שרשור הגמר הגדול

היא לא צריכה פסיכולוגית, היא צריכה מורה

לעברית. אם לדעתה דניאל והיא לא היו בתחרות, אין לה מושג מה פירוש המילה תחרות. צריך גם לעבוד אצלה על המושגים - כנות, חברות, כבוד עצמי.

sivan513

New member
נראה לי שהמשפחות של קרן וגב באטרף סמסים

אין פלא שיש כזה פער

בוףברכה

New member
היום...קרן הולכת...לעשות היכרות..עם..

ה
הלשון...של...גב...(אחרי חודש וחצי שהיא דפקה...על הדלת..
(שפתיים)... אוליי...היום.....open..sesame....ייפתח..

KEEK

Member
היכרות עם הנעל שלו היא תעשה

שהוא יבעט בה שניה אחרי שיחתמו לו על הצ'ק

adiyon2

New member
חחח

אני מתארת אותם יוצאים החוצה. מגיע אוטו לאסוף אותם, הוא נכנס סוגר את הדלת ואומר לה שהוא עייף ובא לו לישון, והנה טלפון של חברת מוניות.

dindan84

New member
את הפירגון של הבנות לאורטל לא הראו-נבלות

אמרו שהיא מקסימה ואמיתית וכו' -

goodpink

New member
היא לא היתה כמעט בפרק זה צריך להגיד מה ההפקה

עשתה ומי היא רוצה שיזכו תראי את הזמן מסך מי מובילים ועל מי כמעט כל הפרק להוסיף את הליכלוכים בגיא פינס מטעם ההפקה והחברות של קרן

השורד

New member
אני מקווה שלפחות יהיה פה תיקון חלקי של העוול

שנגרם לגב בגמר הישרדות (או יותר נכון, הקריקטורה העלובה של אבוט רייפ המאירי להישרדות) חבל שאי אפשר להצביע רק לו, אחרת הייתי מצביע. לא יודע מי זו הקרן הזו, בטח עוד תל אביבית מתוסבכת ומשעממת בקאסט ה"מגוון".

webguy

New member
בחיים לא מתקנים עוול ע"י יצירת עוול אחר ..!!

זה לא מקום לתקן עוול אם היה כזה .. תוכנית ריאליטי זה לא חשבנאות

anonimit75

New member
לדעתי לא...אבל

יש כאלה שייגידו אחרת, ביחוד אם הוא יזרוק את קרן מהר ... אם הוא משחק עם קרן (מה שנראה) אז המשחק שלו היה לא משהו ואפילו גס ומכוער...אבל מפה ועד פגיעה בתדמית? לא יודעת...זה רק משחק, בכל זאת..

anonimit75

New member
אם הוא משחק, אז זה כמו הסיפור של סער ואיילה

אבל סער שיחק הרבה יותר טוב...היה אמין יותר... פה, גב התגלה כפלרטטן שמדבר הרבה...הרבה מילים מעט מעשים.... אגב, למה את שואלת ?

l i t a l 25

New member
ברור שהוא משחק אחרת הוא לא היה מחכה שנה לנשק

אותה אלא זה רק משחק כדי לגרום לצופים פתאתים לאהוב אותם דניאל ואיתם למיליון הזוג הכי יפה ואמיתי

למעלה