מקוויקאנד

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifדאמעט השבוע הזה עבר לי מזה מהר!../images/Emo12.gif ><

שיר השבוע של מקפליי: Ignorance East Way Out Silence Is A Scary Sound Don't Stop Me Now No Worries Pinball Wizard Nothing Too Close For Comfort Dont Know Why Not Alone Bubble Wrap
שיר השבוע לא של מקפליי: New Found Glory- I Dont Wanna Know Blink 182- Down,Always, Adam's Song, All the Small Things,Felling This Plain White T's- Hate, Figure It Out Simple Plan- >When I'm Gone<, Shut Up Avril Lavigne- Hot, Anything But Ordinary, Naked, Knocking On Heaven's Door Taking Back Sunday- MakeDamnSure Jennifer Lopez- Do It Well Aly & AJ - Potential Breakup Song The Killers- Sombody Told Me וכל אמריקן אידיוט של דרין דיי.. חפירות קשות >_____<
להקת / אלבום השבוע: מקפליי/גרין דיי/בלינק/פליין ווייט, American Idiot/Blink 182/Under My Skin/Wonderland/Let Go
קליפ השבוע: -------
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: על-טבעי/מגרש ביתי
משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: לא דעת... אינלי כוח לכתוב XD אהה! קיבלתי את הדיסק של רום, הסינגל של SG והלוח שנה!! השלמתי תאוסף! ישלי את כל האלבומים וההופעות בלייב של מק DDDDDDDDD:
ציטוט השבוע: אני ושיר- התפגרויות קשות.. מאוד:
אני- "יופי לא מספיק אני רעבה עכשיו אני גם חרמנית!! ><" שיר- "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDD" שיר- "למה לא. רעבה וחרמנית זה השילוב המנצח!! את תתני לו ביס בזין בטעות כי תחשבי שזה נקניקיה XDDDDDDDD" אני- " איכככככככככ מה עשית ממני?! ><" אני- "XDDDDDDDDDDDDDDDDDD" שיר- "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" אני- "אני לא נושכת דברים... אנושיים! שיר- "חחחחחחחחחחחחחחחחח למה לא? לי בא לנשוך את הפטמה של הארי/דאגי |ריר| שיר- "מה עשית לי עכשיוווווווו עכשיו גמני חרמנית XDDDDDD יא מחרמנת שכמותך XDDDDDDDD!!!!" אני- "Thats what I do" שיר- "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Sivan, the Harmanator" שיר- "XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD" אני- "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" שיר- "את כמו קונדומט וכספומט וכאלה... חרמונט XDDDDDDDDD" שיר- "זה מזכיר לי קרמבו :-O" אני- "פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאפסי על עצמך!!!" -------------------------
שיר- "נכון אשכרה דני נראה אחד שהוא לגמרייייייייי שרוי בחשקוק קוסמי תמידי? (אם קראת ג'ורג'יה.. אם לא אני אסביר לך מה זה XD)" אני- "אוקי לא הבנתי ><" שיר- "חחחחחחחחחחחחחחח חשקוק קוסמי זה שמישהו חושק בכל דבר ודבר. גם בדברים לא זזים. למשל, תרנגול, שעון, פומפיה.. ממוטה.. טום פלטצ'ר" שיר- "יש חשקוק כללי, שזה רק באנשים שבסבביתך" אני- "גאד אני הולכת לעמוד/לעבור לידו!!!! DDDDDDDDD: " -------------------
um) שירD: אומר/ת: נכון זה מתסכל אותך שטום סטרייט? -D-D-D (pi)(um) שירD: אומר/ת: הוא מתעתע בגיי-דאר שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (pi)(um) שירD: אומר/ת: מצד אחד הוא הבן אדם הכי גיי שדרך על פני האדמה.. סיונוש =) Must have missed the chapter... אומר/ת: כלכךךךךךךךךך (pi)(um) שירD: אומר/ת: ומצד שני ישלו חברה כבר מיליון שנים!!!!!! סיונוש =) Must have missed the chapter... אומר/ת: הוא גיי בהכחשה!! סיונוש =) Must have missed the chapter... אומר/ת: אני אומרת לך הוא חרמן על דני אשששש!! (pi)(um) שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחח בהרור!!!!! סיונוש =) Must have missed the chapter... אומר/ת: טוב.. מי לא? סיונוש =) Must have missed the chapter... אומר/ת: XDDDDDD (pi)(um) שירD: אומר/ת: גם דני חרמן עליו XD סיונוש =) Must have missed the chapter... אומר/ת: חחח דני חרמן על כל דבר שזז! (pi)(um) שירD: אומר/ת: אשכרה XD (pi)(um) שירD: אומר/ת: למרות שלדעתי דני הכי סטרייט בלהקה XDDDDD סיונוש =) Must have missed the chapter... אומר/ת: כנל סיונוש =) Must have missed the chapter... אומר/ת: לא באמת (pi)(um) שירD: אומר/ת: וגם הוא לא הסטרייט הכי בעולם זהו להיום!
מתנגן בפלייליסט: 30stm- From Yesteday
תמונת השבוע: הם חאמודים!! אני לאהוב!! עשו את דני חתיך רצח ואני מתה להתחלף עם טום.. חוצמזה תמונה ממש יפה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהציטוטיםXDDDDDDDDDDDDDDDD

