מגדירים את המונח "לוזרים" מחדש..
אני לא יודע, להתבטא אחריי משחק כזה זה קצת קשה. זה אולי ההפסד הכי משפיל שיצא לי לראות אי פעם. העובדה שההפרש היה 22 לפניי התבוסה לא משנה כלום כי גם כדי להגיע ל22 הפרש לא שיחקנו נכון. המהלכים ברבע השני היו מזלזלים מצד צביקה והעובדה שאחריי שקאמינגס לוקח שלשה מהחצי בהתקפה רגילה בשיא ההפרש והעובדה שצביקה לא עצר את כל ניסיונות האלי הופס האלו ב16 הפרש ברבע השלישי נראו לרגע אחד , מדאיגים משהו. הרגע בו שארפ מנסה פעמיים למסור כדור ועולה למכבי באיבוד וצימוק ההפרש מ18 ל13 , נראה לי שכבר פה ידעתי שאנחנו צועדים להפסד והאמת? באמת צעדנו לשם. 38-16 ברבע רביעי..זה בלתי נתפס. כואב כואב לדבר על המשחק הזה. כואב הלב שנאלצתי לראות את המשחק הזה מהמגרש למרות שהיה תענוג לפחות במשך 3 וחצי רבעים. להפיל הכל על צביקה יהיה מטומטם ואני לא אוהב את כל יפיי הנפש שרוקדים על הדם, שכן אם הסיפור היה דומה רק שנגמר בנקודה למכבי, אף אחד לא היה מדבר כנגדו (ואני מזכיר לכם שכבר הפסדנו העונה מספר הפרשים וכשאני באתי בטענות קטלתם אותי). ההתנהלות של צביקה, החילופים התמוהים, הקיפאון, ההיטלות הזו בשופטים כאילו הם מנצחים את מכבי ולא הפועל...הכל לא מתאים. זו לא מכבי, זו לא האימפריה הגדולה. קאמינגס דופק 4 מ4 מהשלוש ואת שני הרבעים הטובים ביותר שלו מאז שהגיע וכשהפועל מצמקת ל12 הפרש ועושה קצת רעש אז הידיים רועדות. פייזר מאבד את עצמו תחת הפרובוקציות כיתה ד' של פניני, מוריס לא לומד אחריי שעונה שעברה ארנולד רק מהצד השני עשה לו אותו הדבר ופתאום ניקולה וביינום נזרקים למגרש כדי להציל את המולדת וכמעט מצליחים, אלא שביינום כמו ביינום מוכיח שהוא פשוט סתם.. קשה לעכל, לא יודע אם גם מחר אני אצליח... מה שכן, אם יש מישהו שמחייך עכשיו בבית זה פיני שכנראה הבטיח לו ברגע זה(אלא אם צביקה יקח את היורוליג) חוזה שמן וחזרה לקווים בעונה הבאה.