גמר גביע המדינה : מכבי VS הפועל י-ם.

טוב

ולפי המשחק ועוד לפי הרבה משחקי םהבנתי שהפועל טובה יותר ולא לא בגל ההפסד אני לא אוהד מכבי בגלל שהבנתי שהפועל ובה יותר ואני אוהד מכבי באירופה

יו

עברתי מזמן לאהוד הפועל חחחחחח אני מרגן למכבי בליגה היא הדיפות השניה שלי מכבי

ilovenewyork

New member
נתונים לגבי העבירות מ YNET

" מאז שהוכנס לפעולה שעון 24 השניות, בעונת 1954/55, רק פעם אחת נשרקו בליגה הטובה בעולם 19 עבירות ברבע אחד (בן 12 דקות) נגד קבוצה אחת. האירוע החריג הזה קרה ב-1982, במשחק בין דאלאס לדנבר. לצהובים של שרף נשרקו בעשר הדקות האחרונות בגמר הגביע 19 עבירות גם כן, ממוצע של עבירה לכל 31.30 שניות. בכלל, ממוצע העבירות העונה של מכבי במשחק בליגת העל עומד על 22.5 עבירות לערב, וזה בדיוק גם הממוצע שלה ביורוליג. אם בשלושת הרבעים הראשונים נשרקו לחובת הצהובים 20 עבירות, הרי שהמספר כמעט והכפיל את עצמו ברבע האחרון - כשבעשר הדקות המסיימות נשרקות נגד ירושלים שש עבירות בלבד (מול 19 ב-30 הדקות הראשונות). זה לא נגמר: בדקה האחרונה נשרקו לחובת מכבי ארבע עבירות תוך 46 שניות (מ-50 שניות לסיום ועד 4 שניות לסיום), כשארבע דקות קודם לכן נשרקות לחובתה שלוש עבירות ב-39 שניות (מ-4:13 לסיום ועד 3:34). ירושלים, לעומת זאת, קלעה בעשר הדקות האחרונות תשעה סלי שד"ה (20 נקודות) ו-18 נקודות מהקו. רק שתיים מ-14 ההתקפות האחרונות שלה הסתיימו ללא שריקה לעבירה."

למעלה