תכנית הגמר

g a v i

New member
../images/Emo58.gifהגמר משודר כאן עכשיו...

התחיל קצת מאכזב ועכשיו מתחיל להיות נחמד - ציפיתי ליותר. כל אחד שר 3 שירים, בו התחיל - 2 השירים הראשונים היו ממש לא משהו (וגם השופטים חשבו כך) ועכשיו כל אחד שר את השיר שהוא הכי אוהב מהעונה (בו עכשיו סיים vehicle והיה נהדר)... קונסטנטין יושב מאחורי פולה (וכל שאר החברה גם שם)... עוד עידכונים בהמשך.

MaiEgan

New member
בנות תתעוררו!!! הגמר משודר!!!

התחלה מסריחה - בו נראה מזעזע עם השיער הזה ועם המשקפיים סטייל אלטון ג'ון הוא נראה בן 50 ככה והוא שר ממש על הפנים הוא פשוט מפנה בקלות את המקום לקארי - הנה קארי עולה נכתוב עליה אחר כך :)

MaiEgan

New member
גם אתן חשבתן שההטלת מטבע היתה -

מבויימת? בכל מקרה לא ממש מצחיק אבל קארי נראתה כזאת יפייפיה טוב היא נראת תמיד יפייפיה :)

MaiEgan

New member
הוווווווו שיר שני

קארי היתה מקסימה כרגיל שיר לא משהו כמו שהשופטים אמרו היו נפילות קצת בקול אבל בסוף היה מעולה 1-0 לקארי!

Juliann

New member
../images/Emo58.gifאחרי צפייה בהכל

הראשון נשמע מוזר על בו, בלאדה קיטצ'ית כזאת ולא היו לו אנרגיות בכלל. השופטים אמרו שהם שנאו את השיר אבל אהבו את השירה... אחכ קארי, חלק ראשון הרבה זיופים אבל היא שרה יפה בכללי, תו אחרון עם זיוף קטן אבל בסך הכל טוב. השני של בו- אני אישית לא אוהבת את השיר אבל נראה שהשופטים התלהבו שהוא חזר לרוק. השני של קארי- היא ביצעה את זה יותר טוב בפעם הראשונה.. האחרון של בו- HEAVEN נחמד וחביב.. השופטים אהבו את השיר יותר שהוא שר אותו האחרון של קארי ANGELS משו.. - שרה יפה ודפקה גלורי נוט אני כל הזמן בתחושה שאף אחד מהם לא נתן את הטוב ביותר שלו הערב. סיימון אמר שהוא חושב שקארי עשתה מספיק כדי לנצח. האם זה אומר שההפקה כבר בחרה בה? אם כן ישששששששששששששש זאת תהיה הפעם הראשונה שאני מסכימה עם ההנהלה המטומטמת של איידול! ומצד שני, סיימון אמר הרבה שטויות שלא יתגשמו העונה...

MaiEgan

New member
ווווווושיר שלישי

ממממ שמעו כנראה זה בגלל שאני לא ממש חובבת את בו לא היה ביצוע מזהיר מבחינתי הרבה יותר טוב מהראשון זה כן... ואחרי השיר עוד ראינו חבורת תמוהים עם משקפי שמש! טוב.. כנראה שאני אף פעם לא אבין מה הרעיון בלהסתובב עם משקפי שמש בשביל הפוזה באמצע הלילה... {ר"ע צ'אבי-סקוט}

sk8er grrl

New member
שיר שלישי!

גוווווו בוווו... הביצוע פחות טוב מהראשון... כי רואים את הלחץ שהוא נמצא בו... !cause i love you, need you, got to have to have you a child

MaiEgan

New member
כולם בקהל!

מקיילה בלונדה!!!! העיקר כל החבר'ה יושבים עם עצמם וקונסי עם חברים חח

MaiEgan

New member
חחחחחחחח זה היה נראה כמו חברים

זה לא נראה כמו אנואר הוא רזה נורא וקיצץ את השיער?

MaiEgan

New member
פם פם פם פם שיר רביעי!

מממ בהחלט קצת מוזר אבל בסוף היה נהדר. נראה לי שהיא כל כך מתרגשת עד שקשה לה לשיר... הביצוע הקודם של השיר הזה היה הרבה יותר טוב... קארי יפיופה מבחינתי את נאמבר וואן רנדי פולה מצדדים, וסיימון אמר 1-1 {הסיבוב הזה לבו}

MaiEgan

New member
והנה שיר חמישי

בהחלט הלבוש הכי נורמלי שהלבישו אותו בו. הוא שר את השיר יותר טוב מקארי ביקורות טובות מהשופטים!

MaiEgan

New member
שיר שישי

הוווווווווווווו ככה רציתי לראות אותה! עם שמלה מקסימה! נראתה משו משו שרה קצת שייקי אבל מקסים ונהדר תגובות טובות מהשופטים תאכלס לפי דעתי {הלא ממש משוחדת} 2-1 לקארי

למעלה