גמר גביע המדינה : מכבי VS הפועל י-ם.

אידי32

New member
אפרופו צסק``א. היא גם הפסידה הערב..

את הגביע הרוסי בתבוסה לחימקי 85-67 לי זה לא כל כך ברור איך זה קרה. אבל באמת מה שקרה היום זה לא יאמן מכבי פשוט לא הצליחו להוציא כדור וכל הכדורים מיד נחטפו. זה היה נראה כמו כמה חובבנים מליגה ג`. זה פשוט לא מתקבל על הדעת.. אני אמרתי שהמשחק לא גמור וחבל מאוד שצדקתי. אני לא בא בטענות לצביקה כי הוא לקח קבוצה במצב קשה והעמיד אותה על הרגליים. אבל היום זה היה נראה שאין לו שליטה על הקבוצה ברבע הרביעי. חבל חבל. אבל זה עבר גמרנו צריך להמשיך הלאה יש משחק קשה מאוד שבוע הבא בפיראוס נגד אולימפיקוס. ואם לא ננצח שם יכול ליהיות שנצטרך לקבל את צסק``א בשלב הבא ואני מעריך שאף אחד לא שש לקבל אותם. שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך...

MIIKLE

New member
אמן שיפסידו באולימפיאקוס

זה מה שמגיע להם אחרי המשחק המביש הזה הם צריכים להתרכז בליגה עכשיו ולנקנק לירושלים את הצורה .

Carmelo Anthony

New member
בושה וחרפה!!!!!!!!!!!!

ולא, אני לא מדבר על שרף או על פייזר, גם לא על מוריס או ביינום, אני מדבר על הרבה אנשים שבגדו בקבוצה שהם כל כך "אוהדים", אני יודע שהם מיעוט, אבל זה פשוט כואב, שורף. שרף ניצח 10 משחקים ברציפות למכבי, כולם העריצו אותו, מה זה העריצו, סגדו לו, ופתאום מגיעה נפילה של משחק אחד, עם כל המשמעות של המשחק, זה עדיין משחק אחד ומה? "שרף לא יודע להביא תארים", "שרף הבייתה", "איפה פיני", למה לא אמרתם את זה כשהוא קרע לכם את פילזן? למה לא אמרתם את זה כשהוא הרים את אריס? איפה היה האומץ שלכם לפני? פיני לא נפל אף פעם? בלאט לא פישל? זה קורה, וזה צריך לקרות, כי אפילו הקבוצה הטובה באירופה תפסיד לקבוצה מהתחתית, אחרת זה לא היה ספורט. גם אני עצוב, מדוכא ועם גוש בגרון, אבל מפה עד להצהרות כאלה?! שרף מאמן גדול, ועם זה כולנו הסכמנו עד לפני שעתיים, פתאום לא?! בגלל איזו נפילה? ולא ששיחקנו גרוע, מכבי שיחקה מעולה, אבל כמו שכבר אמרנו זה קורה וזה ימשיך לקרות, גם צסק"א הפסידה היום את הגביע הרוסי, לחימקי, רק ששם זה היה בלי רחמים, חימקי דרסה אותם קשה, אז גם מסינה מאמן נורא? גם מסינה צריך ללכת הבייתה?! הערה קטנה: אני לא מחפש תירוצים להפסד המשפיל הזה, אבל דבר אחד: "תודה רבה" לשופטים הגרועים בעולם, שיפוט כזה בחיים שלי לא ראיתי ומקווה גם לא לראות.

Carmelo Anthony

New member
הרבה זמן לא עיצבנו אותי ככה.

זאת פשוט צביעות, לפני שעתיים שרף אלוהים, פתאום הוא צריך ללכת הבייתה.

צהוב 1

New member
אתה צודק ב200 אחוז!

זאת לא התנהגות.שרף טעה ברבע האחרון בכמה דברים.אבל מי שמעיז לצעוק למאמן שמפסיד משחק אחד מתוך עשר לא נקרא אוהד.כבר אמרתי ...``אנחנו מפונקים מידי...``

modz0r

New member
סליחה? מי אתה שתחליט אם אני אוהד או לא

וזכותי המלאה להגיד שהמאמן טעה כשהוא הוציא שחקנים טובים והעלה שחקנים שלא שיחקו כבר כמה חודשים. וגם זכותי לכעוס כשאנחנו מובילים 22 הפרש, אבל בגלל שהמאמן החליט להוציא את השחקנים החמים אנחנו הפסדנו. אני תמיד אמרתי שהוא מאמן טוב, אבל הוא עשה שטויות במשחק הזה. וזכותי המלאה להגיד את זה. לך, לעומת זאת, אין שום זכות להגיד שאני לא אוהד.

צהוב 1

New member
זכותך לכתוב שצביקה טעה...

וזה גם אני אמרתי.אבל מי שקרה לצביקה ללכת הביתה הוא לא אוהד! הוא הציל את מכבי.תודה לו! בלעדיו ספק אם מכבי היתה מגיעה לגמר...(וזה לא בציניות).

מיטלוש8

New member
מגיע להם! פשוט ככה!

