גמר גביע המדינה : מכבי VS הפועל י-ם.

Thierry Henry

New member
מגדירים את המונח "לוזרים" מחדש..

אני לא יודע, להתבטא אחריי משחק כזה זה קצת קשה. זה אולי ההפסד הכי משפיל שיצא לי לראות אי פעם. העובדה שההפרש היה 22 לפניי התבוסה לא משנה כלום כי גם כדי להגיע ל22 הפרש לא שיחקנו נכון. המהלכים ברבע השני היו מזלזלים מצד צביקה והעובדה שאחריי שקאמינגס לוקח שלשה מהחצי בהתקפה רגילה בשיא ההפרש והעובדה שצביקה לא עצר את כל ניסיונות האלי הופס האלו ב16 הפרש ברבע השלישי נראו לרגע אחד , מדאיגים משהו. הרגע בו שארפ מנסה פעמיים למסור כדור ועולה למכבי באיבוד וצימוק ההפרש מ18 ל13 , נראה לי שכבר פה ידעתי שאנחנו צועדים להפסד והאמת? באמת צעדנו לשם. 38-16 ברבע רביעי..זה בלתי נתפס. כואב כואב לדבר על המשחק הזה. כואב הלב שנאלצתי לראות את המשחק הזה מהמגרש למרות שהיה תענוג לפחות במשך 3 וחצי רבעים. להפיל הכל על צביקה יהיה מטומטם ואני לא אוהב את כל יפיי הנפש שרוקדים על הדם, שכן אם הסיפור היה דומה רק שנגמר בנקודה למכבי, אף אחד לא היה מדבר כנגדו (ואני מזכיר לכם שכבר הפסדנו העונה מספר הפרשים וכשאני באתי בטענות קטלתם אותי). ההתנהלות של צביקה, החילופים התמוהים, הקיפאון, ההיטלות הזו בשופטים כאילו הם מנצחים את מכבי ולא הפועל...הכל לא מתאים. זו לא מכבי, זו לא האימפריה הגדולה. קאמינגס דופק 4 מ4 מהשלוש ואת שני הרבעים הטובים ביותר שלו מאז שהגיע וכשהפועל מצמקת ל12 הפרש ועושה קצת רעש אז הידיים רועדות. פייזר מאבד את עצמו תחת הפרובוקציות כיתה ד' של פניני, מוריס לא לומד אחריי שעונה שעברה ארנולד רק מהצד השני עשה לו אותו הדבר ופתאום ניקולה וביינום נזרקים למגרש כדי להציל את המולדת וכמעט מצליחים, אלא שביינום כמו ביינום מוכיח שהוא פשוט סתם.. קשה לעכל, לא יודע אם גם מחר אני אצליח... מה שכן, אם יש מישהו שמחייך עכשיו בבית זה פיני שכנראה הבטיח לו ברגע זה(אלא אם צביקה יקח את היורוליג) חוזה שמן וחזרה לקווים בעונה הבאה.

Thierry Henry

New member
שורה תחתונה, אנחנו הרבה יותר טובים מירושלים

בכל מה שקשור לכדורסל. בראש? אנחנו לא יותר טובים מגליל עליון. כמה חבל שהראש לפעמים מנצח משחקים, במיוחד כאלו שחשובים..

MIIKLE

New member
כואב כואב כואב!!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

איך הפסדנו את המשחק הארור הזה איך?!!!! הובלנו ב22 הפרש ושמטנו אותו הודות לשאננות טפשות ורשעות של שחקני מכבי העלובים שאני מקווה ששמעון יקנוס אותם ב50000 דולר כל אחד על המשחק המביש והחולני הזה אני חושב שחמישייה של ילדים היתה יכולה להחזיק את המשחק אחרי שהגיעו ל22 הפרש איך שמטו את המשחק הזה בושה וכלימה על כל אחד מהשחקנים שעשה את זה הם צריכים להתבייש קשות.וכעונש אני מציע שנפסיק לעודד את מכבי באירופה אני מעכשיו מחזיק אצבעות לאולימפיאקוס ריאל וז'לגיריס שישפילו ויכו את מכבי ב40 הפרש כל משחק אמן כן יהי רצון. זה מה שקורה כשמתרכזים מדי באירופה ושוכחים את הלחם והחמאה שלנו מעכשיו אני מעודד את מכבי רק בליגה עד שתושג הנקמה באדומים המקוללים מי יתן שנשפיל אותם עד עפר במלחה במשחק הקרוב ונקח את האליפות אבל באירופה אני מייחל להפסד של מכבי בכל משחק אמן כדי שיזכרו איפה הם קודם כל צריכים להשיג תארים ויתרכזו בליגה ובגביע מצדי לא נורא אם תפסידו באירופה אבל להפסיד את התארים המקומיים בשום פנים כרגע אני מרגיש שדמי הצהוב נשפך לא פחות . מייקל אוהד שמאוד כואב לו עכשיו