והתמונה, סורי אבל פוטושופ גרוע XD אמן וזה היה אמיתי
תתחדשי על רום וSG והלוח שנה זונע, אני גם רוצה את SG ואת הלוח שנה ;;

sweet shir

New member
לא נכוןןןן חחח התמונה ממש חמודה!

כאילו, זאתי הרבה יותר טובה~ אבל עדיין דני וטום חמודים שם P:

../images/Emo54.gif*מזילהריר*אווו! דרארי!! ../images/Emo99.gif

נכון זה דרארי? גאד, זה כלכך חמוד...
[פעם כתבתי אחד. גרוע, אבל כתבתי. XD]

sweet shir

New member
חחח כן, אני קוראת לזה הארקו. ../images/Emo6.gif

מכוח הרגל.... P: הארקו = שלמות.
מלא זמן לא קראתי, ועכשיו אני קוראת אחד מעוות כזה ומצויייייייין. P: אחח הדברים שגורמים לי אושר.

rox love BSM

New member
אעאע איזה תמונה יפה../images/Emo99.gif

רק לציין שהיא לא אמיתית לכל הבנות שנלחצו שהם גייז.... (לא שיש בזה משהו רע)

sweet shir

New member
ואת סנונית! ../images/Emo6.gif (או שהחלטנו משהו אחר? אני כבר

לא זוכרת חחחח)
<<:

Yu vi

New member
אני לא מפסיקה לצחוק XDDDDDDDD../images/Emo85.gif

שיר- "חחחחחחחחחחחחחחח חשקוק קוסמי זה שמישהו חושק בכל דבר ודבר. גם בדברים לא זזים. למשל, תרנגול, שעון, פומפיה.. ממוטה.. טום פלטצ'ר" וכל הקטע האחרון על זה שטום גיי בהכחשה XDDDDDDDDD אני לא מפסיקה לצחוק.

L D N

New member
../images/Emo215.gifסופשבוע נעים! ../images/Emo140.gif

שיר השבוע של מקפליי: איגנורנס, THNL,אמברלה. שיר השבוע לא של מקפליי: האלבום של הלוגודביי ושל ג'יימס מוריסון. Hollywood Undead - Bitches Vanilla Sky - Umbrella Shayne Ward - No U Hang Up Chamillionaire Ft. Slick Rick - Hip Hop Police Craig David - Hot Stuff Stacie Orrico - (There's Gotta Be) More To Life Lil' Chris - We Don't Have To Take Our Clothes Off להקת / אלבום השבוע: הלוגודביי, ג'יימס מוריסון, הוליווד אנדד. קליפ השבוע: Lil' Chris - We Don't Have To Take Our Clothes Off תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: קידס צ'ויס אוורדס, EMA משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: כל הטקסים וזה, היה נחמד. ציטוט השבוע: "אבל תחת!" תמונת השבוע:

