דעתי (אחרי צפייה שניה) +שאלה
טוב נתחיל בשאלה: מתי שודר אם שודר בכלל הפרק בו האוס מרפא את אישתו של המתנקש? דעתי: קודם כל זה היה פרק גאוני, מדהים אבל גם דוחה למדי. אולי אפילו הדוחה ביותר, יותר דוחה מהפרקים הראשונים של הסדרה שבה הייתי עוד צריכה להתרגל. פרק שנותן המון חומר למחשבה, אני נשארתי כמעט שעתיים להרהר בכל מיני דברים שעלו לי לראש בזכות או בגלל הפרק. האוס פוגש את עצמו למעשה, ההזיה היא שיחה עם עצמו עליו ועל הסביבה שלו. עוד סטייה של האוס? המתנקש הוא המצפון שלו, המוח שלו, (כמו שאמרו פה כבר) הוא מנסה לגרום להאוס להבין את עצמו יותר. זה קשה, אני עצמי צריכה לראות הרבה מהפרקים פעמים כדי להבין אותו. זה מוזר לראות איך שגם כשהאוס פצוע הוא עדיין מתעקש לנסות לרפא את החולה ולגרום לחיים, שהם בעצם הזייה, להיות הכי אמיתיים שרק אפשר, הכי קרובים למה שהוא מכיר. זה מספר הרבה על האוס, אולי הוא לא כל כך קר וציני כמו שנדמה הרי הוא למד 7 שנים רפואה כדי להקדיש את חייו לחיי אחרים. האוס מבין שהדבר שיוציא אותו מההזיה הוא רצח. זה מראה עליו הרבה מאוד כמו למשל כמה קיצוני הוא יכול להיות. אני מקווה שהאוס האמיתי, החיצוני, זה שאנחנו רגילים לראות ילמד מכל זה הרבה. יהיה נחמד מאוד לראות אותו הולך, מתקשר עם המטופלים... מצד שני אולי עדיף להשאיר את האוס כמו שהוא, הרי זו הסיבה שהתאהבתי בסדרה הזו מההתחלה. אני מקווה שיהיו שידורים חוזרים, זה יתן לי אפשרות להסתכל על כל הסדרה מנקודת מבט אחרת, מנקודת המבט של המצפון. אתמול אחרי צפייה ראשונית אני הייתי בשוק, הפרק הזה גרם לי לחשוב עלך כל מה שקרה לי עד היום, מה היה קורה עם כל זה היה הזיה. משהו הערב במשפט של ווילסון גרם לי להבין הרבה. אנשים מגדירים את עצמם לפי דברים (או משהו כזה) אני מגדירה את עצמי על פי כל החוויות שעברתי אני באמת מקווה שהכל לא היה לחינם.