ... לך יש דרור !

גילולית

New member
המקוויקנד שלי

שיר השבוע של מקפליי:ignorance שיר השבוע לא של מקפליי:undiscovered- james morrison להקת / אלבום השבוע:מקפליי mito (בול קנו לחברה שלי אז נדבקנו להופעה קשות) קליפ השבוע:kickapoo- tenacious d תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:המערכונים של הגשש ברדיו משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע:שימח:מצאנו כלבה נטושה וחברה של אמא שלי אימצה אותה=) העציב:המורה היחידה הנורמאלית שנשארה מההסתדרות יולדת:S ציטוט השבוע:"אושר עילאי!" תמונת השבוע:

Simple Girl 182

New member
../images/Emo105.gif מיי מקוויקנד ../images/Emo105.gif

שיר השבוע של מקפליי: THNL Umbrella Ignorance
שיר השבוע לא של מקפליי: ושוב, כל הדיסק של נטשה בדינגפלד Lucas Grabeel - Go The Distance James Blunt - 1973 High School Musical - Stick to the Status Quo High School Musical 2 - I Don't Dance
להקת / אלבום השבוע: ושוב הדיסק נטשה בדינגפלד צועד בראש כבר כמעט יותר מחודש
קליפ השבוע: THNL
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הסרט אשת החלומות ראיתי אותה אתמול הקולנוע, הוא ממש מצחיק
[הסרט הזה כלכך מבוקש שאשכרה ישבתי בשורה ראשונה] והיי סקול מיוזקל 2, הרשו לי להגיד משהו קטו על זה.. לוקאס גרביל!@#$%^&*
משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע:
ראיתי היי סקול מיוזקל 2 3:
ציטוט השבוע: אין
תמונת השבוע:

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo23.gifעונה../images/Emo168.gif

שיר השבוע של מקפליי: Star girl Transylvania Ultraviolet The Heart Never Lies Hypnotised
שיר השבוע לא של מקפליי: Bon Jovi - Born To Be My Baby Bon jovi-Livin' On A Prayer Bon Jovi-I want you bon jovi-in these arms Bon jovi - bed of roses bon jovi-if i was your mother
שיר מדהים
Backstreet Boys-inconsolable Backstreet Boys - I'll be The One Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine Metallica and Guns N' Roses - Nothing Else Matters my chemica romance-teenagers
להקת / אלבום השבוע: בון ג'ובי
מקפליי
אלבום: bon jovi-keep the faith |
קליפ השבוע:מקפליי,דה הראט נבר ליי
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: זואי 101
דרייק וגו'ש
לא מדהימה
פטיטו
האי
טופ מודל 4
משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע:
שימח:הייתי עם חברות בסנטר וקניתי חולצות,מפרטים וסיכה
אתמול יצאנו כמה חב'רה וחגגנו לחברה שלי יומולדת בטיילת בת"א היה אחלה
,אבל איזה מפחיד שם,יש שם אנשים ממש מוזריםXD((תיזהרו באמת))
העציב:שמקפליי ירדו למקום תשע ומייל כמיקל רומאנס לא זוכה בלהקת השנה
שאבריל לאבין פאקניג זכתה פעמיים בטקס
ציטוט השבוע:אתמול שיצאנו לטיילת היינו בסעדה על הים ואני וידיד שלי דיברנו... ולשאר החב'רה לקח שנים מה להזמין לאכולXDD בנתיים אני והוא דיברנו מה בא לנו לאכול
הוא:באלי חומוס צי'פס סלט עם ציז'בורגר אני:נקרעתXDD הוא:בואו נלך לאכול צי'זבורגר עם גבינה,כוס חלב עם עוף עם קפה הפוך עם יד של חזיר
קיצר המאכלים הכי לא כשרים שיש וזה היה קורעXD שהוא אמר את זה היה כזה מצחיק..אולי פה זה לא נשמע כזה מצחיק
תמונת השבוע:
ג'ון בון ג'ובי בתמונה הכי מושלמת שיש בעולם כולו
ורק תגידו שזו לא תמונה מושלמת

למעלה