עצם הרברבנות, הביטחון העצמי המוגבר, ההרגשה שבאת למשחק אימון, ההחלפה המהירה של השחקנים, החיוכים המעצבים והגאוותנים של כספי, פשוט מגיע להם להפסיד! תמיד מכבי מצליחה לנצח בשניות האחרונות, אז הנה, הפעם הפסדנו בשניות האחרונות (בדקות למען האמת, אבל נו מילא...), ואשכרה הגיע לנו להפסיד! אני חושבת שכולם אשמים, גם צביקה שרף, גם השחקנים, מה זה היה כל האיבודים המיותרים האלו ברבע האחרון?? וביינום פשוט הרג אותי עד כדי צרחות בבית, מה זה היה העבירת תוקף המיותרת והטיפשית הזאת?!? כל הכבוד להפועל! אני באמת חושבת שהגיע להם יותר מאשר למכבי, לא רק בגלל עצם העובדה שהם חזרו מ22 הפרש ולא ויתרו, אלא בעיקר בגלל הצורה שבה ניצחו, הצורה שבה התנהגו והעובדה שהם לא שפטו את שחקני מכבי שלא נשארו לטקס הנפת הגביע, למרות שהיו צריכים להישאר- וזהו עוד ביזיון! מה זה צריך להיות?!? אז מה אם הפסדתם?!? אתם לא יודעים להפסיד בכבוד?? מאשימים את השופטים?? תאשימו את עצמיכם, אתם האשמים היחידים! אתם לא יכולים לפרגן קצת ליריבה? להישאר לטקס הנפת הגביע? איכס, פשוט גועל נפש, בהחלט מגיע להם ההפסד הזה!! זהו, פרקתי...

מיטלוש8

New member
אה ודבר נוסף לגבי האוהדים../images/Emo26.gif

כל הכבוד! האוהדים אשכרה עודדו אותם ב20 הפרש בלי הפסקה, אני בספק אם אוהדי מכבי היו עושים דבר כזה...

Carmelo Anthony

New member
מסכים איתך, בערך.

הרברבנות הזאת הוציאה גם אותי מהכלים, כל הקטע של "המשחק שלנו" (לא שאני לא חשבתי ככה) הרס לנו עוד גביע, אבל זנ טיפשי לחפש פה אשמים, ואם יש, אלה לא שרף וביינום (השופטים זה כבר סיפור אחר), העבירה הזאת בסוף זה תוצאה של שחקן בן 24 שנקלע ללחץ ומאבד ת'ראש, אבל הוא היה ממש אחלה עד אז. ראינו ביחד כל אוהדי מכבי של המחזור את המשחק וכיבינו את הטלויזיה מיד בסיום, אבל אם את אומרת שמכבי לא נשארה להנפה, אני מצטרף למחאה שלך. מצטרף לסגידה לאוהדים, אחלה אוהדים יש להפועל, מהטובים באירופה.

modz0r

New member
נחמד שאת קוראת לעצמך אוהדת של מכבי

ביינום היחידי שעשה משהו בדקות האחרונות, והעבירת תוקף המיותרת והטיפשית, כהגדרתך, הייתה שריקה מטופשת של השופטים (אפילו אלי סהר שכל המשחק היה בעד הפועל אמר שלא היה צריך לשרוק). ובקשר לטקס. בגביע של לפני שנתיים ולפני 3 שנים, הקבוצה שהפסידה למכבי לא נשארה לטקס אחרי שהם קיבלו את המדליות שלהם. בטקס האליפות של שנה שעברה, הפועל ירושלים הלכה קצת לפני. אותו דבר גם בטקס של שנה לפני זה. לא זוכר מה היה בשנים קודמות לכך, אבל נראה לי שאת מבינה את התמונה הכוללת. ולא. אנחנו מכבי. אנחנו לא יודעים להפסיד בכבוד. אנחנו לא יודעים להפסיד בכלל.

modz0r

New member
שריקה נכונה?!

פניני חסם בתנועה. לא יתכן שתהיה שריקה לעברת תוקף כשהמגן חוסם בתנועה. מצד שני, ההצגה של פניני עזרה לשופטים. למרות שהוא גבוה ב-10 סנטימטר מביינום, ולמרות שהגוף של ביינום פגע בגוף של פניני, הוא תפס את הפרצוף ונפל -קדימה-. ושוב, אפילו אלי "אני בעד הפועל" סהר אמר שאין צורך לשרוק (שגם זה לא מדוייק. חסימה בתנועה היא עברה של המגן).

Carmelo Anthony

New member
הוא נכנס באטרף

כמעט שבר לו את הצלעות, זאת כבר לא אגרסיביות, זאת כבר אלימות.

modz0r

New member
ביינום נכנס לצעד וחצי

פניני זז שמאלה בשביל לעמוד מולו, ולא הצליח לשים 2 רגליים על הקרקע. זאת עברה של המגן. אם זאת אלימות, כמו שאתה אומר, אז אתה בעצם אומר שהשופטים היו בעד מכבי, כי לא נשרקה עברה טכנית.

Thierry Henry

New member
זה ויכוח עקר. הייתה עבירה של שניהם,

שופט נורמאלי היה נותן למהלך להיגמר, שופט דפוק נותן עבירה. וזה לא משנה למי נשרקה העבירה, גם אם היא הייתה מגיעה לטובת מכבי זה היה ביזיון שיפוטי.

למעלה