פרק סיום העונה- No Reason

Benjamin Turner

New member
הוא אמר לה את זה בneed to know, כדי

לגרום לה לפעור את הפה ולקחת דגימה לבדיקת נוגדני HIV. זה לא היה ברצינות (אם כי ברור שזה נכון
).

Benjamin Turner

New member
הקטע או הפרק? כי הפרק היה איום

ונורא (קיטש האוסטייסי טלנובלי, ועד אז דווקא הייתי בעד האוסטייסי), אבל הקטע הזה אכן היה מפיל.

Benjamin Turner

New member
טוב, זה היה משהו כמו רבע שעה אחרי

סקס עם סטייסי, היה די ברור שיש לו אג'נדה
מממ, האוס במיטה... האם אי פעם נזכה לראות אותו שם עם קמרון? או עם קאדי? או עם וילסון?
(אם כי פויה וילסון כרגע)

Tal2012

New member
ואוו שכחתי בכלל מסטייסי

מי זו ?
חח סתאם. אוי, עם קאדי זה יהיה מוזר, גם עם קמרון.. עם כולם למען האמת.. נראלי שעם המקל זה הכי טוב
וכבר ראינו את צ'ייס וקמרון , הם הכי מתאימים
גם בחיים

גם אני הייתי לרגע wtf??

מתי הוא אמר לה שהוא אוהב אותה?? פשייי הוא גורם להם להראות כאלה מאוהבים בקליפ... אי אפשר בכלל לנחש שבסידרה הוא יורד עליה כל 2 דקות

תודה!

הראשון - באמת ממש יפה
הפרומו - עשו אותו פשוט טוב הקטע המגעיל - האמת שזה לא הגעיל אותי. אם כבר העין שיצאה מהמקום - זה היה מגעיל
.

אין על האוס

אחת הסדרות הכי יפות והכי מעניינות שאני אישית יצא לי לראות,מקווה שיחזרו מהר לעונה שנייה ומרתקת כמו תמיד

shahar615

New member
דעתי (אחרי צפייה שניה) +שאלה

טוב נתחיל בשאלה: מתי שודר אם שודר בכלל הפרק בו האוס מרפא את אישתו של המתנקש? דעתי: קודם כל זה היה פרק גאוני, מדהים אבל גם דוחה למדי. אולי אפילו הדוחה ביותר, יותר דוחה מהפרקים הראשונים של הסדרה שבה הייתי עוד צריכה להתרגל. פרק שנותן המון חומר למחשבה, אני נשארתי כמעט שעתיים להרהר בכל מיני דברים שעלו לי לראש בזכות או בגלל הפרק. האוס פוגש את עצמו למעשה, ההזיה היא שיחה עם עצמו עליו ועל הסביבה שלו. עוד סטייה של האוס? המתנקש הוא המצפון שלו, המוח שלו, (כמו שאמרו פה כבר) הוא מנסה לגרום להאוס להבין את עצמו יותר. זה קשה, אני עצמי צריכה לראות הרבה מהפרקים פעמים כדי להבין אותו. זה מוזר לראות איך שגם כשהאוס פצוע הוא עדיין מתעקש לנסות לרפא את החולה ולגרום לחיים, שהם בעצם הזייה, להיות הכי אמיתיים שרק אפשר, הכי קרובים למה שהוא מכיר. זה מספר הרבה על האוס, אולי הוא לא כל כך קר וציני כמו שנדמה הרי הוא למד 7 שנים רפואה כדי להקדיש את חייו לחיי אחרים. האוס מבין שהדבר שיוציא אותו מההזיה הוא רצח. זה מראה עליו הרבה מאוד כמו למשל כמה קיצוני הוא יכול להיות. אני מקווה שהאוס האמיתי, החיצוני, זה שאנחנו רגילים לראות ילמד מכל זה הרבה. יהיה נחמד מאוד לראות אותו הולך, מתקשר עם המטופלים... מצד שני אולי עדיף להשאיר את האוס כמו שהוא, הרי זו הסיבה שהתאהבתי בסדרה הזו מההתחלה. אני מקווה שיהיו שידורים חוזרים, זה יתן לי אפשרות להסתכל על כל הסדרה מנקודת מבט אחרת, מנקודת המבט של המצפון. אתמול אחרי צפייה ראשונית אני הייתי בשוק, הפרק הזה גרם לי לחשוב עלך כל מה שקרה לי עד היום, מה היה קורה עם כל זה היה הזיה. משהו הערב במשפט של ווילסון גרם לי להבין הרבה. אנשים מגדירים את עצמם לפי דברים (או משהו כזה) אני מגדירה את עצמי על פי כל החוויות שעברתי אני באמת מקווה שהכל לא היה לחינם.