Carmelo Anthony

New member
אתה ה-100 שכבר אומר את זה

אז למה לכתוב עוד פעם? בלי קשר לכמה שאני לא מסכים איתך, פשוט לא צריך לכתוב אותו דבר עשר פעמים.

צהוב 1

New member
אתה צודק!

בושה לשחקנים.הם פשוט קפאו ברבע האחרון.ועוד משהו,גרסיה היה מציל את מכבי.`ה`טעות של שרף!

MIIKLE

New member
אני אכתוב מה שבא לי

מכבי הפסידה את המשחק בגלל שהיא באה שאננה ושחקה עלוב אם הם היו מתרכזים בליגה ובגביע כמו שהם מתרכזים באירופה היה הרבה יותר טוב מעכשיו אני מחזיק אצבעות לכל יריבות מכבי באירופה.בליגה לעומת זאת אני מחכה בכליון עיניים למשחק מול ירושלים במלחה
חייבים לנקום באדומים ולהשפילם בביתם שלהם.

צהוב 1

New member
הרגשה שלי!

לקהל של מכבי יש הרבה מה ללמוד מהקהל של הפועל י-ם.אולי יהיו פה כמה שלא יסכימו איתי,אבל אני הייתי בחצי גמר ואת הגמר ראיתי מהבית וב-כ-ל שלבי המשחק הקהל של הפועל היה הרבה יותר רועש ודומיננטי.לא יתכן שמכבי תוביל ב20 הפרש ונשמע את הקהל של י-ם.לא יתכן שמכבי תאבד יתרון ולא יהיה קהל שידרבן את השחקנים שקופאים על המגרש.מצטער אבל אני מרגיש שאנחנו מפונקים מידי,הגביע לא היה בדם שלנו. ודבר שני: עם כל הכבוד לצביקה שהוא מאמן גדול אבל אני חש שהוא זילזל בעפולה ובהבועל ,חשבתי שאראה את מכבי הלוחמת מסלוניקי,אבל צביקה די זיזלזל במפעל הזה והרשה לעצמו לתת לאליהו וכספי הרבה דקות.איפה גרסיה?ברבע האחרון הוא היה חייב להיכנס ולו רק בשביל להעיר את השחקנים שקפאו!איפה באטיסטה?פייזר עם 4 עבירות לא יכול לעשות הגנה אז באטיסטה חייב להחליף אותו. צביקה כשל(במשחק הזה ספציפית)...הוא קפא ביחד עם השחקנים ברבע ה4 ולא ידע לנהל את המשחק.משהו מוזר קרה פה. ו...כמובן שהשופטים לא היו נקיים במשחק הזה,אבל זה לא תירוץ לאבד 22 הפרש. /tapuzforum/images/emo7.gif /tapuzforum/images/emo10.gif /tapuzforum/images/emo4.gif אני עדיין בהלם!