מאיושSP

New member
סופשבוע נעים.. ../images/Emo24.gif

שיר השבוע של מקפליי: האמ בבל ווראפ, TCFC שיר השבוע לא של מקפליי: Vanilla Sky - Umbrella (Rihanna cover) James Blunt - Billy
James Blunt - High Muse - Unintended Silverstein - True Romance
להקת / אלבום השבוע: מקפליי, ג'יימס בלנט, סילוורסטיין קליפ השבוע: הרואין של בויז לייק גירלז. D: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תוכנית - פטיטו
וסרט - רשיון לחתונהXD משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: עיצבן - נעזוב את זה כי אני אתחיל לחפור. >< ושימח - תומר בא בינוארD: והשביתה שבאה לי ממש בטוב, והנעלי פוינט החדשות=] ציטוט השבוע: מממ.. אין. תמונת השבוע: המפ.

sweet shir

New member
סופשבוע נעים! :)

שיר השבוע של מקפליי: Ignorance. שיר השבוע לא של מקפליי: When I'm Gone - Simple Plan Cancer - MCR Gimme More - Britney Spears When I'm Gone - Eminem להקת / אלבום השבוע: 30סטמ וסאם 41. קליפ השבוע: סרטונים של הג"ש~ תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תוכנית: אחים ואחיות, הכי גאים שיש, האוס, המשרד, עדי אשכנזי, פרוייקט מסלול, ותוכנית מפחידה על רוצחים סדרתיים. סרט: השטן לובשת פראדה. משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: עיצבן: אמא. :/ שימח: ממ לא היה משהו ספציפי. העציב: חלמתי חלום שהארי מת. זה היה ממש קריפי ומציאותי. ;; ציטוט השבוע: NoHappyEnding - ela ela eh eh eh אומר/ת: יום יבוא שירD: אומר/ת: ואח שלך יצא מהארון? NoHappyEnding - ela ela eh eh eh אומר/ת: ואח שלי יאהב את מקפליי! XDDDDD שירD: אומר/ת: אה, אותו הדבר. XD שירD: אומר/ת: אין לי מה לעשות >: אני רוצה פיק!
ואין!
שירD: אומר/ת: XD XxLianxX אומר/ת: XD שירD: אומר/ת: תכתבי לי פיק!!!!!!!!!! XD XxLianxX אומר/ת: בטוח.. אני כבר הולכת לרשום אותו.. XD שירD: אומר/ת: אז אני אכתוב! שירD: אומר/ת: הפיק שלי יהיה ממש טוב!!!!!!! אפילו תהיה בו התייחסות לוונדרלנד! XxLianxX אומר/ת: XDDDDDDD שירD: אומר/ת: *הארי חיבק את דאגי ונישק את מצחו* דאגי: "הו הארי, אני אוהב אותך כ"כ!" הארי: "גם אני אוהב אותך דאגי! דאגי שלי!" *התייחסות לוונדרלנד* הארי: "הו, דאגי, כמה שהייתי רוצה לראות אותך בחוטיני שוב..." *קריצה* דאגי: "אתה יודע... רק תגיד מתי ואיפה.." *קריצה2* *מצונזר* שירD: אומר/ת:
XxLianxX אומר/ת: XD שירD: אומר/ת: תודי שזה מושי מושלם XD כעבור כמה דקות~ שירD: אומר/ת: הפיק שלי ממש טוב <: NOT. XxLianxX אומר/ת: XD XxLianxX אומר/ת: שתסיימי תשלחי לי אותו.. שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחח "תסיימי".. זהו!!! זה כל הפיק! XDDDDD זה פיק קצר! פיקצר! XDDDDDDDDDDDD XxLianxX אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XxLianxX אומר/ת: פיקצרמאוד!!!!!!!!!! XD שירD: אומר/ת: מלעשות XD XxLianxX