בושה וחרפה!!!!!!!!!!!!
ולא, אני לא מדבר על שרף או על פייזר, גם לא על מוריס או ביינום, אני מדבר על הרבה אנשים שבגדו בקבוצה שהם כל כך "אוהדים", אני יודע שהם מיעוט, אבל זה פשוט כואב, שורף. שרף ניצח 10 משחקים ברציפות למכבי, כולם העריצו אותו, מה זה העריצו, סגדו לו, ופתאום מגיעה נפילה של משחק אחד, עם כל המשמעות של המשחק, זה עדיין משחק אחד ומה? "שרף לא יודע להביא תארים", "שרף הבייתה", "איפה פיני", למה לא אמרתם את זה כשהוא קרע לכם את פילזן? למה לא אמרתם את זה כשהוא הרים את אריס? איפה היה האומץ שלכם לפני? פיני לא נפל אף פעם? בלאט לא פישל? זה קורה, וזה צריך לקרות, כי אפילו הקבוצה הטובה באירופה תפסיד לקבוצה מהתחתית, אחרת זה לא היה ספורט. גם אני עצוב, מדוכא ועם גוש בגרון, אבל מפה עד להצהרות כאלה?! שרף מאמן גדול, ועם זה כולנו הסכמנו עד לפני שעתיים, פתאום לא?! בגלל איזו נפילה? ולא ששיחקנו גרוע, מכבי שיחקה מעולה, אבל כמו שכבר אמרנו זה קורה וזה ימשיך לקרות, גם צסק"א הפסידה היום את הגביע הרוסי, לחימקי, רק ששם זה היה בלי רחמים, חימקי דרסה אותם קשה, אז גם מסינה מאמן נורא? גם מסינה צריך ללכת הבייתה?! הערה קטנה: אני לא מחפש תירוצים להפסד המשפיל הזה, אבל דבר אחד: "תודה רבה" לשופטים הגרועים בעולם, שיפוט כזה בחיים שלי לא ראיתי ומקווה גם לא לראות.