פרק סיום העונה- No Reason

אני לא מבינה

למה יש תחרות בין שתי הסדרות? תכף תהיה תחרות גם בין בית חולים כללי, אי.אר ושאר סדרות בי"ח? אני אישית רואה את שתיהן (טוב את גריי לפעמים כשיוצא) וגריי זאת סדרה נחמדה ואני לא מבינה למה צריכים להתחלק למחנות? מה זה האלופה והשיר שלנו?

ToryMaster

New member
תמיד היו

בין אי אר ושיקגו הופ בזמנו, הייתה ועודנה מעין תחרות שכזו.

אני לא מבינה את זה :/

קצת כמו מכושפות ובאפי. למה תמיד צריכה להיות תחרות? אי אפשר לאהוב את שתי הסדרות?

ToryMaster

New member
אפשר בכיף

אני אהבתי את שיקגו הופ בשידורים החוזרים למרות שאני ידועה כחובבת אי אר מושבעת. אבל יש אנשים שלא, בקטנה, לא כולם מתייחסים ליריבות הזו גם.

naama050

New member
הסצנה האחרונה עונה לכל השאלות חוץ מ

חוץ מלאחת.. מי ירה בו ולמה?

Benjamin Turner

New member
תשובה בפנים ../images/Emo58.gif

כנראה שלעולם לא נדע. נכון לmeaning, שממוקם חודשיים לאחר no reason, לא מצאו את היורה (ובתכלס, מה זה משנה? I assume his reason was faulty
)

pink panther 8

New member
וואי לגמרה וואו!!

אממ אני קראתי לא את כל ההודעות כי אתם כותבים ממש ממש הרבה אבל אממ אני רוצה רק להגיד את דעתי בנושא ההזיה לא הזיה.... אם תשימו לב בסוף הפרק הוא אמר שהכל היה הזיה אחת גדולה וכדי לצאת ממנה הוא צריך לגרום למוח שלו לקלוט משהו שאינו היגיוני כלל ולכן הוא מחליט להרוג את המטופל שלו ושניות לאחר מכן מראים את הסצינה על האלונקה ולכן ניתן להבין מכך שהאוס למעשה כן היה בהזיה אחת גדול מהרגע שהוא נורה.... וגם אחרת למה שהיו מראים את הסצינה עם האלונקה אם זה לא היה הזייה אחת גדולה... זו דעתי ואני חושבת שיש דיי הרבה שמסכימים איתי ואם לא אז גם זה יכול לקרות!... חוץ מזה פרק מממטטטטוווורררררףףףף!!! הכל היה פשוט פרק גאוני אני אהבתי אותו אפילו יותר משלושה סיפורים הוא היה ממדדההייםם! בקטע אם קמרון שהיא תפסה אותו והוא אמר לה אני כפליים מהגדול שלך תעזבי אותי עכשיו אני צחקתיייייי והפרק עצמו ניכתב בצורה גאונית המיקרה הרפואי לא היה כל כך מעניין וגם לא עיקר הפרק אבל הקטע שהראו לנו איך האוס חושב מרגיש ותפיסת חיו זה דיי מרתק אני מאוד נהנתי כבר מחכה לפרק 3X03

Benjamin Turner

New member
זה בכלל לא מוטל בספק. ההזיה היא

מרגע היריה עד לסצינת הסיום על האלונקה.

גידעון1

New member
זה לא הפרק הכי מוצלח שהיה בהאוס

הפרק שבו האוס מספר מדוע הוא צולע זה הפרק הכי יפה שראיתי

Benjamin Turner

New member
זה היה three stories, והוא ו-no

reason הם ללא ספק (לדעתי) פרקי הדגל, הפנינים של הסדרה. שניהם מבריקים, מחוכמים, מאתגרים, מרתקים ומורכבים, ומבחינתי לנסות להחליט את מי מהם אני אוהבת יותר זה כמו לנסות להחליט את מי מכלבלבותי אני אוהבת יותר.

pink panther 8

New member
חחח...צודקת אבל אני אוהבת יותר את..

ה-no reason אני פשוט חושבת שהוא יותר טוב...האוס נורה לעומת הצליעה של האוס לא יודעת למה מסקרנת אותי יותר כאילו ההתחלה של הפקר הייתה פשוט מפתיעה!! בפעם הראשונה שאני ראיתי את הפרק אני פשוט ישבבתי מול המחשב אם פה פעור ובשלוש סיפורים פרק ענק גם כן לא מטילה בזה ספק בכל פחות התרגשתי... אבל עדיין כל אחד ודעתו שלו ואני עדיין חושבת ששלוש סיפורים הוא הפרק ה2 הכי טוב בהאוס אז זה לא שאני שונאת את הפרק חחחח אבל הוא ה-2 רק לבנתיים זה לא הסוף יש עוד עונה ואני מקווה שיהיו עוד הרבה עונות....
נ.ב שיהיה לכולנו שבוע טוב וראש השנה שמח!! לכל מי שמעוניין יום חמישי מסיבת בריכה בכפר הקסום בראשון לציון לפרטים שלחו לי מסר הולך להיות מסיבה פיצוץ!!!

neurotica

New member
הזיה שהובילה לאחת ההחלטות הכי

דרסטיות בחייו של האוס. if you call that wasting...

Tal2012

New member
עכשיו שכולם ראו.. קליפים ../images/Emo26.gif

אספתי מספר קליפים יפים מהפרק
IRIS - קליפ שמעריץ הכין על הרבה פרקים מהסידרה, ועכשיו כמובן יש את הפרק האחרון.. ממש יפה לדעתי
( כמובן שזה קמרון\האוס )
הפרומו לפרק - איזה מרגש
הקטע המגעיל - לא לבעלי הלב החלש
( הקטע שהאוס חותך לאיש עם הלשון את כל הבטן ..
) http://www.youtube.com/watch?v=KzdjYWMS6bI האוס מחקה את פורמן, קמרון וציי'ס
הקול שלו כשהוא מחקה את קמרון פשוט ענק

naama050

New member
אני בהלם.. בקליפ שעשו לIRIS האוס

אומר לקמרון שהוא אוהב אותה.. פיספסתי משהו או שזה קורה רק בעונה הבאה?

למעלה