אומר/ת: XD שירD: אומר/ת: רוצה שאני אתאר את ה*צונזר*? XDDDDDDDD שירD: אומר/ת: הו, אני בטוחה שתרצי. חרמנית שכמותך. XxLianxX אומר/ת: יאפ שירD: אומר/ת: XDDDDDDDD XxLianxX אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג שירD: אומר/ת: סבבה, תיאור: ~דאגי בחוטיני~ הארי: אוווו דאגי... אהה... דאגי... *נוגע לדאגי בתחת* *דאגי מחייך בממזרות* *הארי HAS A HARD-ON* שירD: אומר/ת: XDDDDDDDDDD XxLianxX אומר/ת: XDDDDDDD שירD: אומר/ת: אחלה פיקצר את לא חושבת? D: XxLianxX אומר/ת: כןXD שירD: אומר/ת: XD שירD: אומר/ת: דאגי: אווווווו וואט האב ווי גוט היר? *SMIRK* ~NAKEDNESS~ THE END שירD: אומר/ת: XDD XxLianxX אומר/ת: XDDDDDDD שירD: אומר/ת: NOW THAT WAS GOOD! שירD: אומר/ת: ~הולכת לחפש פיק אמיתי~ XD the lovely gili:: says (4:37 PM): ואז ילד אחד אומר לי: קוראים לך גילי נכון? the lovely gili:: says (4:37 PM): ואני כזה: כן.. חח מה מאיפה אתה יודע? the lovely gili:: says (4:37 PM): ואז הוא אומר לי: אני בכיתה שלך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שירD: אומר/ת: מטומטמת XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני וליאן (חברה שלי) רואות "השטן לובשת פראדה" בזמן שאנחנו גוועות ברעב. הראו סלסילה של פירות, והתוצאה: ליאן: "בא לי קיווי.." אני: "בא לי תותים.." ליאן: "בא לי תותים מצופים בשוקולד." אני: "בא לי פונדו.. בא לי מקס ברנר!" ליאן: "בא לי מקפליי!" אני: "בא לי מקפליי מצופים בשוקולד!" ואז אחרי יום: the lovely gili:: אומר/ת: באלי שתסתיים כבר השביתה חחח מה לך בא? שירD: אומר/ת: מקפליי מצופים בשוקולד the lovely gili:: אומר/ת: חחחחחחחח מה?!?!?! שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא תביני XDDDDDDDDDDDDD אני וליאן שיחקנו את משחק In my panties עם שירים, וזה מה שיצא: (פשוט תוסיפו אין מיי פנטיז XD) Sugar, We're Going Down Here I Stand It's Ok To Be Gay My Bloody Valentine When It Rains Diarrhoea You've Got A Friend. חחחח XDDDDDDDDDDDDDDDD ואז עברנו למשחק של שאלות עם הפלייליסט: מה ליאן תעשה מחר? This Is How I Disapear מה ליאן עושה היום בלילה? Billy Brown האם הארי אוהב את דאגי? טרנסילבניה. משמע, כן!!! <: מה אעשה שאהיה גדולה? Just The Girl חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתי אראה את מקפליי? When The Stars Go Blue. תודה באמת!!!!!! XD מתי החיים יפסיקו להיות חרא? (ליאן שאלה, אני לא דכאונית וממורמרת כמוה. חחח) Far Away האם ליאן אי פעם תשכב עם אישה? You Should Know By Now חחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDD
“Don’t tell me you’re going soft, Jones?” “You make me soft, Fletcher... or hard, depending on what we’re doing!”​
אדם 1: "You Suck!" אדם 2: "You Swallow!" זה פאקינג גאוני!!!!!!!!!!!!