Tal2012

New member
לא היה את הפרק הזה

ניתן להסיק שזה היה בחיים לפני שהאוס הצטרף לקליניקה..

Benjamin Turner

New member
מי אמר שבכלל קיימת אשתו של הרוצח?

או שהיא היתה מטופלת? כל זה הרי חלק מההזיה, ומוריארטי בכלל אמר (במציאות, לפני ההזיה) ש*הוא* זה שהיה המטופל של האוס (אם כי זה גם לא בודאות נכון, יכול להיות שהוא שיקר). לא היה פרק כזה, וסביר מאוד להניח שלא היה כלל מקרה כזה. יהיו ככל הנראה שידורים חוזרים החל מהשבת הבאה.

סלוניק

New member
אני לא חושב שהוא היה מטופל של האוס.

הוא הרי לא ידע לזהות את האוס בתחילת הפרק.

Benjamin Turner

New member
אבל הוא כן ידע לזהות את קמרון.

לא כזה ביג דיל שמטופלים לא מזהים את האוס, הרי זה חלק מהמוטו שלו (אין טעם להיפגש עם מטופלים, כי ממילא everybody lies). מה שכן, עכשיו כשאתה אומר את זה, מענין שהאוס לא הבין שזו הזיה (כל החוויה מרגע ההתעוררות שלו, לא רק המיני-הזיות-בתוך-הזיות) כבר כשמוריארטי סיפר לו למה הוא ירה בו, כביכול. הרי אם האוס באמת היה מנהל אתו כאלה שיחות brow-beating, סביר להניח שמוריארטי היה זוכר אותו, לא?

סלוניק

New member
אני לא חושב שהוא היה מטופל של האוס.

הוא הרי לא ידע לזהות את האוס בתחילת הפרק.

אהאההאה (אני לא עומדת לחדש כלום).

גאוני, כבר אמרתם? אני מניחה, אבל הרשו לי לומר גם. ובכן, פאק, גאוני. מבריק, עוצר נשימה, שובר את כל השיאים האפשריים, מדהים. מיותר לציין שנותרתי עם פה פעור במשך שלוש דקות בערך לאחר סוף הפרק, וזאת בהתחשב בעובדה שאבא חסר טאקט במיוחד של חברה שלי סיפר לי בדיוק מה עומד לקרות. אוי. |אנחה|

steelwater

New member
רגע! לא הבנתי משהו!

כתוב בויקיפדיה שקדמין הוא גם סוג של סם כלומר שהוא גם משמש כחומר הרדמה בטיפול רפואי אבל גם שאנשים מתמשים בו כסמים וכתוב שכשמשתמשים בו כסמים אז הוא גורם לתחושה שאתה מחוץ לגוף שלך ולפי מה שאני הבנתי לתחושות של הזיה. אז איך זה מרפא את הרגל של האוס? אולי זה בעצם מה שיצר את ההזויות וזה לא יעזור לרגל שלו אז למה הוא מבקש מהם להשתמש בקטמין בסוף? אולי זה לא הזיה אלה פלאשבק וזה בעצם ההתחלה של הפרק? הוא ביקש קטמין בתחילת הפרק ודמיין את כל מה שקרה שם. אני מקווה שזה אל ככה אבל אני לא מבינה כי אני אל מבינה איך התרופה עוזרת לרגל.

למעלה