תכנית הגמר

MoGanC

New member
יושקירה.

גמר מאכזב,ריקני,לא הרגשתי כלום.ללא ספק גמר חלש לעונה חלשה. בו - שיר ראשון באמת מוזר,שיר שני אהבתי,אבל זה מוזר שהוא בחר אותו מכל השירים של העונה,חשבתי שהוא יבחר את Whipping Post כי הוא מת על השיר הזה.שיר שלישי הוא פשוט עלה על קארי בכמה רמות.אחרי שקארי שרה אותו לא ממש עשה לי כלום,אחרי שבו שר אותו פתאום התחלתי לזמזם אותו לעצמי בלי סוף,ואפילו |בדגש| לא ידעתי שזה אותו שיר!.רק בריקאפ שעשו בסוף הפרק קלטתי שזה היה אותו שיר <_<.... קארי - שיר ראשון ביחס לשיר הראשון של בו היה בסדר,אבל ביחס לאותו שיר שבו שר זה היה פשוט כלום.שיר שני אהבתי,אבל נמאס לשמוע אותה שרה את השיר הזה.לחשוב שאהבתי אותו פעם,היא גרמה לשנוא אותו כבר! השיר השלישי היה ממש טוב,סוף סוף רואים רגש בהופעה,והיא כמעט בכתה בסוף,זה היה יפה. מצד אחד,אני רוצה שבו ינצח.מצד שני,אם הוא ינצח יכריחו אותו לשיר את השירים הקיצ'יים והמגעילים הללו.דילמה,אינדיד!
 

Kryptonite

New member
הגמר מחולק לשניים,../images/Emo168.gif

הופעות ותוצאות. היום שודרו ההופעות... מחר התוצאות (או היום בלילה, לאלה שלא יכולים להתאפק בכלל).
 

shavitlavi

New member
../images/Emo58.gifאח.. איזה גמר

מ ע פ א ן
אני לא יודע מה היה יותר גרוע, חגיגת הצרחות של קארי או חוסר ההתלהבות הבוטה של בו. רבאק אתם בגמר, תראו קצת התלהבות! זה מה שקורה שמציבים בגמר 2 פיינליסטים עם כריזמה ששואפת לאפס (איפה פנטז'יה, איפה???) הבעיה הכי גדולה עם הגמר הזה היא אחוז השירים הלא מוכרים בו. וכשלא מכירים ת'שירים הכל נהיה שיעמומון אחד גדול. שיר ראשון: בו- השיר הזה לא מתאים לו והוא נשמע חורק מכרגיל. מבחינתי, ההופעה הכי גרועה שלו העונה. קארי- צווחות, זיופים והתרגשות- זה כל מה שיצא מהביצוע הזה. שיר שני: בו- השתפר ביחס לשיר הראשון אבל גמר ת'סוס בתוכנית הקודמת. קארי- או, ככה שרים! רק רבאק למה כל כך חזק? שתוריד קצת טונים ותפסיק לצווח. שיר שלישי-הסינגל: בו וקארי- אחרי הלילה, אני מאחל לשניהם את הסינגל האיום הזה. איפה הגמר הזה ואיפה הגמר של שנה שעברה. פשוט ביזיון! לפחות זכינו לחזון אחרית הימים: סיימון שם על עצמו ז'קט! יאללה, לילה ארוך לפנינו. למי שצופה בלייב, תעלו בפורום! יש לנו לשרוף שעתיים.
 

Woogyman

New member
סליחה? ../images/Emo110.gif

הגמר של שנה שעברה היה פשוט נורא ואיום. לא רק שהיה ברור שפנטזיה תנצח מהשניה הראשונה, הוא גם היה מתוכנן ממש ממש גרוע. אבל הסינגל של שנה שעברה היה יותר טוב, זה נכון. אני חושב שתוכנית ההופעות בגמר הטובה היחידה הייתה בעונה הראשונה. מאז הם לא הצליחו לשחזר את זה. אבל כולנו יודעים שהגמר האמיתי הוא התוכנית של מחר.
 

Daniella 21

New member
מה הסינגל? השיר בו שניהם זיייפו???

המזעזע הזה שבו שר בבסוף וקארי בהתחלה
צודק לגבי גמר את הסוס
אחרי הא-קפלה המדהים בעיניי
הוא כבר לא יכל להתעלות על עצמו crying של קארי ממש אהבתי וגם את השיר האחרון שהיא שרה engeles brought me here
אבל זאת דעתי.
באמת קצת היה יבש
 

whatever4

New member
לא מסכימה איתך בקשר...

לשירים לא מוכרים. לפי דעתי זה לא ממש משנה אם השיר מוכר או לא. העיקר שיהיה שיר טוב, שיסחוף ושיעניין. הוא ממש לא חייב להיות מוכר. ההוכחה היא בכך שאני אישית לא הכרתי המון שירים העונה ובכל זאת הצלחתי להתחבר להרבה מאוד מהם.
 

whatever4

New member
חח...תמיד יש פעם ראשונה../images/Emo8.gif

מבטיחה שזה לא יקרה יותר!
 

נועה167

New member
The final../images/Emo26.gif

ממש מאכזב!!!! קודם כל בו היה דיי מעפן היום.. או שהוא התרגש או שלא יודעת מה אבל הוא היה ממש פחות שמח כזה.. קרי התרגשה והגיע הזמן כי היא תמיד לא מראה כלום. ההופעות- בו: לא זוכרת לפי הסדר כבר התבלבלתי מזה אבל השיר שהוא בחר ממש חבל כי הוא היה צריך לבחור שיר אחר והיו לו הרבה שירים שזה היה ממש מדהים במשך העונה והיום ממש לא ראו את זה... שני ההופעות האחרות היו פ'סדר.. זאתי עם השיר שגם היא שרה היה יותר טוב אבל השני לא משו... קארי: השיר הראשון נראה לי זה היה מה שלא אהבתי בכלל.. 2 האחרים היו טובים! היא בעיקרון הייתה יותר טובה היום לדעתי. ולא מסכימה עם סיימון שאמר לה שהיא הייתה צריכה לבחור את crying כי זה היה שיר מעפן.. היא הייתה צריכה לשיר את Alone!! ואז בכלל היה מעולה. בעיקרון אני בעד בו אבל לא הכי מזיז לי כבר מי ניצח שניהם טובים.. היום זזה לא היה היום ממש של בו :/
 

whatever4

New member
בקשר להערה של סיימון...

"עדיף שהיית שרה את crying" מה לעזעזל הוא חשב????? הוא רצה שסופית נירדם???
 
טוב אני לא ראיתי את הגמר

אבל כמעט כולם פה השתעממו, אז נראה לי שדי ברור מי חסר בו
 
למעלה