"Tom, dude! What kind of sixteen year old boy has a Little Mermaid towel?" "I like the movie, 'kay?"​
ליאן: "הארי הוריד את ההליקס שלו?" אני: "לודעת, בואי נבדוק.." ~בודקות~ אני: "כן, הוא הוריד!" ליאן: "איזה מטומטם! למה לו לסבול 9 חודשים של כאב ואז ולהוריד?! זה כמו להיות בהריון 9 חודשים ואז בסוף לא להוליד את התינוק!!!!!!" XDD על האוס, "היא" זאת קמרון. <: Dolev אומר/ת: היא עזבה אותו! הוא לבד!!!!!!!!1 Dolev אומר/ת: עם הגיטרה שלו Dolev אומר/ת: מה הוא יעשהה?? שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחח שירD: אומר/ת: ליאן: לפחות הגיטרה שלו יפה!
שירD: אומר/ת: זה גם משהו חחחחחחחחחחחח Dolev אומר/ת: חחחחח שירD: אומר/ת: הוא נשאר לבדו.. בביתו.. עם הגיטרה.. שירD: אומר/ת: ויד ימין. שירD: אומר/ת: XDDDDD Dolev אומר/ת: חחחחחחחחחXDDD אני שרה ~בזיוף רב~: "קאז ד'ה הארט נוור ליייייייייייייייייז קאז ד'ה האררררררררררט נווווווור ליייייייייייז! נכון ליאן, כי הלב אף פעם לא משקר!!!" ליאן: "גם הזקפה לא." XD ~רואות קליפ של בריטבריט~ אני: "חהחה רואים לה את התחתונים." ליאן: "לפחות היא לובשת תחתונים הפעם!"
NoHappyEnding - ela ela eh eh eh אומר/ת: הפיק עשה לי חשק לוודקה XDDDD שירD: אומר/ת: XDDD שירD: אומר/ת: אני לא זוכרת איזה טעם יש לוודקה, אבל בא לי וודקה-תפוזיםXD זכור לי שאהבתי את זה XD שירD: אומר/ת: בכיתה ו'. O: NoHappyEnding - ela ela eh eh eh אומר/ת:
שירD: אומר/ת: אבל שתיתי רק שלוק XDDDD NoHappyEnding - ela ela eh eh eh אומר/ת: XDDD שירD: אומר/ת: מהכוס של סבא שלי בבית מלון חח NoHappyEnding - ela ela eh eh eh אומר/ת: חחחחחח הוא נתן לך לשתות?XD שירD: אומר/ת: הוא לא שם לב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
“Think of non-happy thoughts… Ferne Cotton! Jordan! Mum in a Princess Leia bikini! One plus one is two. Two plus two is a foursome… NO!! OK… breathe some more… in… and out…. Jesus, he DOES kiss well though… NO! Bad thoughts!! Mum as Princess Leia! Mum as Princess Leia! Harry as Princess Leia… NO…. Haha, funny mental image…”​
תמונת השבוע: אקראית~

sweet shir

New member
המשך ציטוטים. (לא היה לי מקום! ../images/Emo7.gif)

נסטיה: "למי יש ביום שלישי יומולדת?! XD" אני: "למי..? O:" ~חושבת מספר דקות~ אני: "אה, לי!"
אני ונסטיה רואות ת'הופעה של טוקיו הוטל בEMA. התגובה שלנו למים הפתאומיים שנחתו עליהם: NoHappyEnding אומר/ת: אמגד XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שירD: אומר/ת: WTF?!?! NoHappyEnding אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שירD: אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD NoHappyEnding אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הלוואי שיתחשמלו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD NoHappyEnding אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שירD: אומר/ת: תראי את השיער שלו סDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג ~על ביל~ NoHappyEnding אומר/ת: ככה השיער שלו יותר יפה! NoHappyEnding אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שירD: אומר/ת: הוא נראה ככה יותר נורמאלי!! שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח NoHappyEnding אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שירD: אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDD אוי זה היה טוב NoHappyEnding אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג NoHappyEnding אומר/ת: מאוד NoHappyEnding אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDD שיר: "איך אומרים, דארקו או דראקו?" אני: "דראקו.." שיר: "איזה שם דפוק זה!" אני: "זה כמו Dragon..." שיר: "זה כמו דראג קווין!"
~אני משחקת במשחק ונפסלת~ אני: "אני מקום שני! ... מתוך 2 אנשים ששיחקו..." XD

למעלה