שרשור הגמר הגדול

talibatata

New member
ואללה כן,אבל רק לשלושה חודשים, ממחר אני חוזרת

לחיים האמיתים שלי.

noaxxx

New member
קרן טוענת שהיא מעולם לא היתה בתחרות עם דניאל

היא באמת חושבת שמישהו קונה את זה?
הרי היא הודתה שהיא שכבה עם איתן כדי להתקדם במשחק.... היא כנראה לא כזו חכמה כמו שחשבתי...

talibatata

New member
אני בהלם איך שהם מציגים את קרן בפרק

ממש בושה מנסים למכור לנו שקרים, מרתיח אותי.

בוףברכה

New member
דווקא...בשאלה..שכביכול...קרן "נפגעה מדניאל"..

אז...קרן בתחרות איתה ועוד'ך...(הפכה להיות קבלנית...ואירגנה אישורי בניה מהירים.. פעם שאלו..את דניאל עם מי מהבחרות היא תשמור על ..
....היא ענתה..עם..קרן... ועכשיו לדעתי זאת תשובה..לגיטימית שדניאל ענתה..לא הבנתי למה..קרן שיחקה אותה...נפגעת... הרי היא בהתחלה...רצתה לגרום לדניאל להיכנס ללחץ..ולעות.."שטויות"...עם איתן...

ברור ../images/Emo13.gif רואים בפרק את איתן

ודניאל באנושיותם, בכנותם ובאהבה האמיתית שלהם. ואילו גב וקרן ....אין לי כבר מילים לתאר. ראיתם מה רשום על השלטים שהמשפחות שלהם מניפים? "יושר, כבוד ואהבה".....מה כבר אפשר לומר על זה? גם אם ייצאו עכשיו, לא נורא, הם יוצאים עם הכבוד שלהם ובראש מורם.

noaxxx

New member
מסכימה עם כל מילה שלך.. הכבוד זה מה שחשוב

קרן וגב מזמן איבדו אותו.... תיכף מכריזים על המקום השלישי

KEEK

Member
כמה צפוי.. פרק על קרן + סשן אצל איריס

קורע לב ומרגש מבחיל עד כמה שזה שקוף.

goodpink

New member
לא מאמינה לה. ככה לא מתנהגת בחורה שיש לה בעיה

עם עצמה היא לא אומרת את הדברים שהיא אומרת ועשתה כל הדברים שקרן אמרה ועשתה בנוגע לדניאל ככה לא אומרת ומתנהגת בחורה שיש לה בעיה עם עצמה הדברים שהיא אמרה אפילו עם החדשות שאין כמוהה שגב לא ימצא מישהי כמוה איך בפרק ביום חמישי היא דיברה על חן איך היא ירדה על חן ועוד קראה לה פתאטית הפתאטית זו היא הכל מכור כאילו יש תסריט מדוייק מה להגיד דרך אגב ראיתי ביום שישי קצת TLV והיו שם קטעים שרואים במפורש שהם מבויימים לא ראיתי בעבר את התוכנית ואז מתברר שזה גם תוכנית של אותה הפקה הכל מכור כאן ופשוט לא מאמינה לה לדברים שהיא אומרת

למעלה