../images/Emo26.gif אני אני אני !! ../images/Emo110.gif
שיר השבוע של מקפליי: the way you make me feel McFly - Umbrella Surfer Babe mcfly-room on the 3rd floor McFly - Broccoli Pinball Wizard Walk In The Sun שיר השבוע לא של מקפליי: Sum 41 - Still Waiting Sum 41 - Pieces
Nickelback - Animals Nickelback - Side Of A Bullet Alanis Morrisette - Hands Clean Stockholm Syndrome Blink 182 - Phantom Of The Opera (?) Blink 182 - American Pie Theme Song Foo Fighters - My Hero להקת / אלבום השבוע: מקפלי קליפ השבוע:XX תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האוס !!
ווונדרלנד
לא נמאס ממנו לעולם ... משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: עיצבן - אממ לא זוכרת אבל היה משהו .. שימח - היה אתמול כיףףף וזאת הייתה עבודה ! (זה היה מוזר) ועוד משהו שאני מאוד רוצה שיקרה היום
ציטוט השבוע: ALMoGiT ^^ רייבן בנט - Hey, My Name Is Raven =] אומר/ת: אבל בדוגרי אם ישאלו אותי זה היה הדבר הכי השפיע עליי אני יענה מקפליי ואחר כך אצעק שמקפלי זה לא דבר אלא הלקה טובה ביותר אורטל אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ALMoGiT ^^ רייבן בנט - Hey, My Name Is Raven =] אומר/ת: אבל זה נכון!! אורטל אומר/ת: אני אגיד "מקפלי" ואז ישאלו אותי - מה ? טוב עכשיו הבנו הכל מסע בזמן מסביר הכל
ועוד משהו שאף אחד לא יבין "יש פה בנות דתיות !!" XD המורה : "הכבד יכול לעשות הכל" ילד : "הוא יכול להפשיר פיתות ?" תמונת השבוע:
קר לי פתאום
למה יש לי הרגשה שאף אחד לא קורא את זה בכל זאת ? נמנמ מלכה מי שכן