MaKiAt0

New member
לגבי ההפסד והשלכותיו

אולי חלק מכם שכחו את המאמן שפתח את העונה עם מכבי.עודד קטש.זה שאמנם הפסיד,ואולי בקושי היינו מגיעים לטופ 16 באירופה איתו.אולי היינו מפסידים 5 פעמים במהלך כל העונה.אבל יש כמה דברים שעודד קטש יודע-הליגה והגביע זה הלחם והחמאה של מכבי תל אביב.הוא יודע את זה.איתו לא היה מצב שנאבד שוב את הגביע.יותר מזה,מכבי הייתה מפרקת את ירושלים.כמו בתחילת העונה.היה משחק מול הפועל,על תואר זניח או אפילו המחזור הראשון בליגה,אני לא בטוח.עודד ראה במשחק ההוא משהו חשוב,בו הוא צריך להראות לאדומים מי שולט ובאמת באותו משחק מכבי שלטה.אמנם נכון,קטש התפטר אך אני חושב שזאת הייתה טעות.היה צריך להיות גיבוי כולל.עכשיו ברור שצביקה שרף ימשיך עד תום העונה על הקווים.אני חושב שזה יימשך רק עד אז.בקיץ יהיו שלוש שמות שיעלו בתור אופציות להחליף אותו.שניים מהם מוכרים מאוד ואחד מוכר פחות.פיני גרשון שבדיוק מוצא את דרכו החוצה מאולימפיאקוס,שרק בה רוצים לראות תוצאות מהירות יותר מפה,בטח ישמח לחזור לעשות משהו שהוא יודע שהוא באמת טוב בו.בנוסף אליו יש את אלוף אירופה למדינות,דייוויד בלאט.אפס פילזן לא ממש מרשימה העונה וגם הוא בטח ימצא את עצמו מחפש קבוצה.השלישי הוא לא אחר מהווינר הגדול שמצא דרך להשפיל את מכבי.עונה שניה ברציפות הוא תופס אותנו עם המכנסיים למטה.יותר מזה.הוא עשה לנו ווג`י.הוא הרים את התחתונים שלנו מעל הפרצוף,כדי שנוכל לראות חרא מקרוב באמת.דן שמיר,שהיה גם הוא כבר במכבי יוכל לאמן אותה להיות קבוצה לוחמת או לא יודע מה.מישהו חייב להסביר איך בדיוק הפועל פתחה את מכבי ככה.אפשר להאשים את השופטים אבל בסה``כ הם עזרו גם לנו קצת,בואו נודה על האמת.באופן כללי שיפוט בושה אבל זה לא רק מה שהחזיר אותם למשחק,שלא לדבר על לנצח אותו.משהו חייב להשתנות לקראת העונה הבאה..מה זה?האם זה סגל השחקנים שלא טוב מספיק?אולי המאמן?הלחץ מההנהלה?חוסר עידוד של הקהל?מה יציל את מכבי מלאבד גם את הצלחת?

עוד נקודה

אשמה בהפסד גם הנהלת מכבי שבחרה לחזק את היריבה שלה בארנולד וששון. מה קרה למזרחי שהתקפל כך בפני פדרמן הנהנתן?

אבי83808

New member
בושה וחרפה!!!

מכבי לא יודעת להפסיד בכבוד. אוקיי אז היא הפסידה להפועל ירושלים, אבל למה להחרים את טקס הענקת הגביע לקבוצה היריבה? זה ממש בושה וחרפה שמכבי לא יודעת להפסיד בכבוד לקבוצה אחרת. בושה וחרפה!!!

מה אתה רוצה, לקחו את המדליות וירדו מהפרקט

זה בטח יותר טוב ממה שהאדומים תמיד עושים ביחד עם האוהדים האפסים שלהם.

אבי83808

New member
ברור שזה יותר טוב

אבל גם מזה שהם ירדו שהעניקו לקבוצה היריבה את הגביע. אז מה???? תפרגנו גם קצת לאחרים.

modz0r

New member
כתבתי את זה במקום אחר, אבל אני מניח שלא קראת

בגביע של לפני שנתיים ולפני 3 שנים, הקבוצה שהפסידה למכבי לא נשארה לטקס אחרי שהם קיבלו את המדליות שלהם. בטקס האליפות של שנה שעברה, הפועל ירושלים הלכה קצת לפני. אותו דבר גם בטקס של שנה לפני זה. לא זוכר מה היה בשנים קודמות לכך, אבל נראה לי שאתה מבין את התמונה הכוללת.

ilovenewyork

New member
למי שלא זוכר - ירושלים גם פיצצה משחק פעם אחת

נדמה לי בתקופה של נייט האפמן ושו'ת , יהם פיגרו באיזה 40 נקודות ויורם חרוש אמר לשחקנים ולהנהלה שהם מפוצצים את המשחק - כי לא נאה להם מילא גביע , אבל החוקים המטופשים האלה שאומרים כי ירושלים ומכבי לא יכולים להפגש בחצי הגמר הם נוגדים כל רעיון של ספורט תחרותי כיוון שהנושא צריך להיקבע בהגרלה ולא בהחלטה שרירותית

למעלה